Nasıl evlencem?

Bu yaşta evliliği düşünmeyin bi zahmet. Bu kafa yapısıyla hele hiç düşünmeyin. Önce bir büyüyün hayatınıza biri girerse evlilik o zaman düşünmeniz gereken bir kavram

Kaldı ki onu aramak zaman sohbet etmek zaman evlenince boş bol sohbet ederiz ne gerek var?
Evliliğe o kadar hazır değilsin ki. Şu cümlelere bakarsak, şuurunun daha çok çok artması gerekiyor.

Evlenmek dışında her şeyi düşünebilirsin.’

O işler öyle olmuyor be canım.Sana abla tavsiyesi ambalaja kanma çakma ürün çok ortalıkta.Bir de zamanla türk erkekleri genetiktenmidir nedir salıyor göbeği saçı.Evlencem demekle de olmuyor bu işler nasip kısmet.

Böyle hikayeleri okudukça işte diyorum olmamasında var bir sebep.Bu forumu bu yüzden seviyorum beraber güçlüyüz canım kadınlar.

Asıl evlenince zaman lazım.
Bir lafı anlatmak için kaç kere tekrar ediyoruz onlara bi bilsen.

Konu ile alakasız olacak ama kaç yaşındaydınız eşiniz ve siz.

Evlilik yaşın gelince düşünürsün bunları.
Biri çıkarsa olur kafasındaysan biri olana kadar düşünmemek daha mantıklı değil mi?

Tanımadığın adamla evlen de gör dünya kaç bucakmış

Bugün 22 yaşındaki birine yemek hazırlaması kölelik yapamadı diye bak yapmadı demiyorum asagilamis konuyu oku

Tokatlı fıstık burhan, sen evliler tarafından dışlanıyorsun diye bu kızcağız da mı dışlansın ne gerek var okula, iş e felan görücü usulü evlen geç bacımsu
Önce ablaları evlensin bu iş sirayla önce ben

En güzel düşünce aslında bana kalırsa. Şey yapabilirsiniz. Biri sizinle gorusmek istiyorsa kuracaginiz cumle şu "ben evliliğe giden ciddi bir ilişki istiyorum. Eğer niyetin ciddi değilse uzak dur" bunu soyleyen bir akrabamiz olmustu. İlk gorustugu adamla evlendi, mutlu.

Ben de 31 yaşındayım hiç umudum kalmadı.Her şeyde vardır bir hayır diyerek şükrederek rahatlatmaya çalışıyorum kendimi.

Allahtan hayirlisini dileyin. Düsünüyorum da ben daha erken evlenseydim iyi birini secmezdim. Ablam da 35 yasinda evlendi ve cocuklari oldu. Belli olmuyor bu isler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…