Natrelle/Allergan silikon taktıranlar memnun musunuz ?

Selam bende 29 unda olcam dün muayene oldum bana 295 cc önerdi dr 170boyum 60kiloyum kasüstümyuvarlak olcak ama küçük geliyo bana sizce normalmi

Arkadaşlar geçmiş olsun herkese. cc kararını nasıl verdiniz? Bu hafta ameliyat olmayı planlıyorum doktorum natrella daha doğal olduğundan onu önerdi ama isterse mentor da takabileceğimi söyledi. Ben 172 boy 52 kiloyum. Meme dokum var. Ama kollarım omzum falan ince belim de ince. Büyük bir ölçü takmayı pek uygun görmedi. Ama kararı bana bıraktı. 2 seçenek sundu 295cc ya da 250cc bunlara sen karar ver dedi. Ama çok zor karar vermek çünkü hayal edemiyorum. Gösterdiği fotoğraflardan da yola çıkamadım çünkü çeşit çeşit meme şekli var beni yanıltırdı. yardım eder misiniz nasıl karar verebileceğim boyuta
Aynı sıkıntı bendede var 171boy 60ım vede ince belim kollarım

Selam bende 29 unda olcam dün muayene oldum bana 295 cc önerdi dr 170boyum 60kiloyum kasüstümyuvarlak olcak ama küçük geliyo bana sizce normalmi

Ben seni takibe aldım bakabilirsin fotolarıma. Daha ödemliyim pek fikir veremeyebilir sana ama 295 küçük bi protez değil. Ne istediğine bağlı bu biraz. Büyük istiyorum dersen ve sıfır dokuysan küçük kalır tahminimce. Ama dokun varsa ve büyük meme istemiyorum diyosan ideal bence.

1. ayım ve artık yumuşamaya başladılar hatta gerçekten doğal ve yumuşaklar diyebilirim daha da meme kıvamına gelecek şimdi bile yumuaşksa düşünemiyorum birkaç ay sonrasını :)

Kızlar 5 ay önce 375 cc takıldı 1 60 boyunda 50 kiloyum be göğsümde bieaz vardı küçük takmak istiyor bütün doktorlar çok şükür büyük yakan bi doktor buldum hemen taktık benn hala destekli çamaşır kulllanıyorum sinir oldum sakınnn 375 altı taktırmayın zamanla hiç mennun olmazsınız
350 cc taktırdım ama😭10 gün önce

« Natrelle/Allergan silikon » sağlıksız silikondur. Bir çok ülkede kullanımı yasaktır ve her cerrahın elinden alınmıştır.

Merhaba, silikon çıkarma deneyimlerinizile ilgili bazı yazilarinizi okudum. Yarın 2011 de taktirdigim ve şuan bir göğüste kapsül olan protezleri çıkaracağım yarın ameliyatın var. Aslında çok eminim ve kararlıyım bir daha taktirmamak için ama doktorbugün imam formuna el yazimla oluşacak sonuçtan sorumlu değilim gibi bir ifade yazdırdı. O tekrardan protez takılması gerektiğini düşünüyor. Sizin şuanki durumunuz nasıl tamamen cikarttirdiniz mı? İnşallah yarına kadar cevaplarsiniz🙏

X