- 2 Nisan 2016
- 1.066
- 1.245
- 53
- 38
- Konu Sahibi Hayatbumudurki
Olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reyting değil duyulan utanç veya ızdırap olabilir mi bence öyledeStrateji bu. İlk mesajda herşeyi sarih yazsa, konu bu kadar kısa surede TT olmaz ki..
Reyting meselesi. Doz doz anlatacak konuyu, merakı diri tutmalı.
Strateji bu. İlk mesajda herşeyi sarih yazsa, konu bu kadar kısa surede TT olmaz ki..
Reyting meselesi. Parca parca anlatacak konuyu, merakı diri tutmalı. Diğer bi yöntem, soru-cevap şekli. Bakalım hangisini seçecek konu sahibi ?
Reyting değil duyulan utanç veya ızdırap olabilir mi bence öylede
Buyur kardeş ???Ayrıca ne farkeder ki ikiside aynı değil mi?
Öncelikle yaptığım şeyi kabullenip gereğini yapmak veya linç edilme isteği bilmiyorum kiNiye actin konuyu bi kosede utanabilirdin bizi niye meraklandirdin amacin ney anlat bakim
Valla kadınlar kulübüne konu actiysan, mevzuyu anlatacaksın demektir.Reyting değil duyulan utanç veya ızdırap olabilir mi bence öylede
Yeni üyeyim derdim düşündüğün şey değil inan
Valla kadınlar kulübüne konu actiysan, mevzuyu anlatacaksın demektir.
Aksi durumda profiline pişmanlıkla alakalı bir söz yazardin, kimse de senden açıklama beklemezdi. Bilmem anlatabildim
Neredeyse aynı şeyleri yazmışız :)6 sayfa yorum okudum, hala aldatilma olayini ogrenemedim.
Kim, kiminle, nerede, nasil?
6 sayfa yorum okudum, hala aldatilma olayini ogrenemedim.
Kim, kiminle, nerede, nasil?
6 sayfa okudum.Kim ,kime,kiminle,nerede ,ne yapmış hiç bir bilgi yok hala. İçim şişti merak uyandırsın diye yapıyorsanız,yanlış yöntem
Neredeyse aynı şeyleri yazmışız :)
Ben sizi bi kibleyeyim en iyisiAnlatmak kolay olmasa gerek
kiblemeyin yazık ya belliki dertleşmek fikir almak istemiş.Ben sizi bi kibleyeyim en iyisi
Ortada ne konu var ne açıklama...
Değişik değişik cümleler