Natrelle/Allergan silikon taktıranlar memnun musunuz ?

kasüstü natrelle takıldı 1 ay 1 hfta olacak, doğallaştı yumuşadı. ben memnum şuanlık
Merhaba ,,kas üstü çok belli oluyor diyorlar ,,Dr bana da kas üstü tavsiye etti ,, cok belli oluyormu, , ya da tekrar yaptirsanisiz kas üstü mu , altı mi olurdunuz

Kızlar 5 ay önce 375 cc takıldı 1 60 boyunda 50 kiloyum be göğsümde bieaz vardı küçük takmak istiyor bütün doktorlar çok şükür büyük yakan bi doktor buldum hemen taktık benn hala destekli çamaşır kulllanıyorum sinir oldum sakınnn 375 altı taktırmayın zamanla hiç mennun olmazsınız

Kızlar merhaba.
Bende doktor arda Katırcıoğlu ile görüştüm. Kendisi natrella marka kullanıyormuş. Memnun kalır mıyım sizce ??

Kızlar merhaba.
Bende doktor arda Katırcıoğlu ile görüştüm. Kendisi natrella marka kullanıyormuş. Memnun kalır mıyım sizce ??
Canım bana da natrella takıldı. Memnun musun bu markadan desen yorum yapamam. Bir mememe mentor diğerine natrella takılsaydı, aralarındaki farkı anlayabilirdim ki bence aralarında fark yoktur. BMW ve Mercedes arasındaki fark Neyse onların farkı da o kadardır inan birinin daha yumuşak diğerinin daha sert olduğuna inanmıyorum. Yumuşaklık kime göre neye göre???? Yumuşaklıkta protezin koyulduğu yer, hastanın deri kalınlığı , kasın güçlülüğü hepsi etken... Kasüstüne konulan bi protezin yumuşaklığı ile kasaltına konan bi protezin yumuşaklığı asla aynı olamaz. Güçlü göğüs kasları ve kalın derisi olan profesyonel bir yüzücüye kasaltına konan bi protez mi daha da çabuk formunu alır ?? Yoksa benim gibi normal göğüs kasları olan tek yaptığı spor 5 lt lik su şişesini taşımak olan birininki mi???? Tabii ki benimkiler .... Bu yüzden hiç bunları düşünme, Dr una güven o hangi markayı kullanıyorsa onu tercih et

Canım çok çok teşekkür ederim bilgilerin için. Ben hem alt bacak hem meme estiğini aynı anda yaptırmak istiyorum. En olumlu cevapları Arda Bey verdi o da bu markayı kullanıyormuş. Randevu aldım gidip görüşeceğim. inşallah sonunda istediğimiz gibi olur herşey..

Selam ekol fatih bey ile görüştünüzmü ?

Merhaba arkadaşlar,

iki operasyon geçirmiş birisi olarak söylüyorum. ilk operasyonumda mentor kullanılmıştı ve gerçekten beni bile rahatsız edecek kadar sert bir yapısı vardı. şimdi ki operasyonumda natrelle kullanıldı oldukça yumuşak şuan, ve daha 15 gün bile olmadı. ikisini de denemiş bir insan olarak netrelle derim. ama tabii ki tercih sert olmasından yana da olabilir :)

Okuyacakları yanıltmayın lütfen, mentor var bende ve yumuşacık.. Uzmanlar bile kıvam olarak hiçbir fark yok diyor ikisi arasında..

Okuyacakları yanıltmayın lütfen, mentor var bende ve yumuşacık.. Uzmanlar bile kıvam olarak hiçbir fark yok diyor ikisi arasında..
lütfen gereksiz bir savunma içerisine girmeyin. Ben kendi tecrübemi paylaştım ki bu platformun ve bu başlığın var olma sebebi budur!!!

Mentorun kötü bir marka olduğunu söylemiyorum, ama evet sert bir protez bunu tecbübe etmiş birisi olarak bunları yazıyorum

Ünlem koydun ya çok korktum

Canım bişey sormak istiyorum . İlk ameliyatın ️kasaltı mıydı??? Eğer öyleyse, kasların baskısıyla sert hissetmiş olabilirsin. 2. Ameliyatta zaten gevşemiş kası biraz daha gevşetip protez yerleştirildiği için, o protez daha yumuşak gibi gelmiş olabilir

İki operasyonda kas altı. İlk operasyonum sonrasında bende araştırma yaptığımda netrelle'nin mentordan daha yumuşak olduğunu duymuştum, bunu doktorum da teyit etti, bende tecrübeyle sabitledim. Soft touch serisi diye biraz araştırma yaparsanız sizde natrellenin yumuşak dokulu bir protez olduğunu göreceksinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…