• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl öderim bütün bunları

ondan sonra gel para iste
Böyle bir kızımızda doğuda var.Öğretmenlik yapıyor,aile elinden maaşını alıyor,oğullarına genç odası,evlerine eşya.Birde gelirleri varken.Şu iki konuda kurdeşen döküyorum resmen.Canlarını da alacaklar yakında bu kızların.Hayırı üslubunca diyecekler,yolu yok...

genç kızsın sen. hiç mi ihtiyaçların olmayacak ?bu ne saçmalık. kendisi şehir dışında çalışıyor da kazandığını napıyor? üstüne bir de senin adına kredi istiyor.saçmalık

Ev yaptirmak kolay mi , baban nasil bu kadar dusuncesiz davranabiliyor?
Arsayla demirin parasina bu kadar sıkışmissiniz, bir bununla bitecek mi?
Derhal mevzuya el koy baban daha fazla cosmadan.

Muhtemelen öyle derler, babam ya kızım hiç bilezik falan alayım para biriktiripte demiyosun diuo
Bakakaldım yüzüne sanırsın elime her ay 500-1000 para kalıyo da ben biriktirmiyorum
Yarın öbür gün de paran vardı biriktirseydin diyecekler

Hata yapıyorsun Kelebek..
Eski konularından hatırlıyorum; öğrenciyken kyk burs almışsın, ailenden saklamışsın, nasıl geri ödeyeceğim diyordun.
Şimdi markete gidip 250 TL harcıyorsun 120 TL harcadım diyorsun.
Bir harcama yaptığında tam olarak kaç TL verdiğini söyle ki, ailen maaşının nerelere gittiği görsün.
Sen başlarına kalktığımı düşünmesinler diyorsun ama bu durumda da fazla para kalıyormuş gibi fuzuli harcama yaptığını düşünüyor baban.
2 şekilde de babanın kafasında olumsuz imaj çiziyorsun, en doğrusu tüm borçlarını söylemek ve omuzlarındaki yükü hafifletmelerini istemek.
3000 TL maaş ile 2000 TL kredi çok fazla, arsayı satamıyorsa bile sonradan aldığınız o bahçeyi satsın.

Bu kredin bitince bi araba yapalım snaa diyo ya kolay mı araba almak en az 15 bin tl en kötüsü
Bana sorma gereği bile duymuyor bunu düşünmesi güzeş bişey ama bana danışan yok
paran çar çur olmasin diye sende ben çeyiz hesabi açacagim kendime de sonucta kiz cocugusun buna yok diyecek hali yok ya

baban eve para gndermıyrsa aldıgı maası napıyor brde ustıne sıkısıp senden kredı beklıyr bence babana para verme bana kredı vermıyrlar de

Hata yapıyorsun Kelebek..
Eski konularından hatırlıyorum; öğrenciyken kyk burs almışsın, ailenden saklamışsın, nasıl geri ödeyeceğim diyordun.
Şimdi markete gidip 250 TL harcıyorsun 120 TL harcadım diyorsun.
Bir harcama yaptığında tam olarak kaç TL verdiğini söyle ki, ailen maaşının nerelere gittiği görsün.
Sen başlarına kalktığımı düşünmesinler diyorsun ama bu durumda da fazla para kalıyormuş gibi fuzuli harcama yaptığını düşünüyor baban.
2 şekilde de babanın kafasında olumsuz imaj çiziyorsun, en doğrusu tüm borçlarını söylemek ve omuzlarındaki yükü hafifletmelerini istemek.
3000 TL maaş ile 2000 TL kredi çok fazla, arsayı satamıyorsa bile sonradan aldığınız o bahçeyi satsın.
Dün akşam konuştuk bizimkilerle
Şakayla karışık bundan sonra harçlıklarla ve marketle babam ilgilenecek haberiniz olsun dedim gülerek kimseden ses çıkmadı
Annem de niye eline para kalmıyor ki diyo bende anne böyle böyle diye hesap yapıverdim
Kredi kartına ne taksiti var öyle diye suratını düşürüyor hemen
Bbabm da bu ay 500 yatırdın ya karta diğer ay çok ödemen çıkmaz dedi
Bende yoo var baba yine ödemem dedim
Ben bu ay kartımın asg. borcunu ödemiştim dün de son günüydü ödemenin 580 tl daha dönem borcum vardı
İşyerinden aldığım parayla onu kapattım babam da taksitlerden kapattım sanıyo

baban eve para gndermıyrsa aldıgı maası napıyor brde ustıne sıkısıp senden kredı beklıyr bence babana para verme bana kredı vermıyrlar de
Geçti bilee dün akşam teslim ettim parayı
Bbam ev yaptırcaz diye kredi çekmişti düşünmeden hareket etti elinde patladı
Şimdi de onun cezasını çekiyoruz

