Eşiniz çok, çok hatalı.
Boşanıyor ne oluyor? Çocuklar genelde annede kalıyor.Anne ya bakıcı ya kreş ya aile büyüğüne baktırıp çalışıyor. Akşam evine gelip yine çocuğuna kol kanat geriyor. Ama bunu yapan erkek ne duydum ne gördüm. Babaanneye at, yeni evlilik yap o kadının başına at. Bir tane ya bir tane mi olmaz.
Siz de ayrı hatalısınız. Kocaman çocuklarınız var. Bir de eşinizin kızı. Hepsi ergen. Allah aşkına hiç mi yorulmadınız. Hiç mi kendinizle kalmak istemediniz de 4. çocuğu yaptınız. Bu çocuklar öz çocuğunuz olsa bile günümüz şartlarında bu kadar çocuğa maddi manevi YETEMEZSİNİZ. Olay sadece para değil. Bu çocukların okulu, sınavı, doktor kontrolü, dertleri, sorunları...
Öyle üstten üstten atmıyorum. Kalabalık bir aileyiz. Çok şükür maddi zorluk yaşamadık büyüdüğümüz döneme göre. Ama aynı anda 3 üniversite öğrencisi üçü farklı ilde, bir lise sınavına hazırlanan, bir ilkokul öğrencisi.. Hangi birini düşüneceksiniz.
Şu an hastalansam annem yanıma gelemez. Kız kardeşimin çocuğuna bakıyor. Ablamın çocuğu rahatsız sürekli hastane işleri oluyor. Onunla da ilgileniyorlar tabi ki. Evde liseye giden kardeşim var. Anne baba kaç parçaya bölünebilir?