nasıl davranmalıyım eşime

Benimki de bu akşam lise ark. İle buluşacak ben evdeyim... hatta gece gelene kadar aramıcam 40 yılın başında arkadaşlarıyla beraber

Konuştum tam ben bişeyler söylerken sinirlendi odadan çıkıp biraz turlayıp geldi ve tamam istemiyorsan gitmiyorum dedi bende kırgın evde durmanın bi faydası yok bana dedim o da ne bekliyosun falan dedi sonra da ağladı beni çook daralrıyorsun dedi):

Ya nasıl başarıyor sunuz bunu ben terkedilmiş gibi hissediyorum, siz ne hissediyorsun uz?
Eşine bağımlı olursan terkedilmiş hissedersin. Ben bağımlı değilim. Kendi hayatım var. Kendi arkadaşlarım, hobilerim var. İlgilendiğim bi çok şey var. Neden eşim arkadaşlarıyla zaman geçirince üzüleyim ki. Ben de başka program yaparım.

Sen öncelikle bu bağımlılıktan kurtulmalısın. Kendi çevreni edin. İlgi alanlarının üzerine git. Yeni şeyler öğren. O zaman bu kadar yapışmayacaksın eşine.

Haklısınız Onsuz hiçbişey den tat alamıyorum. Evde yanlız çok sıkılıyorum

Öhhh yani adam ağlamış bir de ...İzin almak nedir yaaa; bir de nolursun nolursun diye yalvarsın Bu kadar bunaltırsanız ya kaçmak için yalan söyler ,ya da gerçekten gider ...Rahat bırakın adamı gözünüzü seveyim ,ağlatana kadar nedir bu yani

Bilmiyorum yaa neden bukadar uzatıyorum. Şuan o kadar pişmanım ki,

Çok haklısınız

Kendi işim var sakın dışarı çıkmayalım derken kendisi fikrini bile almadan dışarı çıkmış. Hoş olmamış. Ben olsam tepki gösterebilirdim. Ya da boşverirdim.

burda çok şekersin adama ne dedin de ağladı kızzz

Çok hoşsunuz ama bişey demedim tam olarak önce gözlerim dolu dolu donmuş vaziyette oturdum. Konuşmaya çalıştı cevap vermedim. Sonrada kendimizi kandırmayalım sen bana sormaya tenezzül etmiyorsun. Şimdi usulen gönlümü almana gerek yok falan dedim. O da ağladı bi süre sonra):

Dolmuş adam ayooolll ...Neyse git toparlan azcık süslen püslen iyi karşıla bari ,gönlünü al Sende çok hoşsun bir daha da ağlatma adamı yazıktır yawww

Ben çoğu yoruma katılamayacağım. Bayram günü etrafınızda kimse yokmuş, yalnız geçirmek zorunda kalmışsınız. Son anda bir başka plan da yapamamışsınız haliyle. Eşler birbirinden izin alacak diye birşey yok ama karşındakini hesaba katarak düşünmek, fikrini almak diye birşey var. Ne fazla anlayışsız olmak iyi ne de fazla anlayış iyi. Bayram günü yalnız bırakılmışsınız kendinizi çok da suçlu hissetmeyin.

Eeee iyi de adam ilk gününü ayırmış ,üçüncü günü de birlikteler sadece ikinci gün arkadaşı aramış ve kıramamış gitmeyecek mi bu adam hiçbir yere ...Bende hayır diyemem mesela herkese bu aslında kimsenin fikrini almadığımı mı gösteriyor bence sizde bir gariplik var.Eşler sürekli mıç mıç mıç her Allah ın günü bir arada olacak diye bir kaide yok ,evlendiler diye normal arkadaşlarıyla görüşemeyecekler mi ???

Teşekkür ederim çok iyi geldi Nasihatleriniz. Allah sizlere dert göstermesin. :)

Estağfurullah kuzucum ne nasihati ,haddime mi ?? Ama sekiz yıllık evlilik ,bir de tek başına yürütlmeye çalışılıyorsa deneye yanıla oluşturulan bir düzen oluyor zamanla ..Eşler birbirlerine nefes alacak zaman bırakmalı ki birlikte geçirdikleri diğer zamanlar kaliteli olsun..Bunalmasınlar ,konuşacak ,birbirlerine anlatacak değişik şeyleri olsun..Bence sende zaman ayır kendine ,o yokken tek başına olma ,sen de arkadaşlarınla gez ,olmadı birine kahveye git ,ya da tek başına bir şeyler yap ,birbirinizi özleyecek zamanlar olsun ..öptümmm ay ne çok konuştum

Size göre vardır demek ki bende gariplik:) iyi güzel.
Ben mıç mıç olsunlar demedim, hiçbiryere gidemez de demedim. Normal arkadaşlarıyla görüşenezler gibi bir yorum da yok yazdıklarımda. bayram günü kendini yalnız hissetmiş konu sahibi, kocası da fikir dahi sormamış. Ben karşımdaki ( eş ya da başka biri olsun, iletir fikrini alır, böyle planlamıştık ama şimdi bu planı değiştirsek sana uyar mı, derim) bu karşıdakini de düşünmekten kaynaklanır. Daha önce yazdığım gibi ne fazla anlayışsızlık ne fazla anlayış iyi. Konu sahibinin kendini çok da suçlu hissetmemesi gerektiğini belirttim. Garip miyim, olsam ne olmasam ne:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…