Ev yaptirmak kolay mi , baban nasil bu kadar dusuncesiz davranabiliyor?
Arsayla demirin parasina bu kadar sıkışmissiniz, bir bununla bitecek mi?
Derhal mevzuya el koy baban daha fazla cosmadan.
Dün akşam konuştuk keşke beni biraz dinleseydin baba dedim
Tamam kelebek olan oldu artık diye susturdu

Böyle bir kızımızda doğuda var.Öğretmenlik yapıyor,aile elinden maaşını alıyor,oğullarına genç odası,evlerine eşya.Birde gelirleri varken.Şu iki konuda kurdeşen döküyorum resmen.Canlarını da alacaklar yakında bu kızların.Hayırı üslubunca diyecekler,yolu yok...
Evett geçen okudum konusunu çok üzüldüm onun durumu benden daha kötü memur olmasına rağmen bu sıkıntıları yasıyo
Bazı anne babalar var kendi kendine baksın da biz başka bir şey istemiyoruz diyorlar
Benim sevgilim vardı neler ettim ona bu yüzden onun ailesi de sürekli ona kredi çektiriyodu
Ahı mı tuttu bilmiyorum şimdi aynı gidapın içine ben girdim
Ailene nasıl yok diyemiyosun nasıl görmezler senin durumunu diye yedim bitirdim başının etini
Şimdi kendi başıma geldi

Dün akşam konuştuk bizimkilerle
Şakayla karışık bundan sonra harçlıklarla ve marketle babam ilgilenecek haberiniz olsun dedim gülerek kimseden ses çıkmadı
Annem de niye eline para kalmıyor ki diyo bende anne böyle böyle diye hesap yapıverdim
Kredi kartına ne taksiti var öyle diye suratını düşürüyor hemen
Bbabm da bu ay 500 yatırdın ya karta diğer ay çok ödemen çıkmaz dedi
Bende yoo var baba yine ödemem dedim
Ben bu ay kartımın asg. borcunu ödemiştim dün de son günüydü ödemenin 580 tl daha dönem borcum vardı
İşyerinden aldığım parayla onu kapattım babam da taksitlerden kapattım sanıyo
İyi yaptın bak,yükünü yavaşça yere bırak,ve gerektikçe ucundan tutup destek ver.Yoksa bir bakacaksın,gençlik geçmiş,giymemişsin,yememişsin,gezmemişsin,elde avuçta yok.Senin işinin büyüğügeride,daha ev ocak kuracaksın,her şey içinde mi kalsın.Destek ol evet,ama yükü sırtlanma canım...

merhaba ,

ihtiyacınızın olduğu ortada,annen neden çalışmıyor,hiç mi bir şey yapamaz ?
babanıza para kalmıyorsa madem ek iş yapsın,birçok insan haftasonu da çalışıyor.
kendini bu kadar ezdirme,aldığın zaten üç kuruş,sen evlenince ne yapacaklar ?
ailen biraz sorumluluk almalı.

Dün akşam konuştuk keşke beni biraz dinleseydin baba dedim
Tamam kelebek olan oldu artık diye susturdu
Hııı,yaparken yap,sonra geçti kelebek,oldu canım,ben bir çift çorap alırken düşünüyorum,değer mi parasına diye.Alamayacak durumdamıyım,tabiiki hayır.Ama bakış açısı...

Evett geçen okudum konusunu çok üzüldüm onun durumu benden daha kötü memur olmasına rağmen bu sıkıntıları yasıyo
Bazı anne babalar var kendi kendine baksın da biz başka bir şey istemiyoruz diyorlar
Benim sevgilim vardı neler ettim ona bu yüzden onun ailesi de sürekli ona kredi çektiriyodu
Ahı mı tuttu bilmiyorum şimdi aynı gidapın içine ben girdim
Ailene nasıl yok diyemiyosun nasıl görmezler senin durumunu diye yedim bitirdim başının etini
Şimdi kendi başıma geldi
Niye ahı tutsun canım,o konunu da biliyorum,akıllı olsaydı o da,evlenseydiniz hele,sen seyreylerdin gümbürtüyü.Belki hesabını işini bilen bir adama rastgelirsinde bir düzen tutturursun.Yoksa bu gidişle kanatlarını da yolacaklar,cascavlak kalacaksın.Senden sonra birde kardeşine üzülüyorum.Okulu çok mu daha.Oda bir iş bulup başının çaresine baksa.Gerçi sizin çalışmanız size değil babanıza yarıyor.O kardeşinin hesaplarını da çoktan yapmıştır,bulmuştur kafasına göre bir arsa daha...

Back