• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl davranmalıyım eşime

Size göre vardır demek ki bende gariplik:) iyi güzel.
Ben mıç mıç olsunlar demedim, hiçbiryere gidemez de demedim. Normal arkadaşlarıyla görüşenezler gibi bir yorum da yok yazdıklarımda. bayram günü kendini yalnız hissetmiş konu sahibi, kocası da fikir dahi sormamış. Ben karşımdaki ( eş ya da başka biri olsun, iletir fikrini alır, böyle planlamıştık ama şimdi bu planı değiştirsek sana uyar mı, derim) bu karşıdakini de düşünmekten kaynaklanır. Daha önce yazdığım gibi ne fazla anlayışsızlık ne fazla anlayış iyi. Konu sahibinin kendini çok da suçlu hissetmemesi gerektiğini belirttim. Garip miyim, olsam ne olmasam ne:)

Adama direk gidemezsin dersen ,daha doğrusu kime direkt olarak gidemezsin dersen o insan nedense hep tersini yapar..Doğru garip olsanız banane olmasanız banane ..

Adama direk gidemezsin dersen ,daha doğrusu kime direkt olarak gidemezsin dersen o insan nedense hep tersini yapar..Doğru garip olsanız banane olmasanız banane ..
Çok ilginç, yazdıklarımdan adama direk gidemezsin denmesi gerektiğini çıkarmanız. Ben fikir alırım dedim, fikir sorulursa gidemezsin derim demedim. Neyse frekanslar farklı demek ki...

Çok ilginç, yazdıklarımdan adama direk gidemezsin denmesi gerektiğini çıkarmanız. Ben fikir alırım dedim, fikir sorulursa gidemezsin derim demedim. Neyse frekanslar farklı demek ki...

Konu sahibi demiş gidemezsin diye siz değil ..O yüzden öyle dedim de bence de sizin frekanslar cızırtılı pek anlaşılmıyor dediğim iyi akşamlar ...

Konu sahibi demiş gidemezsin diye siz değil ..O yüzden öyle dedim de bence de sizin frekanslar cızırtılı pek anlaşılmıyor dediğim iyi akşamlar ...
Konu sahibinin yazdığına değil benim yorumuma yorum yaptığımızdan öyle anlaşıldı. Ayrıca bu lafların mantığını da anlamış değilim, siz bana ilk yorumunuzda direk suçlayarak gariplik sizde dediniz, şimdi de frekans cızırtılı...öyle olsun benim frekans cızırtılı:)

Konu sahibinin yazdığına değil benim yorumuma yorum yaptığımızdan öyle anlaşıldı. Ayrıca bu lafların mantığını da anlamış değilim, siz bana ilk yorumunuzda direk suçlayarak gariplik sizde dediniz, şimdi de frekans cızırtılı...öyle olsun benim frekans cızırtılı:)

Tamam yanlış anlaşıldım diyeyim o zmn ,kırmak istemem sizi :) Aynı pencereden bakamadık ,zorunda da değiliz zaten ama kırılmayalım .Özür dilerim olur mu :oops:

mesaj tekrarı ...

Tamam yanlış anlaşıldım diyeyim o zmn ,kırmak istemem sizi :) Aynı pencereden bakamadık ,zorunda da değiliz zaten ama kırılmayalım .Özür dilerim olur mu :oops:
İyi niyetinize teşekkürler:) ne özrü estağfurullah:) sizin gibi iyi niyetli bir şekilde olsa keşke tüm aynı pencereden bakmadıklarımız... Teşekkürler...

Merhabalar
bu bayram memlekete gidemedik istanbul da da eşimin de benimde akrabası yok bir kaç arkadaş var. Ilk gün Eşimle gün vapura falan bindik istiklal cd. Vs gün boyu epey gezdik. Sonra eşim yarın biyere gitmek yok bilgisayarda çalışacaklarım var diye beni birine gitmememiz için sıkı sıkı tenbihledi. Bende bişey ayarlamadm.
Bugün arkadaşı aradı ona yarın buluşalım dedi arkadaşı yarın çalışacağım deyince tamam geleyim dedi. Ben izin vermedim ama bana anlayışsız olduğumu falan söyledi. Şimdi gitti ben bir başıma kaldım. Bu arada yarın birlikte olacağız misafir çağır alım falan da dedi ama ben çok üzgünüm sizce büyütüyor muyum? Benden izin falan almıyor normal mi bu durum? Lütfen cevap verin...

ya izin almak gibi bir şey olamaz tabii, ama sana kazık atmış işte, hem sana program yapma çalışcam demiş ama arkadaşı arayınca hemen gitmiş, seni ezip gitmemeliydi

Kırk yılın başında derken diğer zamanlar ark görünmüyor mu
Yaşadığımız şehirde eşimin arkadaşı yok pek. Memlekete geldik o da eski arkadaşlarıyla görüşüyor. Ama sık sık olsa ben de tavır yapardım. Sizin durumda büyüyecek bişey yok kırmayın birbirinizi..

ya izin almak gibi bir şey olamaz tabii, ama sana kazık atmış işte, hem sana program yapma çalışcam demiş ama arkadaşı arayınca hemen gitmiş, seni ezip gitmemeliydi

Ilk anda bende bu hisse kapılmıştım
açıklamaya çalıştı falan ama dinlemedim. Büyütünce daha da kötü oluyor ama sonuçlar işte. Yaşayarak görüyorum bunu da

Ama bayramın ikinci günü yanlız bıraktı beni. Yani siz olsanız iyi Güle güle git mi derdiniz? Üstelik onbir lere kadar oturacak?
ya Benin iyi bir nasihat e ihtiyacım var sanırım
haklısınız bana göre insanlar birlikteyse birbirine danışmalı. siz gitmiş olsaydınız izin almanızı beklerdi. bence kırıldığınızı belirtin

En azından gitsem snin için sorun olur mu diyebilirdi.

En azından gitsem snin için sorun olur mu diyebilirdi.

Dedi aslında ama ben gitme deyince bu sefer mecbur olduğunu yarın arkadaşının çalıştığını falan dedi bide yarın seninleyim dedi ama ben oralı olmadım. Sonuç böyle oldu işte

Çok abartiyorsunuz ben bayram için ailemin yanina geldim eşim 5 gün yalniz kalacak. Eşiniz arkadaşiyla beraberken sizde plan yapin arkadaşlariniz varsa onlarla buluşun ya da evde açin interneti sevdiğiniz bir diziyi izleyin ya da kitap okuyun ya da kendinize bakim yapin ya da ...

Ne sen esinden izin almak zorundasin, Nede esin senden izin almak zorunda.
Sadece fikir alisverisi yapabilirsiniz...

Zaten bayramin 1. Günü senle beraber gezmis vakit gecirmis.
Bigunde arkadasiyla gezsin ne olucakki , boyle seyleri sorun etmemelisin...

Ya nasıl başarıyor sunuz bunu ben terkedilmiş gibi hissediyorum, siz ne hissediyorsun uz?

bende senin gibi hissediyorum. o yüzden eşim sadece arkadaşlarıyla maça gider. ondada ben kardeşime geçerim hemen. onun dışında eşli görüşüyoruz arkadaşlarımızla akrabalarımızla
yada ailece eşim ben çocuk geziyoruz

bende olsam kızardım.

Back