Dogru söylüyor esin güzelim...bencede bu olayin pesine düsün...
Egerki gercektende onlar öz annen baban degilse sende inanki rahata kavusacaksin hersey kafanda daha net olacak....Neden diye sormayacaksin kendine..
Ozaman ailenin sana anlatmadığı gizli birşey var sana anlatmadıkları.................
Dayınlardan bahsetmiştin,onlardan yardım istesen,geçmişi biliyorlardır mutlaka................................
Gözyaşlarımı tutamıyorum düşündükçe sordum teyzelerimede sordum ama hiçbirşey söylemediler sustular ve beni iyice şüpheye soktular..
Gözyaşlarımı tutamıyorum düşündükçe sordum teyzelerimede sordum ama hiçbirşey söylemediler sustular ve beni iyice şüpheye soktular..
Aradılar benim canımı çok sıktılar bana neler demedilerki yüzün gülse karnın doymasın karnın doysa yüzün gülmesin tabutuna konacak bi cesedin bile kalmasın parçalanırsın bir gün yüzü bile göremezsin diye onlar öyle söyledikçe hep ağladım ama atık eşim ağlamamı yasakladı bidaha üzgün görmek istemiyorum seni dedi....Ben bunları hak edecek ne yaptım onlara senağlamasenağlamasenağlama
anne ve babanın kan grupları ne? tabiki senin kan grubunu da yaz?
bi kıyaslayalalım..
Güzelim yanlis anlamada..madem hep böyle bir süphe vardi icinde...neden bu zamana kadar arastirmadin?benneyaptımki
Yani bilmiyorum ama ben olsaydim illaki bu olayi takip ederdim...bir sekilde muhtarliga giderdim..dogdugum hastaneye giderim...yani ne bileyim birseyler ögrenmeye calisirdim...
Evde doğmuşum hastane falan yok ortada öyle söylüyorlar..
Peki yakınlarınıza sorsanız annenizin geçmişinde başka biri varmıymış?
Mesela eski komşularınıza......................................
Gerçeği ailen biliyor ve onların hepsi hayatta.Belkide öğrenmek maksadıyla bile olsa
onları ziyart etmelisin...............................................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?