- 15 Ekim 2015
- 3.775
- 19.536
- 158
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Bu kredin bitince bi araba yapalım snaa diyo ya kolay mı araba almak en az 15 bin tl en kötüsübabaniz sizinle ilgili nasil plan yapiyo yani adiniza para biriktirmek gibimi babaniz neden soze yatdimci olmuyor hic de adiniza plan yapiyor ?
Hayır ne vurması yine kendine laf ettirmedi halada öyleNe oldu sonra peki vurdu mu basini taslara?
Insan arastirmadan evine erzak bile almiyor iyi cesaretmis valla.
Kardesin ne yapiyor bu arada unide mi okuyor? Degilse harclik verme bir sure.
Offf doğru diyorsunuz açıkçası ben babam benmle gurur dıuysun istedim hep ona böyle destek oldukcada duyar sandım ama pek düşündüğüm gibi olmadı galiba
çünkü bana hep senden bişey olmaz diyodu
Babama da kalmıyor pek göndermiyooBaban neci ben anlamadım şehir dışında olabilir ama eve para göndermiyor mu
annem köyde iş bulamıyor olsa koşa koşa gidecekBen sucun tamamini sende buldum yazdiklarini okudukca.
Babam eve gelince anneni babani oturt masaya, buraya yaptigin gibi hesap yap.
Artik elime kalani kendime biriktircem de, 22 yasindayim de, eninde sonunda gidicem bu evden ayaginizi yorganiniza göre uzatin de.
Ayrica tekrar soruyorum, annen neden calismiyor? Neden temizlige gitmiyor mesela? Yada neden cocuk bakmiyor? Yada bi sürü baska sey var yapabilecegi! Ama dayamislar yükü sana.
Afedersin bir soz var ya ayranim yok icmeye... diye baban cidden cok dusuncesiz hareker ediyor.Bu kredin bitince bi araba yapalım snaa diyo ya kolay mı araba almak en az 15 bin tl en kötüsü
Bana sorma gereği bile duymuyor bunu düşünmesi güzeş bişey ama bana danışan yok
Babama da kalmıyor pek göndermiyoo
Şunu diyen babaya ne diyeyim,hayatta en sinir olduğum cümleler...Biliyormuşta sonra ne olmuş,bir akıl onlarda var...Ben o kadar çok konuştum ki onunla baba bekle biraz araştır yapma etme
Sen karışma kelebek büyüdüm de adam mı oldum sandın sus otur
Ben bilmiyor muyum dedi
ondan sonra gel para isteŞunu diyen babaya ne diyeyim,hayatta en sinir olduğum cümleler...Biliyormuşta sonra ne olmuş,bir akıl onlarda var...
Öyle de nankörsün böyle de. En azından yapma ki paran sana yetsin. Onlar hiç düşünmüyor evlatlarını sende düşünme. Annen çalışmıyor mu ayrıca sana laf edene kadar girsin bir işe çalışsın.Çok denedim elimi ayağımı çekmeyi ama mümkün olmuyo
Kız kardeşim param bitti diyo gelde verme
Eve gidiyorum akşam yemeğinde eksik oluyo yada sabah kahvaltısında eksik
Almadan duramıyorum babam alır gelince diyemiyorum
Babam da hiç düşünmüyor ben param kalmıyor deyince sende bu kadar alışveriş yapma
Tek dediği bu
Terslesem para kazanmaya başlayınca değişti diyecekler
Geçen kredi çektiğimde bile anneme dedim ki kredi çekince elime para kalmıyor anne
Evi ve kardeşimin harçlığını da babam karsılasın o zaman artık dedim
Annem nerden de çektirdik biz sana bu krediyi çekmez olaydın diye kavga etti benmle
Herkes aynı şeyleri yazmış karsıma alıp açık açık konuşmam lazım bu da son olsun artık diyeEvin babası varken bu kadar sorumluluğa bide 22 yaşında neden girdin?
Millet anasiz babasız kalıyor ,kaderine razı geliyor .
SeninKiler Allah uzun ömür versin sağ.
Sen evlat halinle onları düşünüyorsun onlarda anne baba olarak seni dusunsunler.
Evlenince sorumluluk zaten olucak bu kadar yükü sen kaldırma. Biraz tadını çıkar hayatinin.
Arada destek versen hadi neyse . Kardeşlerine anne baban varken bu görevleri üstlenmek yerine maddi olarak söylüyorum sadece kardes rolünü üstlen.
Yakın bi tanıdığım küçük yaştan büyük yasa kadar çalıştı yıllarca sonra evini ayırdı .
Ailesi arkasından bizi yüz üstü bıraktı zor durumda bıraktı vıdı vidilari yaptılar .
Benimde evladım var henüz küçük bi anne olarak söylüyorum sana kimseyi taşıma ..
Bence eve harcadığından biraz kısmalısın. Senin yerinde olsam son krediyi hiç çekmezdim.
Baban kime çalışıyor evin gideri sende kardeşin harçlığı sende.
Köyden gidip geliyormuşsun işe bir de o kadar yolu zahmeti çekiyorsun sana birşeyler kalmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?