• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl yaptım?

Kadının cocukları varsa bu cocuklara da gidecek onlarr ne pskolojiyle büyüyecek o yönden düşünün azıcık.

Hıc bı zaman yaptigin yanına kar kalmaz ve Hayatda hic birşey gizli kalmaz
Çocuğunun geleceğini dusunen zaten bunu yapmaz
Benim annem babamı aldatsa affedemem
Bide üstüne birşey yokmuş gibi gozumuzun içine bakmaya devam ettigini öğrensem iğrenirim çok net. Kimseye güvenemem.
Bu tölere edilir bı hata değil. Basitleştirip normallestiremezsiniz.
Ben hayatımda bu kadar absürt şeyde duymadım yap et sonra çocuğu bahane et .
Çok acayip şeyler yazarım da. Sanırım anlayamazsiniz

Hıc bı zaman yaptigin yanına kar kalmaz ve Hayatda hic birşey gizli kalmaz
Çocuğunun geleceğini dusunen zaten bunu yapmaz
Benim annem babamı aldatsa affedemem
Bide üstüne birşey yokmuş gibi gozumuzun içine bakmaya devam ettigini öğrensem iğrenirim çok net. Kimseye güvenemem.
Bu tölere edilir bı hata değil. Basitleştirip normallestiremezsiniz.
Ben hayatımda bu kadar absürt şeyde duymadım yap et sonra çocuğu bahane et .
Çok acayip şeyler yazarım da. Sanırım anlayamazsiniz
Normalleştir miyorum Allah affrtsın konu sahibi cok pişman görünüyor.

Normalleştir miyorum Allah affrtsın konu sahibi cok pişman görünüyor.
Allah aşkına...
Doğru dürüst mesajı bile yok. Görmeden anladınız
Gerçekten pişman yani
Son pismanlik fayda etmez.
Akıl mantık denen şey var onuru olur insanın herşeyi geçtim cocugun var bu tarz konularda yaptigin yanlisin özürü bile olmaz
Onurlu olan insan hatasının bedelini eşinin hayatından çıkarak ödemeli
Adamın ne suçu var kendisini aldatan kadınla ömür geçirmek zorunda mı niye aptal yerine konsun konu sahibini niye yedirsin icirsin eş diye gezdirsin

Bu de şöyle kadınlar var kocayı aldatıp çocuk yapıp kocaya baba dedirten onlarda bi kere aldatıp pişman olup söylememiş sonra bi daha sonra bi daha... nasıl bir nesil yetişti hayretler içindeyim

Açıkca bunu bir erkek yapsa direk topa tutarız ne erkekliğini ne şerefsizliğini bırakırız , peki bu kadın ne oluyor eğer bizler eşlerimizden birşey bekliyorsak onu bizlerinde yapmasılazım...

Yazık diyorum sadece yazık ne günlere kaldık rabbim yardımcımız olsun..Boşada kocan rahata ersin kendini seven sayan birini bulsun..

Aldatmak kumar gibi alkol gibi bağımlılık ...bir hastalıktır
Cezasız kaldi yanına kar kaldı
İnşallah eşi bulur yakalar inşallah

Konu sahibi eşim beni aldattı dese topa tutardıniz kadın aldatınca ne degisiyor

adamın kadına namusuyla ilgili söylemediği şey kalmamış ki zamanında.Yıllarca hem kadınlık yap ona hemde namusuna dil uzatsin kadını ne durumlaera getirdi sonunda.
İyide biz namusu adam için mi taşıyoruz, yukarda Allah var, Allah'tan korkmak ona göre yaşamak lazım

Allah aşkına...
Doğru dürüst mesajı bile yok. Görmeden anladınız
Gerçekten pişman yani
Son pismanlik fayda etmez.
Akıl mantık denen şey var onuru olur insanın herşeyi geçtim cocugun var bu tarz konularda yaptigin yanlisin özürü bile olmaz
Onurlu olan insan hatasının bedelini eşinin hayatından çıkarak ödemeli
Adamın ne suçu var kendisini aldatan kadınla ömür geçirmek zorunda mı niye aptal yerine konsun konu sahibini niye yedirsin icirsin eş diye gezdirsin
Bende aynısını düşünüyorum
Konu sahibi pişman tamam belki hatasının da farkında. Tamam söylemeye korkuyor da olabilir ama boşanmalı , o adamı ne kadar kötü bile olsa bu şekilde kandırmamalı. Ayrıca adam kötüydü ondan bunu yaptım diye de kendini savunmasın, biz ahlaksızlıktan , bu tarz şeylerden kocamız için değil kendimiz için , Allah'tan korktuğumuz için uzak durmalıyız

Bir tane kadın klasik ev hanımı , pardesü başörtülü orta halli bir kadın. Kocada taksi şöförü. Yani aileyi görseniz böyle bişeyi hayatta yakıştıramazsınız. Kadının iki kızdan sonra bir oğlu oluyor , eşi de yemekler vs veriyor ki oğlum oldu diye. Oğlan yenidoğan sarılığı olunca hastanede tedavi öncesi anne babadan kan alınmış, kadın arkadaşıma sarılmış yalvarıp ağlamıs, kurban olayım adamın kanını at , çocuk ondan değil diye. Düşünebiliyor musunuz arkadaşım hayatının şokunu yaşamış , atsa bi türlü atmasa aile faciası. Yani Allah aşkına adamı aldattın da çocuk niye yaptın be kadın, şimdi hangi birine üzülesin. Yarın bilmeden bu aileden kız alıp kız vereceksiniz belki. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın gerçekten , kınamak için söylemiyorum , bazen bazı hataların telafisi yok , Allah kimseyi şaşırtmasın tabi ama yaptıklarımızın da sonucuna katlanabilecek miyiz ona göre hareket etmeli. Ve kimseye de güven kalmamış bu devirde

Back