şu an yumuşaklıgı nasılSlm arkadaslar ben ameliyat olali 11 gun oldu banada natrela allergan inspira truform 1 (responsive)takildi sizce nasil cokmu sert cokmu yumusak pek bilgim yok
Mentor marka için ömür boyu garanti veriyorlar,, sizden silikon un garantisi nedirBendede natrelle var , 6ay oldu gayet memnunum.:)
Merhaba silikon un garanti süresi nedir, , benim gorustugum 3 Dr da mentor önerdi2 yıl oldu, natrelle 510 fx serisi dual jel protezlerimle gayet mutlu seviyeli bir ilişkimiz var.
Merhaba ,,kas üstü çok belli oluyor diyorlar ,,Dr bana da kas üstü tavsiye etti ,, cok belli oluyormu, , ya da tekrar yaptirsanisiz kas üstü mu , altı mi olurdunuzkasüstü natrelle takıldı 1 ay 1 hfta olacak, doğallaştı yumuşadı. ben memnum şuanlık
Canım bana da natrella takıldı. Memnun musun bu markadan desen yorum yapamam. Bir mememe mentor diğerine natrella takılsaydı, aralarındaki farkı anlayabilirdimKızlar merhaba.
Bende doktor arda Katırcıoğlu ile görüştüm. Kendisi natrella marka kullanıyormuş. Memnun kalır mıyım sizce ??
Canım çok çok teşekkür ederim bilgilerin için. Ben hem alt bacak hem meme estiğini aynı anda yaptırmak istiyorum. En olumlu cevapları Arda Bey verdi o da bu markayı kullanıyormuş. Randevu aldım gidip görüşeceğim. inşallah sonunda istediğimiz gibi olur herşey..Canım bana da natrella takıldı. Memnun musun bu markadan desen yorum yapamam. Bir mememe mentor diğerine natrella takılsaydı, aralarındaki farkı anlayabilirdimki bence aralarında fark yoktur. BMW ve Mercedes arasındaki fark Neyse onların farkı da o kadardır inan birinin daha yumuşak diğerinin daha sert olduğuna inanmıyorum. Yumuşaklık kime göre neye göre???? Yumuşaklıkta protezin koyulduğu yer, hastanın deri kalınlığı , kasın güçlülüğü hepsi etken... Kasüstüne konulan bi protezin yumuşaklığı ile kasaltına konan bi protezin yumuşaklığı asla aynı olamaz. Güçlü göğüs kasları ve kalın derisi olan profesyonel bir yüzücüye kasaltına konan bi protez mi daha da çabuk formunu alır ?? Yoksa benim gibi normal göğüs kasları olan tek yaptığı spor 5 lt lik su şişesini taşımak olan birininki mi???? Tabii ki benimkiler .... Bu yüzden hiç bunları düşünme, Dr una güven o hangi markayı kullanıyorsa onu tercih et
Selam ekol fatih bey ile görüştünüzmü ?Canım çok çok teşekkür ederim bilgilerin için. Ben hem alt bacak hem meme estiğini aynı anda yaptırmak istiyorum. En olumlu cevapları Arda Bey verdi o da bu markayı kullanıyormuş. Randevu aldım gidip görüşeceğim. inşallah sonunda istediğimiz gibi olur herşey..
Selam ekol dr fatih bey ile görüştünüzmü ?Kızlar merhaba.
Bende doktor arda Katırcıoğlu ile görüştüm. Kendisi natrella marka kullanıyormuş. Memnun kalır mıyım sizce ??
Merhaba. Şimdi baktım ama kendisi İzmirdeymiş. Siz kendisine mi operasyon geçirdiniz?Selam ekol dr fatih bey ile görüştünüzmü ?
Ben İstanbuldayım. Arda Katırcıoğlu ile görüşeceğim cumartesi günü. Bakalım ne diyecek..Evet siz peki hangi şehirdesiniz
Okuyacakları yanıltmayın lütfen, mentor var bende ve yumuşacık.. Uzmanlar bile kıvam olarak hiçbir fark yok diyor ikisi arasında..Merhaba arkadaşlar,
iki operasyon geçirmiş birisi olarak söylüyorum. ilk operasyonumda mentor kullanılmıştı ve gerçekten beni bile rahatsız edecek kadar sert bir yapısı vardı. şimdi ki operasyonumda natrelle kullanıldı oldukça yumuşak şuan, ve daha 15 gün bile olmadı. ikisini de denemiş bir insan olarak netrelle derim. ama tabii ki tercih sert olmasından yana da olabilir :)
lütfen gereksiz bir savunma içerisine girmeyin. Ben kendi tecrübemi paylaştım ki bu platformun ve bu başlığın var olma sebebi budur!!!Okuyacakları yanıltmayın lütfen, mentor var bende ve yumuşacık.. Uzmanlar bile kıvam olarak hiçbir fark yok diyor ikisi arasında..
Ünlem koydun ya çok korktumlütfen gereksiz bir savunma içerisine girmeyin. Ben kendi tecrübemi paylaştım ki bu platformun ve bu başlığın var olma sebebi budur!!!
Mentorun kötü bir marka olduğunu söylemiyorum, ama evet sert bir protez bunu tecbübe etmiş birisi olarak bunları yazıyorum
Canım bişey sormak istiyorum . İlk ameliyatın ️kasaltı mıydı??? Eğer öyleyse, kasların baskısıyla sert hissetmiş olabilirsin. 2. Ameliyatta zaten gevşemiş kası biraz daha gevşetip protez yerleştirildiği için, o protez daha yumuşak gibi gelmiş olabilirMerhaba arkadaşlar,
iki operasyon geçirmiş birisi olarak söylüyorum. ilk operasyonumda mentor kullanılmıştı ve gerçekten beni bile rahatsız edecek kadar sert bir yapısı vardı. şimdi ki operasyonumda natrelle kullanıldı oldukça yumuşak şuan, ve daha 15 gün bile olmadı. ikisini de denemiş bir insan olarak netrelle derim. ama tabii ki tercih sert olmasından yana da olabilir :)
Canım bişey sormak istiyorum . İlk ameliyatın ️kasaltı mıydı??? Eğer öyleyse, kasların baskısıyla sert hissetmiş olabilirsin. 2. Ameliyatta zaten gevşemiş kası biraz daha gevşetip protez yerleştirildiği için, o protez daha yumuşak gibi gelmiş olabilir