Sizi çok iyi anlıyorum. İlk eşimden boşandıktan bir süre sonra ben de benzeri sitelerde profil oluşturup ne olacağını görmek istemiştim, çoğunun niyeti yalnızca cinsellikti, ama burada ayırt edilmesi gereken şu ki sağlıklı bir erkek hoşlandığı bir kadınla cinsel yakınlık kurmak ister; erkek avcı, kadın toplayıcıdır ve bu modern dünyayada da radikal bir değişime uğramadı. Kilise hayatımıza tek eşliliği sokmasa bugün bildiğimiz anlamda “aile” kurumu da oluşmayacaktı. Yani ilkel varlıklarız ve güdülerimizle yaşıyoruz, ahlak, görgü, hukuk gibi toplum kuralları sonradan deneyimlediğimiz ve uygulamakta zorluk çektiğimiz kurallar. Konuya dönecek olursak, 2. Eşimle tanıştıktan kısa bir süre sonra kendisinden “bana gel, kahve içelim.” tarzında bir talep geldi, 2 aydır tanışıyorduk ve centilmen olduğunu düşünüyordum. (Tinder da tanışmadık ama kendisinin profili vardı, görmüştüm.) Evine gittim, bir süre sonra beni öpmeye, bacaklarıma dokunmaya çalıştı, kahvemi içip kalkacağımı bu denli bir yakınlaşmaya hazır olmadığımı söyledim ve evden ayrıldım. Sonra düşündüm, adam Türkiye’de yalnız yaşayan bir Avrupalı, sağlıklı ve libidosu yüksek, evli değil, cinsel ihtiyaçları var ve manevi olarak da yalnız… Bir sonraki buluşmamızda öpüştük, adım adım yakınlaştık ama evlenene kadar da cinsel birleşme yaşamadık. Ben onu anladım, o da beni. Bir erkeğin centilmen olup olmadığını anlamak için şu kadar zaman geçmeli gibi genellemelere katılmıyorum ve uzun flört dönemlerini de yıpratıcı buluyorum. Biz 3 ay içinde evlendik, 1 yaşında bebeğimiz var. Her erkek cinsel yakınlık kurmak ister, buna bir sınır koymak istiyorsanız bu yine sizin elinizdedir. Fikir ayrılığı yaşadığınızda da haklılığın verdiği duyguyla hırçınlaşmamaya bakın, o zaman karşı tarafa da sizi etkileyecek daha az alan açmış olursunuz.