- 14 Nisan 2024
- 21
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi avrupayakasi997
-
evet kendi kararlarımı verebilirim ama işte kafası normal değil korkuyorum. çok büyük bir firmada çalışıyorum uzman olarak. maaşım ortalamanın üstü diyebilirim. çok detay veremiyorum ne yazık ki tanıyan olabilir diyeBaban normal değil kafa gitmiş bence. Sende kaç yaşına gelmişsin kendi kararlarını verebilirsin. Meslegin nedir?
Ortamann üstü bir maaşnda varmış ayır evini mis gibi keyfine bak. Napabilir en fazla neyden korkuyorsun?evet kendi kararlarımı verebilirim ama işte kafası normal değil korkuyorum. çok büyük bir firmada çalışıyorum uzman olarak. maaşım ortalamanın üstü diyebilirim. çok detay veremiyorum ne yazık ki tanıyan olabilir diye
evet kendini öyle görüyor. keşke çizebilsemOkurken o kadar stres oldum ki anlatamam, korku evi gibi.
Babanız kendini Acun mu sanıyor? Para da para.
Kendi yolunuzu çizin derim
yani peşimi bırakmaz ki vur eli de olan birisi ki ben evden gitsem gelir evi basar vs bunları daha önce de yaşadım. annem boşanmaya çalıştığında kaç kez anneannemlerin evini vs bastı herkesi tehdit etti annemin ailesi de çok yaşlı insanlar korktular annemin de mesleği vs yoktu dönmek zorunda kaldı. şuanda vurmak gibi bir durumu yok ama biliyorum gitsem yapar bunların hepsini tekrardan annemden dolayı da korkuyorumOrtamann üstü bir maaşnda varmış ayır evini mis gibi keyfine bak. Napabilir en fazla neyden korkuyorsun?
Siz yetişkinsiniz, ortalamanın üzerinde maaşınız olduğunu söylemişsiniz. Babanız ne yapabilir ki?evet kendini öyle görüyor. keşke çizebilsem
keşke gitmeyi kabul etse de götürebilsem. sayesinde ben yakında gitmeye başlayacağımBabanız hasta bence bi doktora götürün.
evet ben kullanıcı adını kendisinden görüp aldım o sıra üyelik açtım fikir almak için. konu aynı değil sanırım o kişi doktordu ve ailesi tanışmıştı benim babam adını dahi duymaya tahammül edemiyor.Avrupa yakasıyla ilgili nick almanızdan tutun da beraber olduğunuz adamın yaşına kadar diğer üyeyle aynı olması tesadüf mü? Konu zaten aynı onu saymıyorum bile
peşimi bırakmaz diye korkuyorum. yani azından namus vs laflarını düşürmeyen biri gitmemi kabullenemezSiz yetişkinsiniz, ortalamanın üzerinde maaşınız olduğunu söylemişsiniz. Babanız ne yapabilir ki?
Ne yapacak? 3-4 kez gelip gider en fazla. Anladığım kadarıyla daha önce annenizin ailesini tehdit ettiğinde yaptıklarının karşılığını hiç almamış. Polis olaya dahil olmuş muydu? O evde bu şekilde yaşamaktan daha iyidir yolunuzu ayırmakpeşimi bırakmaz diye korkuyorum. yani azından namus vs laflarını düşürmeyen biri gitmemi kabullenemez
Polis?yani peşimi bırakmaz ki vur eli de olan birisi ki ben evden gitsem gelir evi basar vs bunları daha önce de yaşadım. annem boşanmaya çalıştığında kaç kez anneannemlerin evini vs bastı herkesi tehdit etti annemin ailesi de çok yaşlı insanlar korktular annemin de mesleği vs yoktu dönmek zorunda kaldı. şuanda vurmak gibi bir durumu yok ama biliyorum gitsem yapar bunların hepsini tekrardan annemden dolayı da korkuyorum
Ondan gördüğünüz nicki almasaydınız keşke. Herkesin daha önce de sizi aynı kişi sanması normal o zaman. Neyse olan olmuş. İşi gücü olan insansınız. Kendiniz için iyi olanı yapıp babanız rahatsız ederse uzaklaştırma kararı çıkartın.evet ben kullanıcı adını kendisinden görüp aldım o sıra üyelik açtım fikir almak için. konu aynı değil sanırım o kişi doktordu ve ailesi tanışmıştı benim babam adını dahi duymaya tahammül edemiyor.
bugün whatsapp üzerinden yetkili bir kişiyle konuştum ben bilmiyorum yapmayı ama istersenşz siz etiketleyebilirsiniz yöneticiyi buraya
yok yani insanlar çok yaşlı olduğu için bir şey yapmadılar. şuan gitsem bile iş yerimi falan da bildiği için gelip orada rezalet çıkarır orada rezil olmaktan çok çekiniyorum bunu da biliyor kendisiNe yapacak? 3-4 kez gelip gider en fazla. Anladığım kadarıyla daha önce annenizin ailesini tehdit ettiğinde yaptıklarının karşılığını hiç almamış. Polis olaya dahil olmuş muydu? O evde bu şekilde yaşamaktan daha iyidir yolunuzu ayırmak
Babanıza lafını dinletebilecek bir aile büyüğünüz dostunuz ahbabınız yok mu?keşke gitmeyi kabul etse de götürebilsem. sayesinde ben yakında gitmeye başlayacağım
işler o raddeye gelirse elbette çağırırım ancak daha önce yaptıklarında çağırmadı kimse o yüzden de kendisine çok güveniyorPolis?
Maalesef sadece kendi fikirlerinin doğru olduğunu düşünüyor. En yakın arkadaşına anlattım o bile senin babanın tedavi olması gerekiyor dedi kimseyi dinlemiyorBabanıza lafını dinletebilecek bir aile büyüğünüz dostunuz ahbabınız yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?