Allah hayırlısını versin elden bir şey gelmiyor.Allahtan hayirlisini dileyin. Düsünüyorum da ben daha erken evlenseydim iyi birini secmezdim. Ablam da 35 yasinda evlendi ve cocuklari oldu. Belli olmuyor bu isler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nasıl evlencem?
- Konu Sahibi Salnay
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #aşk #cevap #cevapverin #evlilik #flört #gönül #ilişki #ilişkiler #sevgili
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Şubat 2023
- 52
- 24
- 8
- 28
Ben 26 yım ama birini seçmek çok zor.Dört dörtlük birisi yok gibi.Herkesin bir eksiği var ama önemli olan uyumlu olmak,düzgün biri olması.Herkesin kendince kriteri var.Bunları belirleyip bunlara uyan olursa düşün.Ayrıca flörtleşmek çok şey katıyor sana,her önüne gelenle değil ama sana uygun olabileceğin kişilerle flörtleşebilirsin,bu aşamada taşlar oturmuyorsa olmaz zaten.Yarın bir gün ben bu adamla niye evliyim dememek için flörtleş ve bu flört süresini kısa tutma bence.Yaşın oldukça küçük,şimdi düşünüyorum ve iyi ki 21 yaşımdaki sevgilimle evlenmemişim diyorum.Ya bana sevgiliymiş flörtmüş boş işler geliyor yaşım 21 ve benim için en değerli şeylerden biri zaman. Boşa zamanımı birine harcamak istemiyorum. Beğendiysem bitmiştir o da beğendiyse uzatmanın anlamı yok. Ben takılmalı yapamam bu kafayla nasıl evlencem. Her erkekle konuşmak boş geliyor. Basım şans vericem de olacak bizden bir şey. Ben her erkekten de hoşlanmıyorum. Kaldı ki onu aramak zaman sohbet etmek zaman evlenince boş bol sohbet ederiz ne gerek var?
- 10 Ağustos 2009
- 26.130
- 18.283
- 823
Bence evlenmeden önce insanın kendini tanıması gerekir ,Ya bana sevgiliymiş flörtmüş boş işler geliyor yaşım 21 ve benim için en değerli şeylerden biri zaman. Boşa zamanımı birine harcamak istemiyorum. Beğendiysem bitmiştir o da beğendiyse uzatmanın anlamı yok. Ben takılmalı yapamam bu kafayla nasıl evlencem. Her erkekle konuşmak boş geliyor. Basım şans vericem de olacak bizden bir şey. Ben her erkekten de hoşlanmıyorum. Kaldı ki onu aramak zaman sohbet etmek zaman evlenince boş bol sohbet ederiz ne gerek var?
Bu ise 27- 28 yaşında oturuyor kişilik
ondan önce hayaller var sonra gerçekler
- 11 Ağustos 2022
- 1.100
- 1.834
- 53
21 yasindayken ben universite derslerime kafa yoruyordum , "nasil evlenicem" konularina degil.Ya bana sevgiliymiş flörtmüş boş işler geliyor yaşım 21 ve benim için en değerli şeylerden biri zaman. Boşa zamanımı birine harcamak istemiyorum. Beğendiysem bitmiştir o da beğendiyse uzatmanın anlamı yok. Ben takılmalı yapamam bu kafayla nasıl evlencem. Her erkekle konuşmak boş geliyor. Basım şans vericem de olacak bizden bir şey. Ben her erkekten de hoşlanmıyorum. Kaldı ki onu aramak zaman sohbet etmek zaman evlenince boş bol sohbet ederiz ne gerek var?
Sen de hayatini kendini gelistirmek icin kafa yorsan, vaktini bunlara harcasan , kendine hayirli birsey yapmis olursun
Yaşımız yakın olduğu için yazıyorum, 20 yaşındayım. Evlenmek falan o kadar uzak ki daha hâlâ deneme sınavlarına falan giriyorum tabi ki herkesin hayattaki zamanlaması farklı ancak daha 21 yaşında bu boşa vakit harcayamam beğendiyse evlenelim telaşı bana fazla geldi. Daha bol bol vaktiniz var nasılsa hiçbir şeye geç kalmış değilsiniz ki. Hem öyle "beğendiyse" üzerine evlilik kurulmaz. Aman da vaktim kıymetli diye hop evliliğin içine atlayıp evlenince tanımaya çalışırsanız hiç hoş olmayan sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. İşte asıl o zaman zamanınıza ve emeğinize yazık olur.Ya bana sevgiliymiş flörtmüş boş işler geliyor yaşım 21 ve benim için en değerli şeylerden biri zaman. Boşa zamanımı birine harcamak istemiyorum. Beğendiysem bitmiştir o da beğendiyse uzatmanın anlamı yok. Ben takılmalı yapamam bu kafayla nasıl evlencem. Her erkekle konuşmak boş geliyor. Basım şans vericem de olacak bizden bir şey. Ben her erkekten de hoşlanmıyorum. Kaldı ki onu aramak zaman sohbet etmek zaman evlenince boş bol sohbet ederiz ne gerek var?
- 3 Ekim 2022
- 57
- -36
- 18
- 28
- 23 Temmuz 2014
- 6.330
- 17.902
- 448
Bulduğun ilk erkekte vur elini masaya '' evleneceksen gel serserim yoksa seni üzerim '' de.Ya bana sevgiliymiş flörtmüş boş işler geliyor yaşım 21 ve benim için en değerli şeylerden biri zaman. Boşa zamanımı birine harcamak istemiyorum. Beğendiysem bitmiştir o da beğendiyse uzatmanın anlamı yok. Ben takılmalı yapamam bu kafayla nasıl evlencem. Her erkekle konuşmak boş geliyor. Basım şans vericem de olacak bizden bir şey. Ben her erkekten de hoşlanmıyorum. Kaldı ki onu aramak zaman sohbet etmek zaman evlenince boş bol sohbet ederiz ne gerek var?
