- 13 Haziran 2017
- 12
- 2
- 1
- 49
- Konu Sahibi Hayatbumudurki
-
Hakkat ya,nasıl yaptın anlat bilelim.41 yaşındayım geçen seneye kadar hiç yanlış yapmadım.Hala neden yaptığımı anlamış değilim.Asla yapmam dediğim şeyi yaptım aldattım.Kafam allak bullak.Kendimi nasıl toparlayacağım hiç bilmiyorum.
Gecen seneye kadar yapmadınız bu sene neler yaptınız41 yaşındayım geçen seneye kadar hiç yanlış yapmadım.Hala neden yaptığımı anlamış değilim.Asla yapmam dediğim şeyi yaptım aldattım.Kafam allak bullak.Kendimi nasıl toparlayacağım hiç bilmiyorum.
+111111111 yorumunuza milyon kez katılıyorumHayatta insanın başına herşey gelebilir..Yapmam der yaparsın, şaşmam der şaşarsın,yaşamam bundan sonra dersin yaşarsın...Tövbe edin kimseyle paylaşmayın şahit tutmayın günahınıza Rabbim affeder inşallah...
ne yapmayı düşünüyorsun? ne hissediyorsun?41 yaşındayım geçen seneye kadar hiç yanlış yapmadım.Hala neden yaptığımı anlamış değilim.Asla yapmam dediğim şeyi yaptım aldattım.Kafam allak bullak.Kendimi nasıl toparlayacağım hiç bilmiyorum.
eski bir üyenin burada böyle bir konu açabileceğini pek sanmıyorumYeni üye , ilk konu,
Ne diyelim arkadas , aldatasın varmış demekki.
Hayatta başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?