Nasıl yaptım?

valla sana ne diyelim amacın ne anlmadım. madem anlatmayacaksın ne diye konu açarsın anlamış değilim. bizlerin tek hepimizin sorması hoşuna gidiyor galiba.

Geçmiş olsun olan olmuş.. Ama iş sizde bence bunun sebepleri vardır, biryerlerde eksikliker vardır.. Hep erkeklere kızıyoruz ama işte kadınlarda da oluyor ne yazıkki..

Yükün ağır...
Belki çocukların var...
Evlisin onu anladım...

Yapman gereken en önemli şey
Itiraftir eşe...
Bakın bunu yapınca yükün hafifleyecek.
Af dile tövbe et...

Sonucuna katlanmak zorundasın
Korkak olma cesaret sahibi ol...

Uzun vadeli bir ilişki bu : yoksa bu hatayı yapmak için yasin genç değil.
Ununu eleyip elegini asacagin yastasin

Eşin kabul ederse seni...
Yeni bir şehirde yeni bir başlangıç yap.

Kabul etmezse durumunu değerlendir
Kararını ver...

Senin ağzından duyması
Çevreden duymasindan daha iyi

Eşinin arkadaşı ise ve hala gorusuyorlarsa
Adamın halini düşün ve bu ezayi ona reva görme... Yok değilse yine olmaz aynı şehirde yaşanmaz...

Yaptığından utanç duy tövbe bizim için
Biz İnsanız hata payimiz var...
Yalnız hata var hata var

Bazen bir hata imkansız yollar açar önümüze...
Bundan sonra aklını iyi güzel şeyler için kullan...

Selametle kal...

İtiraf etme.. yıkılır eşin.. gerçekten pişmansan sus unut, kimseye bahsetme, konu bile açma bence burada.. ve asla böyle bi şeyi tekrarlama.. ama eşine karşı çok mahçupsan, onun yüzüne bakamıyorsan, vicdanın rahat bırakmıyorsa başka bi gerekçeyle eşinden ayrıl.. ama asla aldattığını söyleme.. çoluk çocuk aile herkes rezilliğini öğrenir, sana zarar da verebilirler..

Kesin.. Yani bu kadar nazlanacak ne var anlamadım.. Olan olmuş.. Günahı onun sevabı onun anlatsa belki yapıcı fikirler alacak...

Bu espri iyiydi yalnız, çok güldüm.

Anlat bacım anlat, sana bol bol yapıcı fikirlerde bulunmak için hazırda bekliyoruz, yalnız dur hele önce şu çekmeceden çıkardığım kırbacı tekrar yerine koyayım.

İftar yaklaşıyor, yemeğin yanına Şehriye çorbası yapayım bari. [/QUOTE]

Ahahahha. Buna çok guldum işte.

Ben de ömrümde ilk kez şehriye çorbası yaptım bugun.
Yemekte karnıyarık ve mısırlı pilav var.

Asıl konu yok. Biz de yemek muhabbeti yapalım bari.

aldatilan kadinlari ve aldatan erkekleri cok okuduk burda. ve aldatilan kadinlar icin
Erkegin;
ne serefi
ne haysiyeti
nede karakteri kalmamisti...

bosanin diyenler burda mi merak ediyorum simdi...

size gelince ;

vicdanen o kadar yil evli kalip ta aldattiktan sonra esinizin yuzune gercekten bakabiliyo musunuz??

ne olursa olsun yuvayi disi kuş yapar mentalitesine inanlardanim. siz evinize yuvaniza varsa cocuklarina yapmissiniz yanlisi. kesinlikle kabul edilir degil.

sizi rahatlatacak toplicak hicbirsey bilmiyorum. sucluluk duygusu bi gun agir basar ve bu sizi daha kotu eder. bence bu sekilde devam etmeniz cok zor.

sadakatsizlik asla kabul edilemez.

kiz yada erkek fark etmesizin yapiyorum yorumumu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…