Nasil bir uslupla söylemeliyim

Erk n boşaldığı için belki isteksizlik oluyor oturup konuşun çözümü olmalı fikird bulun daha sık ilişki düzenli ilişki diye
Evet bunu konuştuk ama kök problem hallolmayınca bir süre dikkat ediliyor sık tekrarlanmasına sonra yine aynıya dönüyor zamanada yaymak isterim ama her ilişkiden sonraki o yapmacık boşalma hareketine sınır oluyorum çocuk kandırır gibi çok itici inanın

Haklısın

Nasıl bir tedavi işledi doktor testosteron takviyesi ilaç vs gibi mi bende eşime doktora gidip hormon değerlerini bağırmasını söyledim isteksizlik için ama reddediyor birde bunun için hangi bölüme gitmek gerekiyor

Üroloji bölümüne gidilmesi gerekiyor.
Esime antidepresan tarzi bir ilac verilmisti. Onu kullandigi dönem bu sefer gec boşalmaya baslamisti. Cok fazla uzun sürüyordu. 1 kutu kullanip bıraktı ilaci. Hormonal bir sorun yoktu.
Sonra biz sıklığı arttirip stresli zamani da atlatinca normale döndü.

Erken boşalmada daha sık birliktelik olursa süre uzuyormus 10 dk ya kadar çıkaran var

Şöyleki sertlik azalıyor ama organ tamamen sönmüyor içimden çıktığında dahi bir miktar diklik oluyor bu garip mi bilemiyorum herkeste böyle olmaz mi
O şekilde devam edince muhtemelen sürtünmeden dolayı kliatris orgazmı oluyor sanıyorum benden sonra o taklidi yaptığı için o an etkilemiyor bu sefer yapmaz diyorum belki hayır beni tatmin etmiyor değil neden bu tavrı gösterdiğini anlamıyorum erkekler asla erken boşalmayı gururuna yetiremiyor yada bunu itiraf edince çözüm yoluma gitmek zorunda kalmaktan cekiniyorlar galiba

Normal süre ne kadar mesela çok afedersiniz özel oldu biraz ama 10 sn gibi bir süreden sıklığı artırarak kaç dakikaya 10 dk falan çikiliyirsa herhangi bir tedavi arayisimdan vazgeçmek adına soruyorum

Aslında yapabild hergun veya 1gun arayla olsa daha iyi ama isteksizlik var 2gun dinlenip 3.gun yapsa rahat olur

Aslında yapabild hergun veya 1gun arayla olsa daha iyi ama isteksizlik var 2gun dinlenip 3.gun yapsa rahat olur
Doğrusu hergun yada bir gün arayla bende yapmak istemem biraz sapıkça geliyor bu kadar sıklık ama 3.gün benim anatomim için ideal fakat eşim için biraz sık olur bu süre malum isteksizligide var iki ucu posalı değnek

Ne sapıklığı öyle düşünme baştan iyi olsa ilişkiniz böyle düşünmezdin
11 yıllık evliyim ortalama olarak düşünürsek 1gun arayla oluyor

Ne sapıklığı öyle düşünme baştan iyi olsa ilişkiniz böyle düşünmezdin
11 yıllık evliyim ortalama olarak düşünürsek 1gun arayla oluyor
Hay maşallah ciddi mısınız ya yaşlar kaç peki bizimki biraz geç bi evlilik oldu ondan belki şuan ben 31 eşim 38 yaşında bu yaşta ancak bu kadar oluyor sanırım

Hay maşallah ciddi mısınız ya yaşlar kaç peki bizimki biraz geç bi evlilik oldu ondan belki şuan ben 31 eşim 38 yaşında bu yaşta ancak bu kadar oluyor sanırım
Ben 33 eşim 38 yasin da yaşla alakasi yok bence genç olup ilidkileri kötü olan da var 40 li yaşta olup haftanın 2.3 günü dolu geçen de var

Bizim de anlattiginiz gibi oluyor ama tam erekte hali gibi olmadigi icin kesinlikle zevk farki oluyor. Bu arada kliatris degil klitoris.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…