O yılların çizgi filmleri,dizileri de bir başkaydı :)
macgyver'ı hiç kaçırmazdım, kara şimşek, he-man, she-ra,thundercats,yakari... favorilerimden sadece bir kaçı :)))
Eki Görüntüle 605499 Eki Görüntüle 605500 Eki Görüntüle 605501 Eki Görüntüle 605502 Eki Görüntüle 605503
Kendimi buldum
Eki Görüntüle 605505
Ama bu bildiğiniz pakette satılan pufluğu sönmüş pamuk şekerlerinden değil bi kerem
Bu pamuk şekerinin tozunu makineye boşaltıp anında böyle puf puf olan şekeri çubuğa sarıp bize veren amcanın pamuk şekerlerinden
leblebi tozları vardı birde...
minik bir kab içinde satılırdı...
yanında bi de pipeti olurdu....
üüüüffffp diye çekerdik içimize...
her seferinde tıkanırdımama yine alırdım.
O yılların çizgi filmleri,dizileri de bir başkaydı :)
macgyver'ı hiç kaçırmazdım, kara şimşek, he-man, she-ra,thundercats,yakari... favorilerimden sadece bir kaçı :)))
Eki Görüntüle 605499 Eki Görüntüle 605500 Eki Görüntüle 605501 Eki Görüntüle 605502 Eki Görüntüle 605503
coştum duramıyorum
bir de
"kalbin kadar temiz bu defterden bana da bir sayfa ayırdığın için teşekkür ederim" diyerek yazmaya başladığımız kilitli hatıra defterlerimiz vardı. Hep güzel şeyler yazardık, kalbimiz kadar güzel şeyler...
coştum duramıyorum
bir de
"kalbin kadar temiz bu defterden bana da bir sayfa ayırdığın için teşekkür ederim" diyerek yazmaya başladığımız kilitli hatıra defterlerimiz vardı. Hep güzel şeyler yazardık, kalbimiz kadar güzel şeyler...
ıspanak yemem için tek neden Barış MANÇO'ydu çünkü ıspanak yersen teyzem benım programa götüreceğini söylerdi hep..
Eki Görüntüle 605549
Eki Görüntüle 605559
Eki Görüntüle 605562
Eki Görüntüle 605563
Eki Görüntüle 605570
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?