• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl yaptım?

aldatilan kadinlari ve aldatan erkekleri cok okuduk burda. ve aldatilan kadinlar icin
Erkegin;
ne serefi
ne haysiyeti
nede karakteri kalmamisti...

bosanin diyenler burda mi merak ediyorum simdi...

size gelince ;

vicdanen o kadar yil evli kalip ta aldattiktan sonra esinizin yuzune gercekten bakabiliyo musunuz??

ne olursa olsun yuvayi disi kuş yapar mentalitesine inanlardanim. siz evinize yuvaniza varsa cocuklarina yapmissiniz yanlisi. kesinlikle kabul edilir degil.

sizi rahatlatacak toplicak hicbirsey bilmiyorum. sucluluk duygusu bi gun agir basar ve bu sizi daha kotu eder. bence bu sekilde devam etmeniz cok zor.

sadakatsizlik asla kabul edilemez.

kiz yada erkek fark etmesizin yapiyorum yorumumu...
Sadakatsizlik affedilemez olmaması lazım diyelim ki oldu hepimiz insanız hatalar insanlar için

erkeği aklayan zihniyetin bu kadar baskın olduğu bir ülkede azıcık tolerans kadınlar kulübünün lüksü olsun yane

hesap sorar gibi tavrınız hoş değil tepkinizi erkeğin aldattığı konularda değilde böyle bir konuda koymanızda manidar

aldatma affedilemez ama eğer yıkım söz konusuysa diğerlerinin iyiği için bile olsa bazen susmak en iyisidir

Vicdan konuşmaya başladığında susmak bilmiyor değil mi? Belki aldatmadım ama yaptığım bazı şeylerden pişmanlık duyuyorum. Mesela daha iyi bir evlat olabilirdim ailem ne yapmış olursa olsun. Ben çabalasam da yine damarıma basıyor ve üzüyorlar beni orası ayrı. Yine de basılınca delirmeyen damarlarım mevcut olmasaydı keşke diyorum. Vicdanınla hesaplaşmak çok ama çok zor. İnsan olsa konuşursun ya da uzaklaşrsın görmez gözün, duymazsın sözünü. Ama içinde konuşandan kaçamıyorsun hep seninle.

Sadakatsizlik affedilemez olmaması lazım diyelim ki oldu hepimiz insanız hatalar insanlar için

erkeği aklayan zihniyetin bu kadar baskın olduğu bir ülkede azıcık tolerans kadınlar kulübünün lüksü olsun yane

hesap sorar gibi tavrınız hoş değil tepkinizi erkeğin aldattığı konularda değilde böyle bir konuda koymanızda manidar

aldatma affedilemez ama eğer yıkım söz konusuysa diğerlerinin iyiği için bile olsa bazen susmak en iyisidir
susmak en iyisidir tabiki ama
konu burda acilmamis ve yoruma acilmamis olsaydi...

erkegi savunucu tek kelimem yoktur. son cumlemde kadin erkek ayirdimi yapmadan yorum yazdigimi belirtmistim.

madem yikim soz konusu oldugunda susmak en iyisiydi

aldatilan kadinlarin konularindaki yorumlarada ayni yorumu yapmanizi beklerdim.

kesinlikle hesap sorma gibi bi amacim yok. herkes sormus kendince, bende sordum.

Sana sormalı nasıl yaptın ya eşinden. Boşanma yada af dile Allah dan şahsen eşim böyle birşey yapmış olsa duymak istemezdim ve pişman olman önemli umarım tekrarla maz

Nasil oldu konu sahibi artik bi cevp alsak ona gore deriz.
Burda neler neler yasayanlar var yani sana saglikli bir yol gosterebilirler once hatanibkabul etmen onemli zaten pismansin

Rabbim bile pişman kullarını affeder ama aldatılmış bir eş olarak şunu söylüyorum eşinin gönlünü alamazsin. Eger ogrenmediyse soyleme.. Vicdanin susmaz belki ama bir diyet odemis olursun. Ben eşin tarafindan bakiyorum olaya. Ogrenmek istemezdim keşke bilmeseydim diyorum çoğu zaman pişman olsada geçmiyor kırgınlık sevgim çoktu hep simdi kirginliklarimda ayni oranda.

