- 28 Ekim 2015
- 956
- 1.006
- 113
- 48
- Konu Sahibi ordanburdanbirisi
-
Kötü Ada'm iyi yönetici olarak kabul görmez sanırıminsiyatif kullanacak hakkın ve yetkın varsa kullanmalısın
ıyı yonetıcı derken neye gore ıyı yonetıcı , kotu adam mı olacak sın yoksa sorunları cozum odaklımı orasını anlamadım
patrona gore ıyı yonetıcı olan personele gore olmuyor malumKötü Ada'm iyi yönetici olarak kabul görmez sanırım
Ben cesaretli ve çözüm odaklı olmak istiyorum
Hata yapmadan öğrenemiyorum sanırım. Teşekkür ederim ben siz yazmadan eksiğimi görmememiştimTabiki de konuşmalıydın !!
Bak yorumda da yazmışım zaten tahmin ettim amaç ön plana çıkmakmış
Çıkarcılardan fırsatçılardan 11 yıllık iş hayatımda nefret etmişimdir.
Bende karşılaşıyorum bu tip durumlarla ama arada sakin kalamayıp patlayabiliyorum
Eğer dişinizi göstermezseniz üzerinizden geçinirler ve sizi basamak yaparlar
Adamla karışılacağım bu konu açılacak ne diyim haklısınız mı diyeyim yoksa tutumunuz hoş değildi mi diyryimÖnce dik kararlı ve kendinizden emin olmalısınız. Verdiğiniz kararların önceden fizibilitesini yapın , notlar ve maddeler halinde yazın kendinize . Kısa ams net cümleler sarf edin ...
Personelinizin sizi sevmesini ve bir o kadar da tatlı bir mesafe koyun aranıza , motive etmek açısından onlara güvendiğini hissettirin , hataları olsa bile arkalarında durun , onların yaptığı her hata sizin sorumluluğunuzda unutmayın ....
En önemlisi elemanlarınıza yatırım yapın , onlara özel olduklarını hissettirin , iyi yönetici, doğru kadrosu olan kişidir...
Büyük toplantılarda işleyiş hakkında fikirler ürettin , iş verimini arttırıcı seçenekler sunun ...
Patronun doğru söylediğine onay , yanlış bulduğunuz fikirlerine muhalefet olun aça net çözümler sunarak...
Asla ayrımcı olmayın çalışanlarınıza eşit seviyede davranın ve yaklaşın , mesafeli ama yakın olun , sizi saymaları için onların haklarını verdirin...
Kıyafetleriniz bir yönetici olduğunuzu yansıtsın ...
Konuşurken insanların gözlerinin içine kadar bakın , gözlerinizi kaçırmayın,kendinizden emin gözükün...
Şunu unutmayın iyi yönetici hata da yapar, hatanızın arkasında durun ...
Çok çalışan çok hata yapar doğal , çalışmayan silik yönetici hata yapmaz....
Patron umrumda değil desem görevden alınma korkum yok çünküpatrona gore ıyı yonetıcı olan personele gore olmuyor malum
Hata yapmadan öğrenemiyorum sanırım. Teşekkür ederim ben siz yazmadan eksiğimi görmememiştim
Toplantı sonrası onunla konuşmayı düşünmemiştim iletişim kurmamak daha doğru gelmişti salak gibi gidip direk müdürle konuştum
Biz karışılaşacağız sağda solda konu açılır muhtemelen ne demem gerekiyorTabiki de konuşmalıydın !!
Bak yorumda da yazmışım zaten tahmin ettim amaç ön plana çıkmakmış
Çıkarcılardan fırsatçılardan 11 yıllık iş hayatımda nefret etmişimdir.
Bende karşılaşıyorum bu tip durumlarla ama arada sakin kalamayıp patlayabiliyorum
Eğer dişinizi göstermezseniz üzerinizden geçinirler ve sizi basamak yaparlar
Beni yanınıza alın stajyer olarakOlsun zararın neresinden dönersen kardır
Buda bir tecrübe bundan sonra ikili gireceğiniz toplantılarda önce kibarca kendi konuşmalarınıza mudahil olmaması gerektiğini itiraz ederse de kendi gibi çirkinleşeceğinizi belirtin.Zaten sizi 8 yılda tanımış olan tanır.İnceldiği yerden kopar gider.
Beni yanınıza alın stajyer olarak
Adamla karışılacağım bu konu açılacak ne diyim haklısınız mı diyeyim yoksa tutumunuz hoş değildi mi diyryim
Biz karışılaşacağız sağda solda konu açılır muhtemelen ne demem gerekiyor
Kusura bakmayın yanlış anladımmı diyeyim yoksa benim konumdu ne işin vardı da müdehale ettin mi diyeyim
sağolasın ben kaçmayı tercih edecektimSayın X tokalaşma muhabbetinden sonra azıcık atarlı biraz sevimli şekilde geçen toplantı üzerine konuşamamıştık.Zaten bunlar ayak üstü konuşmalar değil ama musait olduğunuz vakit bir konu hakkında görüşmek isterim diyiverin.
Geldiği vakit ise geçen toplantıda beni zor duruma düşürdünüz açıkçası biraz şaşırdım.Hani benim fikrim farklıydı ve kendi alanımda olan konuları kendim anlatmak isterim bu benim iş prensibim diyin.
Anlayan anlayacaktır zaten anlamazsa da 2.şık kendi gibi arsız olacaksınız atar yapıp haddini bildireceksiniz.okadar....
R
sağolasın ben kaçmayı tercih edecektim
Evet yapılıyor bizim kurumda bunlar bayağı fazla çünküİşte o olmadı.
Profesyenelliğe yakışmaz ,savaşmayı mucadele etmeyi öğreneceksiniz :)
Her iş yerinde bu tip olaylar ile karşılacan çünkü mutlaka, a olmazsa b yapar ama yapar.
Herkes ben hep ön planda olayım modunda
Evet haklısınBir işe atılırken "en fazla ne kaybedebilirim ki" diye gözü kara bir şekilde dalmalısınız. (Tabii mantık çerçevesinde)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?