Nasil bir uslupla söylemeliyim

Yani cinsellik önemli bir konu sonuçta evlilikte birbirinizi kırmadan konuşmanız lazım. Zaten boşalınca şeyi iner ki ama işte seninde bosalmani düşündüğü için devam ediyor demek ki bilemedim yani
+1 BOŞALINCA SERTLEŞMESİ İNER YUMUŞAK OLUR BU DURUMDA BENCE YANLIŞ MI ANLIYORSUNUZ ACABA ?

Ben 33 eşim 38 yasin da yaşla alakasi yok bence genç olup ilidkileri kötü olan da var 40 li yaşta olup haftanın 2.3 günü dolu geçen de var
Ben hep yaş farkımıza vermiştim bu durumu ama sizin eşinizde aynı yaşta imiş valla sırrı nedir öğrenmek isterim gerçekten yeme içme ile mi ilgili yoksa kadınlık tavrı mıdır ben birazda odunumdur aslında eşimde öyle neresine dokunsam huylanır benim aktif olmamdan rahatsız olur diye düşünüyorum o yüzden pek cilveli hareketler yapmam ama yapmak mi lazım acaba

Evet duynuştum günaşırı olması gerek ilişkinin ona göre ayarlanıyor .

+1 BOŞALINCA SERTLEŞMESİ İNER YUMUŞAK OLUR BU DURUMDA BENCE YANLIŞ MI ANLIYORSUNUZ ACABA ?
Evet onubende düşündüm acaba yanlis mi anliyirum diye ama o sertlik farkını anlıyorum yumuşuyor hissediyorum bir o an anlık bir duraksama falan oluyor ya ondanda anlıyorum boşaldığını ama devam etmesi çok mu garip ki bilemedim

Yeme içme ile alakası yok libidosu düşük kendini tutamiyor bu du inşa sizin anlayışlı olup eşinizi kırmadan ayarlaman lazım günleri ger ktiginde cilveli olacaksın

Çok pardon devam etse bile normal halini alıyor ve sert olmadığı için ileri geri mümkün değil,
Yine de zor bir durum bende anlamadım .
Biz gebelik elde etmek için çok denedik yani gelince tutma yok gönder gelsin oluyor bu yüzden devam etmek istese bile edemedik zaten anlık sönnüce istek de gidiyor Yada ben yanlış biliyorum.

İstrkisz olduğu için 2.ye geçiş olmuyor o yuzd n 1.drn sonra gerekirs 10..15dk gibi dinlenip tekrar devam ederse belki olur

Yeme içme ile alakası yok libidosu düşük kendini tutamiyor bu du inşa sizin anlayışlı olup eşinizi kırmadan ayarlaman lazım günleri ger ktiginde cilveli olacaksın
Işte insan asında o an yaşadığı zevkten daha çok eşi tarafından arrzulanmaya istiyor bunun zevki bambaşka olurdu sanirim

Canım öncelikle bende katılıyorum arkadaşlara açıkca konuşman lazım gerekirse çok açık konuş daha iyi olabileceğini birlikte aşabileceğinizi konuş sonuçta konuştukça aşılır çözülür bu ikinizin ilişkisi ve ancak ikiniz çözebilirsiniz.

Evet vajinal bir zevk olmuyor zaten sanirim o anki klitoris sürtünmesinden zevk alıyorum galiba boşalınca eşimede istek gidiyordur tabi ama benim için anlamayayım boşaldığını diye devam ediyor buda belki isteksizlik yaratır değil mi zevk aldığı noktada bırakması lazım belki isteksiz devam etmesi ilişkiye karşı sogumasinads sebep oluyor mudur acaba

İçinde ne yaşadığını bilemeyiz ki ama seni üzmemek için bir çabası var hat hut bir konuşmaya kesinlikle girme erkekliğine laf ettiğini düşünebilri sakince bir ayar çek bakalım.

İçinde ne yaşadığını bilemeyiz ki ama seni üzmemek için bir çabası var hat hut bir konuşmaya kesinlikle girme erkekliğine laf ettiğini düşünebilri sakince bir ayar çek bakalım.
Tam olarak bunu soruyorum aslında işte hani nasıl yaklasilmali bilmiyorum şu meşhur erkeklik gururunu zedelemeden halletmek mümkün mü acaba

Tam olarak bunu soruyorum aslında işte hani nasıl yaklasilmali bilmiyorum şu meşhur erkeklik gururunu zedelemeden halletmek mümkün mü acaba
Mümkün tabiki üzgün şekilde onu kırmayaark konuşacaksın ,
bir sinir anına gelipta aklına gelirse dan dun konuşma sakın güzelce bir akşam böyle böyle düşünüyorum nasıl hallederiz yaparız gibisinden konuş sen daha iyi biliyorsun eşini
durduk yere git sarıl sarılınca da söyle güzelce.

Normal süre ne kadar mesela çok afedersiniz özel oldu biraz ama 10 sn gibi bir süreden sıklığı artırarak kaç dakikaya 10 dk falan çikiliyirsa herhangi bir tedavi arayisimdan vazgeçmek adına soruyorum
Yani normali ne kadar bilmiyorum ama antidepresani kullandigi zamsn 10 dakikadan cok daha uzun sürüyordu ve bu da iyi bir sey degil cunku artik canim yanmaya başlıyordu.
Açıkçası dakika olarak bilmiyorum ama suan yeterli seviyede.
2 veya 3 gunde bir kez oluyor. Ama dedigim gibi bizde hormonal bir sorun yoktu. Ikimiz icin de evlilikte ilk kez oldu ona bagli olarak erken bosalma oluyordu. Eger hormonal bir sey varsa her gun 2 defa da olsa duzelmeyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…