tabutuna konacak bi cesedin bile kalmasın parçalanırsın
şu cümle tüylerimi diken diken etti..
bu nasıl bir anne babalıktır. insan bunu nasıl söyler çocuğuna..
Arkadaşım yaşadıklarını hayretle okudum gerçekten zor bir durum ama bence de bir kez olsun git bundan sonraki ilişkilerini de onların davranışlarına göre düzenlersin iyi olursa sıklaştırırsın kötü olursa bayramdan bayrama gibi ama temelli silme aileni en kötüsü bile olsa zor gününde arkanda hissedersin bence bir adım at gerisini zamana bırak. İlerde Allah korusun eşinle bir problem yaşadığında ailen yine ailedir destek olurlar kimsesiz kalma içinden gelmese de hayat böyle politik ol madem ne yapacaksın?
Zatenburaya geldikten sonra eşime sarılıp çok ağladım ne olur bizim çocuğumuz benim gibi büyümesin diye bana hep eşim destek çıktı...Allah ondan milyonlarca kez razı olsun...
Neden sana böyle davraniyorlardi peki??? Sebeb ne??
Hadi kötü Anna baba olsalardi sadece sana degil diger kardeslerinde kötü olurlardi...neden sadece sen?fisfisfis
Evladlik falan olmayasin güzelim
Bence senin mutluğunu kıskanıyorlar...........................................[/QUOTE
öz anne baba çocugunun mutluluğunu neden kıskansın:1shok:
o mutlu oldukça daha mutlu olmaz mı?
Aslında bu konuyu çok düşündüm çok araştırdım sadece bildiğim şu evlilik tarihlerini göz önüne alırsak ilk geceden hamile kalmış olsa annem ben 7 aylık doğmuş oluyorum doğum günüme göre bir anormallik var senağlamaama artık düşünmek istemiyorum...
bir anne baba bunu asla söylemez..
adım gibi eminim
geçen akşam iş çıkışı bir yere gittim
otobüs trafik vs.. biraz geciktim..
annem sen gelene kadar göbeğim çatladı,babanada birşey diyemedim
içim içimi yedi dedi gelince,şimdi bir de bu arkadaşın anlattıklarını düşünüyorum
imkansız geliyor bana,ya abartıyor biraz arkadaş ya da bu işin içinde başka bir iş var
konu sahibi arkadaşım lütfen yanlış anlama
inan ki aklım hafzalam almıyor..
7 aylıkmı doğmuşsunuz. bu durumda kuvözde falan kalmışsınızdır. hiç sordunuz mu bunu....Aslında bu konuyu çok düşündüm çok araştırdım sadece bildiğim şu evlilik tarihlerini göz önüne alırsak ilk geceden hamile kalmış olsa annem ben 7 aylık doğmuş oluyorum doğum günüme göre bir anormallik var senağlamaama artık düşünmek istemiyorum...
İnanın eksiği var fazlası yok
Vallaha güzelim öz ana babada cocugna bagirir kizar beddua bile eder sinirlendimi....lakin bence senin durumunda bir annormalik var...cünkü bunlar sadece sana karsi öyle kötü davraniyorlardi....
Ben senin yerinde olsam bu olayin pesine düserdim...kendi ic huzurum icin..
7 aylıkmı doğmuşsunuz. bu durumda kuvözde falan kalmışsınızdır. hiç sordunuz mu bunu....
Eşimde söylüyo rahata kavuşacaksam nüfüs kayıtlarını inceleyelim köye gidelim tanıdık herkese soralım 7 aylık doğmuş olamzsınya diyor...
canım seni ve de duygularını da anlamaya çalışıyorum
lütfen yanlış anlama beni olur mu..
bize anlatmadığın birşey olabilir mi?
Peki öbür kardeşlerine de sana davrandıları gibi davranmıyorlarmı?....................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?