Sayfaları arttırıp mutlu olmasını sağlıyoruz bence. :dondurma::p
ya zor bi durum yasadigi. anlamamiz cok zor. ama en azindan bu tur yorumlara maruz kalmamak icin keske daha acik olsaydi bize.
bu konu sert bi konu evet ama cevap vermemek de anlamsiz. konuyu yuzeysel anlatmis zaten. yinede yazdigim yorumun arkasindayim.

keske cevap versede en azindan esiyle paylasamadigi o duygulari bizimle paylassa. bence suan ki psikoloji normal degil dogal olarak.

en dogrusu yorumu kesmek. yoksa burda biz birbirimizi yer banı alir otururuz gibi ;)

ya zor bi durum yasadigi. anlamamiz cok zor. ama en azindan bu tur yorumlara maruz kalmamak icin keske daha acik olsaydi bize.
bu konu sert bi konu evet ama cevap vermemek de anlamsiz. konuyu yuzeysel anlatmis zaten. yinede yazdigim yorumun arkasindayim.

keske cevap versede en azindan esiyle paylasamadigi o duygulari bizimle paylassa. bence suan ki psikoloji normal degil dogal olarak.

en dogrusu yorumu kesmek. yoksa burda biz birbirimizi yer banı alir otururuz gibi :KK66:
BDVde böyle bir konu açıp ,sert cevaplar alabileceğini biliyordur herhalde. Bir derdi olan insan durumu giriş,gelişme,sonuç diye 3'e bölmez .Varsa anlatır,öneri alır.uygular ya da umursamaz. 2 kelime yazıp gittiğine göre derdi büyük değilmiş :KK70:

BDVde böyle bir konu açıp ,sert cevaplar alabileceğini biliyordur herhalde. Bir derdi olan insan durumu giriş,gelişme,sonuç diye 3'e bölmez .Varsa anlatır,öneri alır.uygular ya da umursamaz. 2 kelime yazıp gittiğine göre derdi büyük değilmiş :KK70:
derdi buyuk olmaz mi? biz sert yorumlar yapiyoruz ama bence okurken bize hak veriyodur.

sanirim rencide edilecegini saniyor. burda amacimiz rencide etmek degil ama konu mahrem olunca yargi yapiliyor ister istemez..

bence geyik yapıyor olabilir konu sahibi.
kk değişik bir platform :) geçen nişanlımla bir şeye bakıyorduk. burası açıldı ne ararsam kadınlar kulübünde cevabını buluyorum nasıl bir yer ya arkadaşlar bazen geyiğine hesap açıp sızıyorlamış buraya dedi. Üye olduğumu da bilmiyor içimden gitti mahremlerimiz dedim :D

bence geyik yapıyor olabilir konu sahibi.
kk değişik bir platform :) geçen nişanlımla bir şeye bakıyorduk. burası açıldı ne ararsam kadınlar kulübünde cevabını buluyorum nasıl bir yer ya arkadaşlar bazen geyiğine hesap açıp sızıyorlamış buraya dedi. Üye olduğumu da bilmiyor içimden gitti mahremlerimiz dedim :KK70:
Ayy milletin eğlence anlayışı da değişikmiş :D ve bence de geyik yapmak istedi ;)

derdi buyuk olmaz mi? biz sert yorumlar yapiyoruz ama bence okurken bize hak veriyodur.

sanirim rencide edilecegini saniyor. burda amacimiz rencide etmek degil ama konu mahrem olunca yargi yapiliyor ister istemez..
Derdi büyük olan insan paylaşıp rahatlamaya karar verdiyse,anlatır,kurtulur. Böyle bir olay gerçek olsa tabii ki çok büyük bir dert. Ben konuya inanmadığım için empati de kuramıyorum.

Derdi büyük olan insan paylaşıp rahatlamaya karar verdiyse,anlatır,kurtulur. Böyle bir olay gerçek olsa tabii ki çok büyük bir dert. Ben konuya inanmadığım için empati de kuramıyorum.
biliyo musun fake hesap acip bizimle tirilaylaylom gecen erkeklerde varmis. trolll
bu yuzden artik inandiriciligi da kalmadi konularin. bilemiyorum ki

Back