Çocuğunuz değil ki izin alsın. Olsa olsa fikrinizi alabilirdi. Onda da sorun çıkaracağınızı düşündüğü için sormamış olabilir.
Ama bayram günü, herkes izinli. Buluşmaya vakit ancak yaratılıyor. Siz de kendinize prograam yapın böyle durumlarda. O zaman eşinizin üstüne fazla gitmezsiniz.Ama bayramın ikinci günü yanlız bıraktı beni. Yani siz olsanız iyi Güle güle git mi derdiniz? Üstelik onbir lere kadar oturacak?
ya Benin iyi bir nasihat e ihtiyacım var sanırım
Yani bnce sen izinden ziyade tek basina kalmaktan sikayetcisin ve bu konuda hem haklı hem haksizsin..cok üstüne gitmemeliain birak gitsin bayramda kotu olmaya degmez..esin geldiğinde surat asma konu acilriginda da dersin ben senle vqkit gecirmek istedim falan..kalp kirmaya degmez emin ol..sikma canini oyalan bişeylerle
Hemde çok sorun çıkarttım):
Yapmayın arkadaşım. Bırakın eşiniz mutlu gitsin, mutlu dönsün. Huzur bozmaya değmez. Siz de arkadaşlarınızla yahut komşularınızla görüşün. Vaktin nasıl geçtiğini bile anlamazsınız.Hemde çok sorun çıkarttım):
Ama bayram günü, herkes izinli. Buluşmaya vakit ancak yaratılıyor. Siz de kendinize prograam yapın böyle durumlarda. O zaman eşinizin üstüne fazla gitmezsiniz.
Benim eşim dün buluştu üniversite arkadaşlarıyla. Güle güle git dedim, öptüm uğurladım. Ben de yalnızdım bütün gece. İnan sorun edilecek bir şey yok bunda. Her dakka burun buruna olmak iyi bişey değil. Biraz ayrı zaman geçirmek ilişkinize de iyi gelir.
böyle yapmayın bunu huy haline getiriseniz ister istemez o adamda sabır taşı değil ki bir an olur patlar bundan vazgeçin
Ya nasıl başarıyor sunuz bunu ben terkedilmiş gibi hissediyorum, siz ne hissediyorsun uz?
Bir yıllık evliyim
bugün ilk defa tahammül edemedi banademekki hakettim.
böyle yaparsanız terk edilmiş gibi hissetmez gerçekten terk edilirsiniz ve o hissi yaşarsınız...allah mafaza
İzin almayacak danışacak zaten. İzin almak da nedir?Merhabalar
bu bayram memlekete gidemedik istanbul da da eşimin de benimde akrabası yok bir kaç arkadaş var. Ilk gün Eşimle gün vapura falan bindik istiklal cd. Vs gün boyu epey gezdik. Sonra eşim yarın biyere gitmek yok bilgisayarda çalışacaklarım var diye beni birine gitmememiz için sıkı sıkı tenbihledi. Bende bişey ayarlamadm.
Bugün arkadaşı aradı ona yarın buluşalım dedi arkadaşı yarın çalışacağım deyince tamam geleyim dedi. Ben izin vermedim ama bana anlayışsız olduğumu falan söyledi. Şimdi gitti ben bir başıma kaldım. Bu arada yarın birlikte olacağız misafir çağır alım falan da dedi ama ben çok üzgünüm sizce büyütüyor muyum? Benden izin falan almıyor normal mi bu durum? Lütfen cevap verin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?