- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
- Konu Sahibi ordanburdanbirisi
-
Haklısın aslında normalde duygusal biri Değilim ama birileri kırılacak diye korkuyorumİyi bir yönetici bana göre duygusal davranmamalı tek sorun bu bence
Anlayamadım ilk cümleyiFazlasını yaparsan Eksiltebilirsin. Eksigini Zor tamamlarsın....
İyi Yönetici Dogulmaz. iyi yönetici olunur.
http://pavlovspartner.com/8-maddede-iyi-bir-yonetici-nasil-olunur/kızlar derdim bu
Nasıl iyi yönetici olunur? Tutulan iş Nasıl koparılır? Bugün müdürüm iyi bir yönetici olmadığımı söyledi
Düşününce haklı aslında iyi bir yönetici değilim. İnsiyatif alamıyorum korkuyorum yetkimi aşarsam onu kırarsam şöyle böyle... Beni motive edin lütfen
İşimi iyi yapıyorum bu konuda herkes hem fikir ama yönetme kısmında eksiğim
Teşekkür ederim okuyacağım sık sık
Çalışanlarla aram iyi ama diğerleri eksik maalesefherkesi eşit tutarak iyi anlaşarak pozitif elektrik vermelisin..yöneticilik zor iş bence..karşı tarafa iyilikle yaklaşıp istediğin persormansı almalısın..olumlu biçimde motive etmelisin..ama çalışanlarında art niyetli olmaması lazım tabi..iyi niyeti kullanmamalı..
kalın yazdığım yer var ya orası benim can noktam aslında en eksik yerim cesaretim yok haklısınız inşallah bir dahakine aklımda tutmam lazım bu durumuOlay kırma olayı değil ,
Öncelikle,
İyi bir yöneticinin kendini doğru ve rahat ifade edebilmesi çok önemli. Üzerinde çalışılacak iş konusundaki beklentilerini, çalışanlardan hangi noktaları yapmalarını istediğini doğru ve net olarak ifade edebilmelidir ki, geri dönüşlerde problem yaşanmasın. Ayrıca, bir işin iyi yapılması kadar, ortaya çıkan çalışmanın üst yönetime iyi sunulması da o çalışmanın nihai başarısı açısından çok önemli bir nokta. Bu sebeple çalışmaların yönetime aktarılması noktasında, yöneticinin doğru ifade ve temsil yeteneği öne çıkıyor.
Bu yüzden siz bildiğinizi okuyun tezi öne sürün .Zaten yetkiniz dışında ise kurumsal bir firmaysa buu tölere edip size uygun bir dille anlatırlar.Kendinize güvenin ve bildiğiniz doğrudan şaşmayın ,eleştrileri dikkate alıp daha sonra kendi içinizde değerlendirin.Çok iyi bir dinleyici olmakla beraber çok iyi anlatımcı da olun bu sizi bir yere götürür zamanla zaten.
kalın yazdığım yer var ya orası benim can noktam aslında en eksik yerim cesaretim yok haklısınız inşallah bir dahakine aklımda tutmam lazım bu durumu
İş hayatında 8. YılımAklınızda tutmakla beraber uygulamaya geçirin
Ben öyle yapıyordum zamanla alıştım,yetkim dışı birşey söylediysem mesela uygun bir dil ile anlatımda bulunurlar.
O konuda yorum yapmam artık.İş hayatı bu alınmaca gücenmece yok!
Dik duruş sergilemelisiniz .Kaçıncı yılınız iş hayatında acaba ?
İş hayatında 8. Yılım
Sanırım tecrübe ile öğreniyorum bazı şeyleri daha önce büyük bir toplantıya katılmadım
İlkkez gittim ve orada sanırım başarılı bir iş çıkaramadım
Kurumdan başka biri ile gitmiştik o benim alanıma müdahale edip bişey söyledi bende itiraz edemedim aynı kurumdan farklı ses çıkıyor denmesin diye
Bunu kendi yöneticimle paylaştım oda müdahale etmediğim için doğal olarak kabul etmiş olduğum için sıkıntıya düşeceğiz Dedi
ŞAklınızda tutmakla beraber uygulamaya geçirin
Ben öyle yapıyordum zamanla alıştım,yetkim dışı birşey söylediysem mesela uygun bir dil ile anlatımda bulunurlar.
O konuda yorum yapmam artık.İş hayatı bu alınmaca gücenmece yok!
Dik duruş sergilemelisiniz .Kaçıncı yılınız iş hayatında acaba ?
hayır konuşmadım izlediğim yollar tamamen saçmasapan oldu onla konuştuktan sonra müdürle konuşsaydım keşke değil mi?Mudahale eden kişi ile toplantı çıkışında görüştünüz mü ?
Siz kendisine uyarı mesajı verdiniz mi ?
Netice de sizin alanınızda neden mudahil oluyor ki ?Amaç ön plana çıkmak mı ?
Ş
hayır konuşmadım izlediğim yollar tamamen saçmasapan oldu onla konuştuktan sonra müdürle konuşsaydım keşke değil mi?
Amacı yurtdışında yapılacak büyük bir kongrede kendini göstermek aslında Oyüzden atlıyor herşeye
Ama ben sorunu başarıyla çözmeyi başaramadım
Bundan sonra dönüş olursa doğru hareket etmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?