işin öz-üvey kısmıyla ilgili olarak belki yine aynı anne babanın çocuğusunuzdur ama anneniz hamile kalmıştır ve mecbur kaldıkları için evlenmişlerdir.. mutsuzluk yaşanmıştır ve sana o yüzden öyle davranmışlardır belki,hem mecburiyet hemde nutsuzluk yaşadıkları için..
Neresinden başlasam bilmiyorum..Ailem beni hiçbirzaman sevmedi kendi evlatları gibi görmediler sanki ben üvey evlatmışım gibi davrandılar...Evde bana resmen işkence çektirdiler hizmetçilik yaptırdılar...3 kız kardeşiz en büyükleri benim ama sanki ben üveyim gibi...Hangisini anlatsam bilmiyorum tv ve bilgisayar açınca kapat elektrik gidiyor diyipte kardeşlerim açınca ses çıkarmayan, ben bi arkadaşımla buluşucam dediğim zaman ne işin var otur evi temizle diyipte kardeşlerime tabi yavrum git gez açılırsın diyen başka birine sinirlenince eve gelip bütün hırsını benden çıkaran beni döven bir ailem vardı...
Çok çektim okuldan eve evden okula gider gelirdim bütün öğretmenlerimsen ne kadar sessizsin yavrum evde bi sorununmu var derlerdi ama yok derdim çokta çalışkandım, arkadaşlarım hep hadi bize gel oturalım yada hadi biyere gidip gezelim derlerdi ama bana kızdıkları için hiçbiryere gidemezdim ve hiçbir arkadaşım yoktu...Artık hergün ölmek için dua ediyodum...
Eşimle tanıştım uzun süre gizli gizli görüştük sonra birgün anneme anlattım oda babama söyledi sabaha kadar beni dövdüler olmaz dediler eşimi arayıp küfürler ettiler telefonumu elimden aldılar...Neymiş onların istediği kişi ile evlenecekmişim...Ama ben ertesi gün bi şekilde eşime ulaştım konuştuk yine gizli gizli...
Ksinlikle olmaz dediler hatta bidaha konuyu açtım yine dövdüler bıçakla üzerime yürüdüler kaçmaktan başka çarem yoktu...Kaçtım ve buraya geldikten sonra çok seven aile rolü yaptılar...Düğünüme gelmediler evime bir eşya bile almadılar...
6ay oldu ve el öpmeye gitmedik şimdi annem hadi gelin diyor ve eşim gidelim diyor ki gideceğiz ama sanki o eve girince o yaşadıklarımı tekrar yaşayacakmışım gibi geliyor...
Ve onlara nasıl davranacağımı bilmiyorum...
Afmı diliyorlar ?şimdide....................
Etme,bulma dünyası işte.Alma mazlumun halini,çıkar aheste,aheste.........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?