- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.516
- 108
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Babamın da eline pek bişey kalmıyor ödemeleri var eve çok az para gönderiyo mesela aylık 200 tl falan oda neye yeterkiKız kardeşinize, markete niye siz veriyorsunuz? Babanız eve para göndermiyor mu? Şehir dışında çalışmadı bunun bahanesi olamaz. Babanıza kredi kartını söyleyin bence. Ona göre plan yapsın, evin babası o siz değilsiniz.
Siz evin içinde olduğunuz için eksikleri görüyorsunuz, babanız görmediği için gözardı etmesi daha kolay onun için.Babamın da eline pek bişey kalmıyor ödemeleri var eve çok az para gönderiyo mesela aylık 200 tl falan oda neye yeterki
Şimdi evde eksik olduğunu görünce bende üzülüyorum veya kız kardeşimin harçlığı olmasa cebnde kahroluyorum
Babam bunları düşünmüyo
Zaten maaşımı düşük söylemiştim ben normalde evdekiler çok üstüme geldi çok düşük zam iste diye içimde rahat etmedi söyledim ama zaten ne kadar maaşımı düşük de söylesem yine alışveriş yapıyodum eve, hiç bana kızım senin paran yetiyo mu da alıyosun diyen olmadı bugüne kadarOdedigin faturalari her ay buzdolabinin ustune asiver.yaptigin alisverislerin fisleride kenarda dursun.herseyi sne yapiyosan baban neyi oduyor. Isyerinde 400 kesiliyosa eve 500 de. Zam gelirsede soyleme eve.kenara zaten atamassin yatirim olmaz ama en azindan bi an once borclarini fazla fazla yatir kapat bence
Günaydın hanımlar,
Bugün herşey üstüme üstüme geliyor ödemelerimle başım dertte
Size ben gelirimi giderimi yazayım sizde bana fikirlerinizi söyleyin lütfen
1.600 tl maaş alıyorum
300 tl kredi ödemem var kasım ayında bitiyo
300 tl her ay yol parası veriyorum köyden gidip geldiğim için
350 tl de eylül ayına kadar kredi kartı taksitim var
Dün de babam geldi ödemeleri varmış sıkışmış kredi çekebilir misin diye sordu bana
Zaten daha önce ki kredimi de eve çekmiştim küçük bi tutar 3.000 tl 300 ödüyodum her ay şimdi de 2.000 lazım dedi bende utana sıkıla patronumdan istedim bu sabah
Kredi çekip faiz ödemektense işyerinden alıyım maaşımdan kesinti yapılır diye düşündüm
Patronda sağolsun olur dedi sene sonuna kadar öderim diye anlaştık ama ben 3.000 istedim çünkü bu ay kredi kartımı ödeyemedim 600 tl de ona borcum var diye fazla istedim
Şimdi de başladım kara kara düşümeye hepsini nasıl halletcem diye
Bu arada kız kardeşime harçlık veriyorum ve evin marketini pazarını da ben görüyorum ondan sebep kredi kartım aldı başını gitti
Aksi gibi kasım da geri ödemeli öğrenci kredim başlıyo 300 tl borçlardan başım kurtulmayacak sanki
Zaten 300 kredi+300 yol param+350 k.k taksiti+işyerinde de 400 versem aldığım parayı tamamlamak için
bana kalır 250 tl onunla kendim mi geçincem yoksa eve mi alışveriş yapcam kız kardeşime mi vercem
Offff !
Babam da şehir dışında çalışıyor evin ihtiyaçlarını hep ben görüyorum
Şimdi babama nasıl söylcem bu durumu bilmiyorum
Bişey diyince alma kızım girme bu kadar markete diyo
Sankş ben fuzuli harcama yapıyorum gibi konusuyolar bana neymiş hiç birikim yapmıyomuşum
Elime para mı kalıyo sanki
Ee evde zeytin bitiyo ben görüyorum peynir bitiyo görüyorum gelde alma sonrada maaşını ne yaptın diyolar
Dün geceden beri düşünmekten kafayı yiyecem
Bbam kredi kartıma taksitim olduğunu bilmiyorum kızar diye de söyleyemedim işyerinden de 2.000 istedim sanıyo dolayısıyla elimde aylık 600 tl falan kacak diye hesap yapıyo sanki
Bna fikir verin lütfen nasıl üstesinden gelirim bunların
Boğulacak gibiyim
Hee bu arada ağustos da maaşımın 1800 tl olma ihtimali var
Günaydın hanımlar,
Bugün herşey üstüme üstüme geliyor ödemelerimle başım dertte
Size ben gelirimi giderimi yazayım sizde bana fikirlerinizi söyleyin lütfen
1.600 tl maaş alıyorum
300 tl kredi ödemem var kasım ayında bitiyo
300 tl her ay yol parası veriyorum köyden gidip geldiğim için
350 tl de eylül ayına kadar kredi kartı taksitim var
Dün de babam geldi ödemeleri varmış sıkışmış kredi çekebilir misin diye sordu bana
Zaten daha önce ki kredimi de eve çekmiştim küçük bi tutar 3.000 tl 300 ödüyodum her ay şimdi de 2.000 lazım dedi bende utana sıkıla patronumdan istedim bu sabah
Kredi çekip faiz ödemektense işyerinden alıyım maaşımdan kesinti yapılır diye düşündüm
Patronda sağolsun olur dedi sene sonuna kadar öderim diye anlaştık ama ben 3.000 istedim çünkü bu ay kredi kartımı ödeyemedim 600 tl de ona borcum var diye fazla istedim
Şimdi de başladım kara kara düşümeye hepsini nasıl halletcem diye
Bu arada kız kardeşime harçlık veriyorum ve evin marketini pazarını da ben görüyorum ondan sebep kredi kartım aldı başını gitti
Aksi gibi kasım da geri ödemeli öğrenci kredim başlıyo 300 tl borçlardan başım kurtulmayacak sanki
Zaten 300 kredi+300 yol param+350 k.k taksiti+işyerinde de 400 versem aldığım parayı tamamlamak için
bana kalır 250 tl onunla kendim mi geçincem yoksa eve mi alışveriş yapcam kız kardeşime mi vercem
Offff !
Babam da şehir dışında çalışıyor evin ihtiyaçlarını hep ben görüyorum
Şimdi babama nasıl söylcem bu durumu bilmiyorum
Bişey diyince alma kızım girme bu kadar markete diyo
Sankş ben fuzuli harcama yapıyorum gibi konusuyolar bana neymiş hiç birikim yapmıyomuşum
Elime para mı kalıyo sanki
Ee evde zeytin bitiyo ben görüyorum peynir bitiyo görüyorum gelde alma sonrada maaşını ne yaptın diyolar
Dün geceden beri düşünmekten kafayı yiyecem
Bbam kredi kartıma taksitim olduğunu bilmiyorum kızar diye de söyleyemedim işyerinden de 2.000 istedim sanıyo dolayısıyla elimde aylık 600 tl falan kacak diye hesap yapıyo sanki
Bna fikir verin lütfen nasıl üstesinden gelirim bunların
Boğulacak gibiyim
Hee bu arada ağustos da maaşımın 1800 tl olma ihtimali var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?