- 29 Ağustos 2022
- 743
- 657
- 23
21 yaşında evlenmeyı mı dusunuosunYa bana sevgiliymiş flörtmüş boş işler geliyor yaşım 21 ve benim için en değerli şeylerden biri zaman. Boşa zamanımı birine harcamak istemiyorum. Beğendiysem bitmiştir o da beğendiyse uzatmanın anlamı yok. Ben takılmalı yapamam bu kafayla nasıl evlencem. Her erkekle konuşmak boş geliyor. Basım şans vericem de olacak bizden bir şey. Ben her erkekten de hoşlanmıyorum. Kaldı ki onu aramak zaman sohbet etmek zaman evlenince boş bol sohbet ederiz ne gerek var?
- 3 Ocak 2016
- 3.126
- 6.285
- 158
- 40
Genç yaşta evlenmenin çok gerekli bir iş olduğunu sana düşündüren nedir?Ya bana sevgiliymiş flörtmüş boş işler geliyor yaşım 21 ve benim için en değerli şeylerden biri zaman. Boşa zamanımı birine harcamak istemiyorum. Beğendiysem bitmiştir o da beğendiyse uzatmanın anlamı yok. Ben takılmalı yapamam bu kafayla nasıl evlencem. Her erkekle konuşmak boş geliyor. Basım şans vericem de olacak bizden bir şey. Ben her erkekten de hoşlanmıyorum. Kaldı ki onu aramak zaman sohbet etmek zaman evlenince boş bol sohbet ederiz ne gerek var?
- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.112
- 748
Ya bana sevgiliymiş flörtmüş boş işler geliyor yaşım 21 ve benim için en değerli şeylerden biri zaman. Boşa zamanımı birine harcamak istemiyorum. Beğendiysem bitmiştir o da beğendiyse uzatmanın anlamı yok. Ben takılmalı yapamam bu kafayla nasıl evlencem. Her erkekle konuşmak boş geliyor. Basım şans vericem de olacak bizden bir şey. Ben her erkekten de hoşlanmıyorum. Kaldı ki onu aramak zaman sohbet etmek zaman evlenince boş bol sohbet ederiz ne gerek var?
Görücü usulü evlen ayol, peşinde koşan kapında yığılan mı çok, bu neyin derdi
Ben ki kac sene flort ettigim adamla evlendim hala daha yeni huyu yeni yuzu cikiyor sasiriyorum bu sevgili oldugum adam mi diye sen gelmis tanimadan evlenim diyorsun. Gorucu usulu mantikli olur senin icin tabi aracilarinda kim oldugu nasil insan oldugu onemli bir detay sacma sapan insanlarin araci oldugundan da kimseye hayir gelmez. Ayrica bu isler planla programla olmuyor evlilik icinde yasin cok genc suan bu fikirdesin ama emin ol 1 2 sene sonra farkli dusuneceksin. İs egitim odaklan bosver evliligi biz evlendik basimiz goge ermediYa bana sevgiliymiş flörtmüş boş işler geliyor yaşım 21 ve benim için en değerli şeylerden biri zaman. Boşa zamanımı birine harcamak istemiyorum. Beğendiysem bitmiştir o da beğendiyse uzatmanın anlamı yok. Ben takılmalı yapamam bu kafayla nasıl evlencem. Her erkekle konuşmak boş geliyor. Basım şans vericem de olacak bizden bir şey. Ben her erkekten de hoşlanmıyorum. Kaldı ki onu aramak zaman sohbet etmek zaman evlenince boş bol sohbet ederiz ne gerek var?
- 2 Mart 2023
- 240
- 144
- 18
Zaman harcamak istememn normal de görücü usülü bile olsa en azından birkaö ay tanı. Yaşı sorun edenlere de takılma ama tanımak önemli. Evliyken de okur kendini geliştirirsinYa bana sevgiliymiş flörtmüş boş işler geliyor yaşım 21 ve benim için en değerli şeylerden biri zaman. Boşa zamanımı birine harcamak istemiyorum. Beğendiysem bitmiştir o da beğendiyse uzatmanın anlamı yok. Ben takılmalı yapamam bu kafayla nasıl evlencem. Her erkekle konuşmak boş geliyor. Basım şans vericem de olacak bizden bir şey. Ben her erkekten de hoşlanmıyorum. Kaldı ki onu aramak zaman sohbet etmek zaman evlenince boş bol sohbet ederiz ne gerek var?
Ya bana sevgiliymiş flörtmüş boş işler geliyor yaşım 21 ve benim için en değerli şeylerden biri zaman. Boşa zamanımı birine harcamak istemiyorum. Beğendiysem bitmiştir o da beğendiyse uzatmanın anlamı yok. Ben takılmalı yapamam bu kafayla nasıl evlencem. Her erkekle konuşmak boş geliyor. Basım şans vericem de olacak bizden bir şey. Ben her erkekten de hoşlanmıyorum. Kaldı ki onu aramak zaman sohbet etmek zaman evlenince boş bol sohbet ederiz ne gerek var?
Zaman cok onemli ve ne yapin edin 22 de evlenmis olun ve hemen dogurun. Tovbe est.ben ne okudum ya.