- 19 Mayıs 2020
- 47.240
- 212.164
- 548
Nerden biliyorsunuz?hayır ayrıldılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden biliyorsunuz?hayır ayrıldılar
Bugün mü? Peki neden lutfedip iki satır yazmıyor?burada özel mesajla konuştuk
Ya bu erkekler neden anasına-babasına 2 laf etmeye,sınırları çizmeye çekinip,kendi ailelerini dağıtır acaba?hayır ayrıldılar
kafası çalışan erkek var çalışmayan erkek var :) bu erkek belli ki olmamış :)Ya bu erkekler neden anasına-babasına 2 laf etmeye,sınırları çizmeye çekinip,kendi ailelerini dağıtır acaba?
baktım 12sinde konuşmuşuzBugün mü? Peki neden lutfedip iki satır yazmıyor?
ailesine hiç ihtiyacı yok kimseye ihtiyacı yok aslındaEsenmine kendini kurtarmış olmana çok sevindim. İnşallah ailenin yanına falan dönmeyip kendi hayatını kurmaya da cesaret etmişsindir. Hayattaki başarın takdir edilesi aslında. İnşallah özgürlüğünde çok daha güzel insanlar çıkar karşına. Duruşunu takdir ediyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun üzülmeyin bundan sonra inşallah daha mutlu olursunuzMerhaba arkadaşlar
Çok teşekkür ediyorum
Boşandım , biraz kötü hissediyorum ama bu ayrılık için değil kendime yaşattığım değersizlik ve aptalca suskunluğumdan kaynaklı
Ne vardı da bunca zaman sustum sinir hastası ettim kendimi diye kendime kızıyorum![]()
Hakkınızda hayırlısı olsun üzülmeyin bundan sonra inşallah daha mutlu olursunuzeski eşinizin pişman olup kafasını çok duvarlara vuracağını düşünüyorum..
Aman ne güzel, şimdi doysunlar oğluşlarına.iş gereği seminerlerde vs karşılaşma durumumuz olabiliyor henüz görmedim ama vurdum duymaz ailesiyle mutludur
Babası bana anne babayı istemediğin için yatacak yerin yok dedi cevap vermediğim için çok sinirliyim kendime![]()
iş gereği seminerlerde vs karşılaşma durumumuz olabiliyor henüz görmedim ama vurdum duymaz ailesiyle mutludur
Babası bana anne babayı istemediğin için yatacak yerin yok dedi cevap vermediğim için çok sinirliyim kendime![]()
Evi ne yaptınız ? Siz mi kalıyorsunuz?iş gereği seminerlerde vs karşılaşma durumumuz olabiliyor henüz görmedim ama vurdum duymaz ailesiyle mutludur
Asıl onların bir yuvayı yıktıkları için yatacak yerleri yok. Rezil insanlar iyi ki kurtulmuşsunuz. Aldıkları ahla mutlu olsunlar şimdi olabiliyorlarsaiş gereği seminerlerde vs karşılaşma durumumuz olabiliyor henüz görmedim ama vurdum duymaz ailesiyle mutludur