1964 doğumluyum

ahhhhh çocukluğum ahhhhh ne güzel günlerdi o günler

Sokağın havanın çamurun tadını en güzel çıkardığımız yıllardı,sokak mikrobunu en tabi şeklide aldık sindire sindire hemde ..
Ağaç tepelerine çıkıp meyve aşırırdık,yıkamadan yemenin tadı hazı başka oluyordu o yıllarda..
Öğlen yemeğini evde yemezdik,elimizde ekmek domates olurdu,akıta akıta yerdik onu,mis gibi toprak kokardı..
Bisiklet tepesinden inmez düşerek pantolan dizlerini yıratrdık,eve de korkuyla giderdik annemiz kızacakmı acaba diye..
Çeşikli oyunlar oynardık tadını çıkarırdık,yakantop istop,kuka,ip atlama vs vs gibi..
Okul hayatımız renkliydi,uzaktan öğretmenimizi gördükmü titrerdik kotkudan değil elbette saygıdan olurdu bu titrememiz..
Yazılılarda kopya çekerdik,yan sınıflara gidip hoca ne soru sordu diye tüyo almaya çalışırdık..
Daha neler nelerrrr..
O zmaanlar flört bile farklıydı,yanımıza gelip utana sıkıla seninle arkadaş olmak istiyorum benimle çıkarmasın diye teklif ederlerdi..
Pastane kültürü vardı o yıllarda,limonata içilir muhabbet edilirdi..
Anket defterlerimiz vardı verirdik arkadaşlarımıza yazsınlar diye,bide evde köşe bucak saklanırdı o defterler görmesinler diye..
Aklımaaa çok şeyler geliyor o yıllarda keyifle vede doya doya yaşadım çocukluğumu,özledim o günleri keşke geri dönüş imkanımız olsa ..