- 18 Temmuz 2016
- 4.684
- 12.959
- 208
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Babam İstanbul da çalışıyo şantiye de kalıyo bizimde oraya kiraya gitme şansımız yok çok pahalı malum
Şimdi de babam buraya gelmeyi düşünüyo iş için en azından yol paranı kiraya veririz diyo
Bende onu pek istemiyorum çnkü bana göre plan yapıyolar ve babam benim yarın öbür gün evlenebileceğim düşüncesini hiç taşımıyor 10 senelik falan plan yapıyo benle inanabiliyor musunuz ben 22 yaşındayım bu arada
22 yaşındayım 2 senedir çalışıyorum ve hep böyleydi ben tersleyemiyorum yada benim param diyemiyorum onları üzerim diye korkuyorumkaç yaşındasın
kendi paranı kendin kazanıyorsun harcadığının hesabını babana mı vereceksin
22 yaşındayım 2 senedir çalışıyorum ve hep böyleydi ben tersleyemiyorum yada benim param diyemiyorum onları üzerim diye korkuyorum
amin canım inşallah ben artık haftaya 50 tl bölüyorum yani ayda 200 tl kendime tabi bunun içinde eve yaptığım harcama da oluyor yemek kartımlada eve aylık market alışverişi yapıyorum faturaları yatırıyorum kardeşimin eksikleri falan derken offfffAslında kenarlarında birikmiş paraları var çok bişey olmasa da en azından beni sıkıntıya sokmayacak kadar
İkimizde aynı dertten muzdaribiz Allah yardımcımız olsun
Bbabm da kredi ödüyo 2.000 tl zaten 3 bin maaş alıyo yetiremiyo diye ben destek oluyorum evde bişey eksik olunca çok üzülüyorum yada kardeşlerimin canı bişey çekince ben alamayınca
Neyin kredi borcu buYok öyle bi durum eminim çünkü ödemelerini biliyorum zaten 3.000 maaş alıyo 2.000 kredi ödüyo geriye kalan da ona bile yetmiyor telefon faturaları int. faturalsı elektrik kreedi kartları derken yetmiyor bende o yüzden evde kardeşlerim sıkıntı çekmesin di,ye böyle yapıyorum içim el vermiyo
Annem de farkında ama babamdan farksız
Şöyle söylyim geçen eve market alışverişi yaptım 250 tl tuttu annem sordu ne kadar tuttu çok almışsın diye aslında hepside evde bitmiş olan şeyler ve parça parça da olsa 2-3 gün arayla alacağım şeyler
ben annemi kızar diye 120 tuttu dedi ve oda inandı
120 tutmayacağı o kadar ortada ki aslında sadece zeytin peynir çay şeker 100 tutuyor nerdeyse ben 4 poşet malzeme aldım
Annem pek alışveriş falan yapmadığından fiyatları bilmiyor, o yüzden bnim market alışverişim gözüne çok gelmiyo
+1Git dogruyu soyle. Calisip kazaniyorsunuz elinizden gelenin fazlasinida yapiyorsunuz zaten. Saklamayin bilsin durumu belki utanir istemez
Babam 3.000 tl maaş alıyo 2.000 tl kredi ödemesi var geri kalan da yetmiyor faturalar taksitler vs.babanın borcu ne borcu
iş kurdu battı falan mı
yani 2000 çek denilecek borç mesela ne borcu olabilir ki
babanın maaşı kaç
şehir dışında kaç liraya çalışıyor
madem köyde yaşıyorsunuz aylık 200 Tl göndereceğine köye gelsin
gündelik tarlaya gitsin daha çok kazanır ve evde yer içer kalır harcama yapmaz
bir yerde bir sıkıntı var
yani eve birşeyler alınır ya da kardeşe para verilir de bunlar ekstradır
sen memur olup başka şehirde olsan ne yiyip içecekler faturalar vs vs
Vallahi görmüyor sanırım yada ben böyle alışveriş yaparken yetiyo demek ki diye düşünüyor olabi,lirİyide babana niye verdin ki ?
Baban görmüyor mu senin halini de gelmiş borç istiyor.
Bulmuşlar kızı söğüşlüyorlar valla ne ala memleket.
Babamdan gizli iş yapamıyorum benimle ilgili ileriye dönük planlar yapıyoailenizede aylik borc miktarinizi soylemeyin eski kara duzen sansinlarki geriye para atabilin biraz 20 lira 20 liradir hic bir parayi kucumsemeyin atin kenara is herinizde bir kumbara yapin 2 liranizda kalsa atin o kumbaraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?