Görücü usulü ile evlen o zaman ama 21 de çok erken yahu.Ya bana sevgiliymiş flörtmüş boş işler geliyor yaşım 21 ve benim için en değerli şeylerden biri zaman. Boşa zamanımı birine harcamak istemiyorum. Beğendiysem bitmiştir o da beğendiyse uzatmanın anlamı yok. Ben takılmalı yapamam bu kafayla nasıl evlencem. Her erkekle konuşmak boş geliyor. Basım şans vericem de olacak bizden bir şey. Ben her erkekten de hoşlanmıyorum. Kaldı ki onu aramak zaman sohbet etmek zaman evlenince boş bol sohbet ederiz ne gerek var?
Şaka heralde? Tanımak için sohbet edilir. Tanımadan evlenmek istiyorum diyorsan o ayrı. Ayrıca yasin çok küçük bence okulunu tamamlamalisinYa bana sevgiliymiş flörtmüş boş işler geliyor yaşım 21 ve benim için en değerli şeylerden biri zaman. Boşa zamanımı birine harcamak istemiyorum. Beğendiysem bitmiştir o da beğendiyse uzatmanın anlamı yok. Ben takılmalı yapamam bu kafayla nasıl evlencem. Her erkekle konuşmak boş geliyor. Basım şans vericem de olacak bizden bir şey. Ben her erkekten de hoşlanmıyorum. Kaldı ki onu aramak zaman sohbet etmek zaman evlenince boş bol sohbet ederiz ne gerek var?
Öyle şey olur mu tanımadan sadece dışarıdan begenerek evlenince huyunu suyunu bilmezsen güven olmazsa o evlilik mutlu bir evlilik olmaz evlilik dedigin saglam temeller üzerine kurulması gerekiyor dogru kişi karşına çıkınca böyle flört falan boş iş olarak görünmez gözüne benceYa bana sevgiliymiş flörtmüş boş işler geliyor yaşım 21 ve benim için en değerli şeylerden biri zaman. Boşa zamanımı birine harcamak istemiyorum. Beğendiysem bitmiştir o da beğendiyse uzatmanın anlamı yok. Ben takılmalı yapamam bu kafayla nasıl evlencem. Her erkekle konuşmak boş geliyor. Basım şans vericem de olacak bizden bir şey. Ben her erkekten de hoşlanmıyorum. Kaldı ki onu aramak zaman sohbet etmek zaman evlenince boş bol sohbet ederiz ne gerek var?
İste bunlar hep hormonAnnem domates alırken bile elli tur ediyorum ben etrafında,bu ney?
Turşu mu kuruyorsun da zamanı gelince olmuş mu bakarım kafasındasınız?Şöööyle bdv'de çok değil 30saniye gez sonra içinden 10'a kadar say. Sakin..
Çok gençsin…. Mantıklı düşünemiyorsun bence. Sana kendimden örnek vereyim…. Birini çok sevmiştim beni aldattı çok zor yıllar geçirdim evli değildik. Hayattan soğudum sonra yeni birini tanıdım iyi biri gibiydi benim için iyi olması yerliydi ve birkaç ay içinde nişan bir yıl sonra düğün yaptık, Uzatmak istemedim evlendikten 1 hafta sonra o iyi görünen adam tam bir canavar çıktı… şiddet, tehdit, zorlama, ve bir gece kendisiyle sorunlarmızo konuşmak istediğim için bana silah çekti kendisi polisti…. O geceden sonra soluğu avukatta aldım ve evlendikten bir ay sonra boşandım. İnsanları tanımak çok zor tanımadan evlenmekse aptallık…Ya bana sevgiliymiş flörtmüş boş işler geliyor yaşım 21 ve benim için en değerli şeylerden biri zaman. Boşa zamanımı birine harcamak istemiyorum. Beğendiysem bitmiştir o da beğendiyse uzatmanın anlamı yok. Ben takılmalı yapamam bu kafayla nasıl evlencem. Her erkekle konuşmak boş geliyor. Basım şans vericem de olacak bizden bir şey. Ben her erkekten de hoşlanmıyorum. Kaldı ki onu aramak zaman sohbet etmek zaman evlenince boş bol sohbet ederiz ne gerek var?
Evlensin bu kafayla da hormonlu domatese dönerİste bunlar hep hormon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?