nasıl davranmalıyım eşime

merallde

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
83
Puanlar
298
Yer
İstanbul
Merhabalar
bu bayram memlekete gidemedik istanbul da da eşimin de benimde akrabası yok bir kaç arkadaş var. Ilk gün Eşimle gün vapura falan bindik istiklal cd. Vs gün boyu epey gezdik. Sonra eşim yarın biyere gitmek yok bilgisayarda çalışacaklarım var diye beni birine gitmememiz için sıkı sıkı tenbihledi. Bende bişey ayarlamadm.
Bugün arkadaşı aradı ona yarın buluşalım dedi arkadaşı yarın çalışacağım deyince tamam geleyim dedi. Ben izin vermedim ama bana anlayışsız olduğumu falan söyledi. Şimdi gitti ben bir başıma kaldım. Bu arada yarın birlikte olacağız misafir çağır alım falan da dedi ama ben çok üzgünüm sizce büyütüyor muyum? Benden izin falan almıyor normal mi bu durum? Lütfen cevap verin...

Çocuğunuz değil ki izin alsın. Olsa olsa fikrinizi alabilirdi. Onda da sorun çıkaracağınızı düşündüğü için sormamış olabilir.

Sizden neden izin alması gerekiyor ki? Çocuk değil bu koskoca adam. Kendi kararlarını verebilir, ne zaman çalışacak ne zaman arkadaşlarıyla görüşecek ayarlayabilir. Ertesi günü de size ayırmış. Sorun yok burda. Bunaltmayın eşinizi.

eşinizden mi bahsediyorsunuz çocuğunuzdan mı? neden izin almak zorundasınız ki birbirinizden? arkadaşıyla buluşmak istemiş gitmiş, siz de kendi arkadaşlarınızla buluşun..

Ama bayramın ikinci günü yanlız bıraktı beni. Yani siz olsanız iyi Güle güle git mi derdiniz? Üstelik onbir lere kadar oturacak?
ya Benin iyi bir nasihat e ihtiyacım var sanırım

Yani bnce sen izinden ziyade tek basina kalmaktan sikayetcisin ve bu konuda hem haklı hem haksizsin..cok üstüne gitmemeliain birak gitsin bayramda kotu olmaya degmez..esin geldiğinde surat asma konu acilriginda da dersin ben senle vqkit gecirmek istedim falan..kalp kirmaya degmez emin ol..sikma canini oyalan bişeylerle

Evlilikte izin almak diye birşey yoktur...
Bu büyütülcek bir durum değil eşinizde evde oturmak istemiş ama arkadaşını kıramamış, sende çık bir arkadaşınla kafanı dağıt

Ama bayramın ikinci günü yanlız bıraktı beni. Yani siz olsanız iyi Güle güle git mi derdiniz? Üstelik onbir lere kadar oturacak?
ya Benin iyi bir nasihat e ihtiyacım var sanırım
Ama bayram günü, herkes izinli. Buluşmaya vakit ancak yaratılıyor. Siz de kendinize prograam yapın böyle durumlarda. O zaman eşinizin üstüne fazla gitmezsiniz.

Benim eşim dün buluştu üniversite arkadaşlarıyla. Güle güle git dedim, öptüm uğurladım. Ben de yalnızdım bütün gece. İnan sorun edilecek bir şey yok bunda. Her dakka burun buruna olmak iyi bişey değil. Biraz ayrı zaman geçirmek ilişkinize de iyi gelir.

bence bir sıkıntı yok ufak tefek şeyleri sorun edip eşinizi sık boğaz etmeyin kendinizi de yıpratmayın .hem kendine hem size vakit ayırmış daha ne yapsın

Teşekkür ederim işte yanlız kalmak hele bayramda insanı üzüyor.
ama dediğiniz gibi de yapamadım çok huzursuzluk çıkardım. Hatta ağladı sonunda neden bir yere gideceğim de beni bunaltıyorsun vs dedi birde seni üzmek istemiyorum ama çok üstüme geliyorsun dedi.):): ama yanlız kalmak zorunda gidiyor

arkadasi arayinca bile yarin goruselim demis...Demek ki adamin amaci da senle zaman gecirmekmis, ama arkadaşı yarin müsait olamam deyince , o da bugun görüşmüş, yoksa arkadaşı müsait olsa yarin goruseceklermis zaten....O kadar büyütülecek birsey yok

Ya nasıl başarıyor sunuz bunu ben terkedilmiş gibi hissediyorum, siz ne hissediyorsun uz?

İzin almayacak danışacak zaten. İzin almak da nedir?
Konuşun hayatım plan yapmıştık sen bozdun planı bi daha acil bişey olmadıkça planda değişiklik yapmayalım bak sen gittin ben yalnız kaldı diyin ve uzatmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…