Tabii nede olsa anne,baba.İnsanın canı.........Allah herşeyin hakkını veriyor...................
Üzülme,bulursun inşallah bir çaresini............................................
En azından sana yaptıklarını kabul ediyorlar.........................................
Niye bukadar üsteliyorlarki?Aceleleri mi var?.Bukadar zaman neredeydiler?...........................
Kırılacağını hissediyorsan açma,bunuda kaldırırım diyorsan aç..........................
Annem aradı baban sana beddu etti ama hepsi kendine geri döndü hastaneleden gelemiyoruz dedi...Senin günahını aldı...Senin hiçbir suçun yoktu...Sen söyledin biz vermedik dedi...Çok pişman oldu babanda bende dedi...Senin yokluğunu çok iyi anladık dedi...şimdide çok pişmanım ben herşeyi senin üzeine yükledim şimdi kardeşlerin kendi yataklarını bile toplamasını bilmiyorlar dedi...
Ve birsürü şey.....................
Haklısın canım.Bu seferde laf söyleyip birbirinize yüzgöz olmak var.Moralinin bozulacağını hissediyorsan
açma................................
Bencede yeterince üzülmüşsün.Moralini bozma.Bu konuyu iyice düşün ve güçlü
olduğunda,kendini iyice topladığında onlarla yüzyüze yüzleş bence...........................
Yardım edebildiysem ne mutlu.Senin dinlenmeye ihtiyacın var.Sağlıklı karar vermek için bukonudan
biraz uzaklaş,kafanı dinle.Doğruyu ozaman göreceksin..............................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?