- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.052
- 398
- Konu Sahibi Hayatbumudurki
-
Bazen böyle ortalık karıştırmak için konular açılıyor, bazılarının eğlencesi de bu işteeski bir üyenin burada böyle bir konu açabileceğini pek sanmıyorum
düşünsenize bir sürü konuya cevap yazmış ahkam kesmiş yeri gelmiş dürüstlükten dem vurmuş biri aha ben çıktım kocamı aldatıyorum mu diyecek? hiç sanmıyorum
ne yapmayı düşünüyorsun? ne hissediyorsun?
pişmansın anladığım kadarı ile
Eşinize itiraf edin. Onurlu ve vicdanlı bir insansanız eğer itiraf etmeden hayatınıza devam edemezsiniz çünkü. Eşiniz öğrenmese de bu sizi sürekli rahatsız eder. Eşiniz sizi boşayacak da olsa bu itirafı yapın ve ondan af dileyin. Gerisini de kabullenin . Ancak bu yükle hiç bir şey olmamış gibi devam etmeyin.41 yaşındayım geçen seneye kadar hiç yanlış yapmadım.Hala neden yaptığımı anlamış değilim.Asla yapmam dediğim şeyi yaptım aldattım.Kafam allak bullak.Kendimi nasıl toparlayacağım hiç bilmiyorum.
Eşinize itiraf edin. Onurlu ve vicdanlı bir insansanız eğer itiraf etmeden hayatınıza devam edemezsiniz çünkü. Eşiniz öğrenmese de bu sizi sürekli rahatsız eder. Eşiniz sizi boşayacak da olsa bu itirafı yapın ve ondan af dileyin. Gerisini de kabullenin . Ancak bu yükle hiç bir şey olmamış gibi devam etmeyin.
nasıl aldattın elini felan tuttuysan önemseme , öf anlatmıyorsun kiKesinlikle bunu yapıcam sonucu ne olursa olsun kimse bilmiyor ama vicdanım biliyor ve bu çok büyük bir yük ve hata.Teşekkür ederim.
Çünkü zaten yaptığımdan utanıyorum.Çünkü ben bunu yapabilecek bir insan değilim.Çünkü beni tanımasalarda yazılan ve yazılacak şeyler canımı acıtıyor...nasıl aldattın elini felan tuttuysan önemseme , öf anlatmıyorsun ki
Anlatmak kolay olmasa gerekAldatmanin turu ney fizikimi psikolojikmi 4 sayfa okudum hala konu yok
Strateji bu. İlk mesajda herşeyi sarih yazsa, konu bu kadar kısa surede TT olmaz ki..Aldatmanin turu ney fizikimi psikolojikmi 4 sayfa okudum hala konu yok
Ayrıca ne farkeder ki ikiside aynı değil mi?Anlatmak kolay olmasa gerek
Anlatmak kolay olmasa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?