Nasıl yaptım?

biliyo musun fake hesap acip bizimle tirilaylaylom gecen erkeklerde varmis. trolll
bu yuzden artik inandiriciligi da kalmadi konularin. bilemiyorum ki
Zaten fake olanlar belli oluyor genelde. Eğlenecek şey bulamıyor demek buraya üye olup,eğlenmeye çalışan erkekler

Eleştiriler ve fikirler için teşekkür ederim.Bir karar verdim sayenizde.Söyleyip rahatlayıp dünyasını yıkacagıma vicdanımın beni bitirmesi en doğru yol.Bu arada ben bir kadınım evet sitedeydim asla yazılanlara gülüp eğlenmedim yeterince kendimden utandığım için tam olarak ne yaşamadığımı yazamadım.Bilin istedim...

Allah kocana yardim etsin keske. Bosansaniz nasil yuzune bakacaksin ... Sen kaldirabilir miydin boyle biseyi bence bosan in. Kimseye haksozlik olmasin ..

Vicdanın seni yiyip bitirsin o zaman.

Madem bi mok yiyorsunuz
Az bi dürüst olun yaw

Eşine söyleme sus diyenlere hayret ediyorum
Dünyanın çivisi çıkmış.
Allah çoluğumuzu çocuğumuzu iyi insanlarla karşılaştırsın, burda bazen yazılanları okudukça çocuklarım büyüdükçe onları nasıl bir dünya bekliyor diye endişeleniyorum

bu bi karar degil
karari esini aldatirken vermissin zaten.

bu bir sonuctur. ve katlanacaksin yapacak birseyin yok. bosan yada bosanma, soyle yada soyleme.

Allah ve sen bileceksin bunu..
bi yandan uzuluyorum cunku yasini almis bi kadinsin;
ki bu seni daha olgun ve en azindan tecrubelerinden oturu daha mantikli bi kadin yapmaliydi.

bi yandan da gercekten merak etmiyo degilim nasil bi ruh haliyle yaptin da buraya yazma cesaretinde bulundun..

bundan sonraki hayatinda bunu yapma artik. cunku anlatmayacagini soyledin ve bu seni gercekten yipratir.

ne olursa olsun bi kadinin kendini yipratmasini asla istemem..

kendine iyi bak. hayatta basarilar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…