- 2 Şubat 2017
- 3.300
- 3.460
- 133
- Konu Sahibi Hayatbumudurki
Kadının cocukları varsa bu cocuklara da gidecek onlarr ne pskolojiyle büyüyecek o yönden düşünün azıcık.Eşine söyleme sus diyenlere hayret ediyorum
Dünyanın çivisi çıkmış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadının cocukları varsa bu cocuklara da gidecek onlarr ne pskolojiyle büyüyecek o yönden düşünün azıcık.Eşine söyleme sus diyenlere hayret ediyorum
Dünyanın çivisi çıkmış.
Kadının cocukları varsa bu cocuklara da gidecek onlarr ne pskolojiyle büyüyecek o yönden düşünün azıcık.
Normalleştir miyorum Allah affrtsın konu sahibi cok pişman görünüyor.Hıc bı zaman yaptigin yanına kar kalmaz ve Hayatda hic birşey gizli kalmaz
Çocuğunun geleceğini dusunen zaten bunu yapmaz
Benim annem babamı aldatsa affedemem
Bide üstüne birşey yokmuş gibi gozumuzun içine bakmaya devam ettigini öğrensem iğrenirim çok net. Kimseye güvenemem.
Bu tölere edilir bı hata değil. Basitleştirip normallestiremezsiniz.
Ben hayatımda bu kadar absürt şeyde duymadım yap et sonra çocuğu bahane et .
Çok acayip şeyler yazarım da. Sanırım anlayamazsiniz
Allah aşkına...Normalleştir miyorum Allah affrtsın konu sahibi cok pişman görünüyor.
İyide biz namusu adam için mi taşıyoruz, yukarda Allah var, Allah'tan korkmak ona göre yaşamak lazımadamın kadına namusuyla ilgili söylemediği şey kalmamış ki zamanında.Yıllarca hem kadınlık yap ona hemde namusuna dil uzatsin kadını ne durumlaera getirdi sonunda.
Onu biz değil konu sahibi düşünecektiKadının cocukları varsa bu cocuklara da gidecek onlarr ne pskolojiyle büyüyecek o yönden düşünün azıcık.
Bende aynısını düşünüyorumAllah aşkına...
Doğru dürüst mesajı bile yok. Görmeden anladınız
Gerçekten pişman yani
Son pismanlik fayda etmez.
Akıl mantık denen şey var onuru olur insanın herşeyi geçtim cocugun var bu tarz konularda yaptigin yanlisin özürü bile olmaz
Onurlu olan insan hatasının bedelini eşinin hayatından çıkarak ödemeli
Adamın ne suçu var kendisini aldatan kadınla ömür geçirmek zorunda mı niye aptal yerine konsun konu sahibini niye yedirsin icirsin eş diye gezdirsin