- Emoji Skoru
- 18.335
- Puanlar
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzin almayacak danışacak zaten. İzin almak da nedir?
Konuşun hayatım plan yapmıştık sen bozdun planı bi daha acil bişey olmadıkça planda değişiklik yapmayalım bak sen gittin ben yalnız kaldı diyin ve uzatmayın...
Eşine bağımlı olursan terkedilmiş hissedersin. Ben bağımlı değilim. Kendi hayatım var. Kendi arkadaşlarım, hobilerim var. İlgilendiğim bi çok şey var. Neden eşim arkadaşlarıyla zaman geçirince üzüleyim ki. Ben de başka program yaparım.Ya nasıl başarıyor sunuz bunu ben terkedilmiş gibi hissediyorum, siz ne hissediyorsun uz?
Benimki de bu akşam lise ark. İle buluşacak ben evdeyim... hatta gece gelene kadar aramıcam 40 yılın başında arkadaşlarıyla beraber
Eşine bağımlı olursan terkedilmiş hissedersin. Ben bağımlı değilim. Kendi hayatım var. Kendi arkadaşlarım, hobilerim var. İlgilendiğim bi çok şey var. Neden eşim arkadaşlarıyla zaman geçirince üzüleyim ki. Ben de başka program yaparım.
Sen öncelikle bu bağımlılıktan kurtulmalısın. Kendi çevreni edin. İlgi alanlarının üzerine git. Yeni şeyler öğren. O zaman bu kadar yapışmayacaksın eşine.
Evde yapacak bişeyler bul. Ben bazen puzzle yapıyorum mesela. Zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın.Haklısınız Onsuz hiçbişey den tat alamıyorum. Evde yanlız çok sıkılıyorum
abartmışsınız
abartmışsınız
Öhhh yani adam ağlamış bir de ...İzin almak nedir yaaa; bir de nolursun nolursun diye yalvarsınBu kadar bunaltırsanız ya kaçmak için yalan söyler ,ya da gerçekten gider ...Rahat bırakın adamı gözünüzü seveyim ,ağlatana kadar nedir bu yani
![]()
Öhhh yani adam ağlamış bir de ...İzin almak nedir yaaa; bir de nolursun nolursun diye yalvarsınBu kadar bunaltırsanız ya kaçmak için yalan söyler ,ya da gerçekten gider ...Rahat bırakın adamı gözünüzü seveyim ,ağlatana kadar nedir bu yani
![]()
![]()
Çok haklısınız
burda çok şekersin adama ne dedin de ağladı kızzz![]()
Çok hoşsunuzama bişey demedim tam olarak önce gözlerim dolu dolu donmuş vaziyette oturdum. Konuşmaya çalıştı cevap vermedim. Sonrada kendimizi kandırmayalım sen bana sormaya tenezzül etmiyorsun. Şimdi usulen gönlümü almana gerek yok falan dedim. O da ağladı bi süre sonra):
Dolmuş adam ayooolll ...Neyse git toparlan azcık süslen püslen iyi karşıla bari ,gönlünü al
Sende çok hoşsun bir daha da ağlatma adamı yazıktır yawww
![]()
Ben çoğu yoruma katılamayacağım. Bayram günü etrafınızda kimse yokmuş, yalnız geçirmek zorunda kalmışsınız. Son anda bir başka plan da yapamamışsınız haliyle. Eşler birbirinden izin alacak diye birşey yok ama karşındakini hesaba katarak düşünmek, fikrini almak diye birşey var. Ne fazla anlayışsız olmak iyi ne de fazla anlayış iyi. Bayram günü yalnız bırakılmışsınız kendinizi çok da suçlu hissetmeyin.Çok hoşsunuzama bişey demedim tam olarak önce gözlerim dolu dolu donmuş vaziyette oturdum. Konuşmaya çalıştı cevap vermedim. Sonrada kendimizi kandırmayalım sen bana sormaya tenezzül etmiyorsun. Şimdi usulen gönlümü almana gerek yok falan dedim. O da ağladı bi süre sonra):
Ben çoğu yoruma katılamayacağım. Bayram günü etrafınızda kimse yokmuş, yalnız geçirmek zorunda kalmışsınız. Son anda bir başka plan da yapamamışsınız haliyle. Eşler birbirinden izin alacak diye birşey yok ama karşındakini hesaba katarak düşünmek, fikrini almak diye birşey var. Ne fazla anlayışsız olmak iyi ne de fazla anlayış iyi. Bayram günü yalnız bırakılmışsınız kendinizi çok da suçlu hissetmeyin.
Teşekkür ederim çok iyi geldi Nasihatleriniz. Allah sizlere dert göstermesin. :)
Size göre vardır demek ki bende gariplik:) iyi güzel.Eeee iyi de adam ilk gününü ayırmış ,üçüncü günü de birlikteler sadece ikinci gün arkadaşı aramış ve kıramamış gitmeyecek mi bu adam hiçbir yere ...Bende hayır diyemem mesela herkese bu aslında kimsenin fikrini almadığımı mı gösteriyor bence sizde bir gariplik var.Eşler sürekli mıç mıç mıç her Allah ın günü bir arada olacak diye bir kaide yok ,evlendiler diye normal arkadaşlarıyla görüşemeyecekler mi ???