çokk güzel bir başlıkgözlerim buğulandı bu arada çok özlüyor muşuz meğer hepimiz çocukluk yıllarımızı
en kıymetlilerimizdir kaybettiklerimizbenim kaybettiklerim geldi aklıma....
canım benim de ağabeyim hayranıydı Ferdi Tayfur unŞifam Ferdi Tayfur ilk ünlü olmaya başladığında 13-14 yaşlarındaydım sanırım
Solotest. :)
..........Sokakta oturup akşam saati arkadaşlarımla sohbet ederken annelerimizin yaptığı kurabiyelerden tatmak ne güzeldi... Vallahi duygulandırdı beni bu konu.
1987liyim. 90lara ait ne gorsem duysam icim burkulur. Cocukken her sey baska guzel oluyor.
Biz bisiklete bindik mi dunyayi fethedecegiz gibi gelirdi, simdiki cocuklar bir tusla dunyaya ulasirken o duyguyu hissediyor mudur?? Hic sanmam.
Ucgen posetlerdeki renkli kolonyalar mutlu ederdi bizi, misketlerimiz desen desendi.Mutluyduk sahiden...
Komsu teyzenin bahcesinden kabaklarini koparip camurla yemek ypmistik. Azari da fena yedik tabi. Topraktan kahve pisirirdik. Esyalarimiz eski tabak canaklardi, bulasik makinesini biz icad ettik. Kirlileri kasaya koyar mahalledeki dereye daldirirdik. Rengarenk cicekleri toplar renklisular yapardik. Ne gunlermis ya
Macun yerdik. Her hafta "macuncuuuuu" diye gelirdi...Yemesi güç olsa da, dişlerime yapışsada bayılırdım;
Eki Görüntüle 605978
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?