İki buluşmada dediklerini yapmış, montunu tutmuş... Bu mu adamı aşırı harika yapan şey?
Su erkeklere çok fazla değer vermeyin ya, adam şovunu yapmış işte. Benim de yeni hayatımdan çıkardığım çocuk evden,camiiden çıkarken bir dizi üstüne çöker , 'ma lady' der ayakkabımı dizinde giydirir,ikisi birbirine eş fiyonk atardı
tüm çantası ben usurum diye şal, topuklu ayakkabı rahatsız eder diye spor ayakkabı corap,kan şekerim düşer diye elmalarla falan doluydu. Ayakkabım vurunca ya da sarhoşken de sırtında taşırdı.
Bunlar onu 'mukemmel' mi yapıyor?
İnsan buna inanmak istiyor kalbinin derinliklerinden. Ama bunlar dersine iyi çalışmış demek oluyor . Flört 101, kim öğrettiyse iyi öğretmiş
Erkekler cin gibi yaratıklar. Ben böyle minnoş şeyleri seviyorum diye hayatıma giren herkes benzer şekilde davranıp beni kendine bağlıyor. Çünkü 15. Saniyeden belli ben nasıl biriyim, nelerden hoşlanırım
Eminim senin adam da konuşmanın 15. Saniyesinden anlamıştır sizin ciddi ilişki derdinde olan, arkadaşlık sitesinde olmaktan çekinen, evlenmeden olmazci bir insan olduğunuzu. Bu yüzden böyle bir kadin nasil tavlanır,kitabına göre oynamış.
Bir arkadaş demiş ya bölüm geçmek icin tüm tuşlara basar gibi 'evlilik,Nisan,aile tanismasi' falan, hoşunuza gidecek her şeyi peşpeşe saymış adam.
Manipülasyona ugramanizin en büyük sebebi erkekleri tanımamanız ve saf olmanız.
Bir de bence kendinizi koyduğunuz yer biraz 'ben buna layık değilim ki' hali. Yani adam alt tarafı ceketinizi tutmuş giyin diye siz bunu bile büyük olay sanmissiniz. 'kesin bir şey çıkacak,bir insan bu kadar harika olamaz' diye düşünmüşsünüz. Yani kendinizi centilemn bir erkeğe layık hissetmiyor gibisiniz. Ben olsam mesela sevgili kişisi üç uçak değiştirip yanıma gelince bile 'tabii ki gelecek,çünkü ben buna degerim' diye düşünürüm. Hiç de adamı yuceltemem .
Bu yüzden çok fazla manipülasyona uğradığimi de düşünmüyorum.
Siz de yapılan jestlere 'ben buna degerim' diye düşünür, erkeğin yaptığı şeylere çok anlam yüklemeden mutlu olursanız, evlilik nişan zart zurt muhabbetlerini yüzüğü görmeden ciddiye almazsanız kolay kolay manipüle olmazsınız, bence