- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 44
- Konu Sahibi Hayatbumudurki
-
Zaten fake olanlar belli oluyor genelde. Eğlenecek şey bulamıyor demek buraya üye olup,eğlenmeye çalışan erkeklerbiliyo musun fake hesap acip bizimle tirilaylaylom gecen erkeklerde varmis. trolll
bu yuzden artik inandiriciligi da kalmadi konularin. bilemiyorum ki
keske bunu engelleyebilseler ya. zaten disardan gorebiliyorlar. bari aramiza sizmasinlar dimiZaten fake olanlar belli oluyor genelde. Eğlenecek şey bulamıyor demek buraya üye olup,eğlenmeye çalışan erkekler
hayır tam olarak aynı degıl. .. Dıgerı daha ıgrenc nıkahınız bıle dusuyor dınenAyrıca ne farkeder ki ikiside aynı değil mi?
Günde kaç kişi üye oluyor kim bilir. Anladıkları an atıyorlar zaten .Ama bir şey yazmadıkları sürece,kadın gibi nick ile kaydolan birini anlamak çok zorkeske bunu engelleyebilseler ya. zaten disardan gorebiliyorlar. bari aramiza sizmasinlar dimi
Neyi inandırıcı gelmedien başından beri konu hiç inandırıcı gelmedi......
Konu sahibi konuyu açıyor ama hiç ortada yok yorumlar cevapsız.Neyi inandırıcı gelmedi
İnan merak ettiğim için soruyorum
Tamamen zeka geriliği alemeti:)Zaten fake olanlar belli oluyor genelde. Eğlenecek şey bulamıyor demek buraya üye olup,eğlenmeye çalışan erkekler
Ahaha evet bence deTamamen zeka geriliği alemeti:)
Allah kocana yardim etsin keske. Bosansaniz nasil yuzune bakacaksin ... Sen kaldirabilir miydin boyle biseyi bence bosan in. Kimseye haksozlik olmasin ..Eleştiriler ve fikirler için teşekkür ederim.Bir karar verdim sayenizde.Söyleyip rahatlayıp dünyasını yıkacagıma vicdanımın beni bitirmesi en doğru yol.Bu arada ben bir kadınım evet sitedeydim asla yazılanlara gülüp eğlenmedim yeterince kendimden utandığım için tam olarak ne yaşamadığımı yazamadım.Bilin istedim...
igrennc ya gercekten. ..Eşine söyleme sus diyenlere hayret ediyorum
Dünyanın çivisi çıkmış.
Eleştiriler ve fikirler için teşekkür ederim.Bir karar verdim sayenizde.Söyleyip rahatlayıp dünyasını yıkacagıma vicdanımın beni bitirmesi en doğru yol.Bu arada ben bir kadınım evet sitedeydim asla yazılanlara gülüp eğlenmedim yeterince kendimden utandığım için tam olarak ne yaşamadığımı yazamadım.Bilin istedim...
Allah çoluğumuzu çocuğumuzu iyi insanlarla karşılaştırsın, burda bazen yazılanları okudukça çocuklarım büyüdükçe onları nasıl bir dünya bekliyor diye endişeleniyorumEşine söyleme sus diyenlere hayret ediyorum
Dünyanın çivisi çıkmış.
Yapmayacaktı ozaman. Yazık günah . Yap et adamı kandır ne güzel.söylerseniz rezil olacaksınız sizi her yere rezil eder.
Eleştiriler ve fikirler için teşekkür ederim.Bir karar verdim sayenizde.Söyleyip rahatlayıp dünyasını yıkacagıma vicdanımın beni bitirmesi en doğru yol.Bu arada ben bir kadınım evet sitedeydim asla yazılanlara gülüp eğlenmedim yeterince kendimden utandığım için tam olarak ne yaşamadığımı yazamadım.Bilin istedim...
adamın kadına namusuyla ilgili söylemediği şey kalmamış ki zamanında.Yıllarca hem kadınlık yap ona hemde namusuna dil uzatsin kadını ne durumlaera getirdi sonunda.Yapmayacaktı ozaman. Yazık günah . Yap et adamı kandır ne güzel.
Allah kimseyi şaşırtmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?