Nasıl sorabilirim :(

Hiç bir işe elini sürme
Yemek yapma
Bir kaç gün dışarıdan söyle,parayı ödesin bak nasıl düzeliyor.

Ya bu erkekler neden anasına-babasına 2 laf etmeye,sınırları çizmeye çekinip,kendi ailelerini dağıtır acaba?
kafası çalışan erkek var çalışmayan erkek var :) bu erkek belli ki olmamış :)
bazen bizlerde verdiğimiz yanlış kararların bedelini öderiz
iki tarafda da hata var adam hep buydu esenmine bile bile evlendi ve en çok sıkıntıyı da kendisi çekti bedelini üzüntüsüyle ödedi
o erkek yine gider sessiz birini bulur başkalarına da yapar aynısını
esenminede yaşadığı sıkıntısıyla kalır

aslında bu konular ders niteliğinde örnek konular balık baştan kokuyor işte kızlarımız keşke söz dinlese

esenmine de bunları duyacağını bildiğinden gelip yazmıyor buraya bence
ona kendisi adına çok sevindiğimi herşeyin bundan sonra olması gerektiği gibi artık bundan sonra normal yaşayacağını söyledim. yaşayıp görecek bakalım

kendimize layık gördüğümüz hayatı biz hazırlarız aslında... Hiç bu noktalara gelmesine gerek bile yoktu bazen bazı kadınlar yalnızlığı korkunç birşey sanıp sarılacak bir dal arıyorlar ama o dal bir odun ve odun sadece odundur bu kısmını atlıyorlar :)

Esenmine kendini kurtarmış olmana çok sevindim. İnşallah ailenin yanına falan dönmeyip kendi hayatını kurmaya da cesaret etmişsindir. Hayattaki başarın takdir edilesi aslında. İnşallah özgürlüğünde çok daha güzel insanlar çıkar karşına. Duruşunu takdir ediyorum.

ailesine hiç ihtiyacı yok kimseye ihtiyacı yok aslında
bu adamla evlenmeden önce de söylemiştik kendisine
hazır evlenicem diye eşya aldın evi dizdin herşeyin hazır bu adam hanzo
çalışan insansın geç otur evinde işte illa evlenmen şart değil evi de kurdun zevkine göre ne güzel işte demiştik

hala aynı şey geçerli
kendisi yuvasının yıkıldığını sanıyorda hiç yıkılmadı kocasıyla bir ara aynı evde yaşadılar işte hepsi bu
kimseye ihtiyacı asla yok tek başına gayet güzel idare edebilir

Konu sahibi umarım iyisinizdir, sizi merak ettim son durumunuz nedir bilmiyorum ama çok aklıma takıldı durumunuz.

Hakkınızda hayırlısı olsun üzülmeyin bundan sonra inşallah daha mutlu olursunuz eski eşinizin pişman olup kafasını çok duvarlara vuracağını düşünüyorum..

Hakkınızda hayırlısı olsun üzülmeyin bundan sonra inşallah daha mutlu olursunuz eski eşinizin pişman olup kafasını çok duvarlara vuracağını düşünüyorum..

iş gereği seminerlerde vs karşılaşma durumumuz olabiliyor henüz görmedim ama vurdum duymaz ailesiyle mutludur

Babası bana anne babayı istemediğin için yatacak yerin yok dedi cevap vermediğim için çok sinirliyim kendime

Aman ne güzel, şimdi doysunlar oğluşlarına.

Keske deseydin bir evliligi bitirdiniz oglunuzun tursusunu kurun simdi. Umarim bir daha evlenip kimsenin basini yakmaz.

Evi ne yaptınız ? Siz mi kalıyorsunuz?

Asıl onların bir yuvayı yıktıkları için yatacak yerleri yok. Rezil insanlar iyi ki kurtulmuşsunuz. Aldıkları ahla mutlu olsunlar şimdi olabiliyorlarsa

Oğlu erkek olsun, evini arabasını kendi alsın, sonra babasının böyle vıdı vıdı etmeye belki yüzü olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…