Nasil bir uslupla söylemeliyim

Yani normali ne kadar bilmiyorum ama antidepresani kullandigi zamsn 10 dakikadan cok daha uzun sürüyordu ve bu da iyi bir sey degil cunku artik canim yanmaya başlıyordu.
Açıkçası dakika olarak bilmiyorum ama suan yeterli seviyede.
2 veya 3 gunde bir kez oluyor. Ama dedigim gibi bizde hormonal bir sorun yoktu. Ikimiz icin de evlilikte ilk kez oldu ona bagli olarak erken bosalma oluyordu. Eger hormonal bir sey varsa her gun 2 defa da olsa duzelmeyebilir.
10.15 dk çok mu uzun süre

Merhaba hanımlar eşimle yaşadığım bir soruna karşı nasıl bir tavır takınmam gerektiği ile ilgili fikir almak istiyorum sizden. Öncelikle eşimle cinsellik konusunda sıkıntılı süreçler yaşadık karşılıklı olarak kullandığımiz ağır kalelerimiz oldu tartışma sırasında bu sebeple bu konuda birbirimize karşı tahammül seviyemiz çok düştü bu yüzden tatlı dil kullansam bile bir sorunu dile getiriyorsam eşim gergin bir ses tonu ile cevap veriyor bu konuda iyice hassaslasti yani bu detayida dikkate alarak iki sorum olacak sizlere
Sorunum şu ki eşimde erken boşalma var ve benim bunu farketmedigimi düşünüyor bosalinca soruyoruk yok boşalmadım diyor boşalma sırasında ses çıkarmayarak bunu saklıyor ve boşalmamış gibi ilişkiye devam ediyor ben boşalama kadar.Benden sonra boşalıyor takliti yapıyor o andaki taklidi bana çok itici geliyor gururuyla erken boşaldığını kabul etse çözüm arasak daha mantıklı geliyor şimdi ben bunu eşime nasıl söyleyebilirim boşaldığını anlıyorum numara yapma cümlesinin daha ılımlı nasıl söylerim yada bu konuda ne yapabilirim?
Bir ıkincisi isteksizlik ve erken boşanma için macun ve sprey almak istiyorum eşim bir macun aldı ama hiç tesiri yok macun almasında ben söylemiştim zaten başka bir urun keşfettim denemek istiyorum özellikle erken boşalma için sprey nasıl derim erken boşaldığını farketmedigimi düşünüyor çünkü 🤔fikirleriniz için şimdiden teşekküler
Evliligimin ilk yıllarında olsaydi aha biz derdim zamanla duzeliyor
Tabi konusarak
Bu arada bir muddet sadece esinizin bosalmasini destekleyin sadece
Ara uzun olmayacak tabi 2 3 gune bir yapilirsa
Sonra ne kadar uzun olabilicegini ayarlarsa ona gore sizde orgazm olursunuz
Bence eşinizin bosaldigini hissettiginiz an siz de taklit yapın 5,10 dk dinlenip tekrar devam ederiz deseniz hem sertlik tekrar sağlanmış olur
Biz boyle yendik
1 dk surmeyenler var ilk bosalma icin
Erken bosalma sorunu biz de yasadik.
3 4 dk iyi bizim isik hizi bosalmaydi sanırım. Saniyeler sürüyordu. 10 saniye sürüyor muydu diye dusundum bir an.
Suan normale döndü ama esim farkindaydi ve dr gitti. Bir de arayi uzatmayinca sure de uzuyor.
Aslinda erkencecik bosalmanin bir sebebi de asiri istemesi
Egzersizler de var bir kac kez yapmistik duzelmisti tabi simdi birbirimizi bulabilsek isik hizi da olsa yapacağız ama nerde

Tabi konusarak

Biz boyle yendik

Egzersizler de var bir kac kez yapmistik duzelmisti tabi simdi birbirimizi bulabilsek isik hizi da olsa yapacağız ama nerde
Siz kaç yıllık evlisiniz

Mümkün tabiki üzgün şekilde onu kırmayaark konuşacaksın ,
bir sinir anına gelipta aklına gelirse dan dun konuşma sakın güzelce bir akşam böyle böyle düşünüyorum nasıl hallederiz yaparız gibisinden konuş sen daha iyi biliyorsun eşini
durduk yere git sarıl sarılınca da söyle güzelce.
Isteksizligu üzerine oldukça dan dün sert kırıcı tartışmalarımız oldu doğrusu o yüzden birde bu konuyu gündeme getirme konusunda biraz hassasiyet duyuyorum kelimeleri cımbızla seçmeliyim adeta

Yani normali ne kadar bilmiyorum ama antidepresani kullandigi zamsn 10 dakikadan cok daha uzun sürüyordu ve bu da iyi bir sey degil cunku artik canim yanmaya başlıyordu.
Açıkçası dakika olarak bilmiyorum ama suan yeterli seviyede.
2 veya 3 gunde bir kez oluyor. Ama dedigim gibi bizde hormonal bir sorun yoktu. Ikimiz icin de evlilikte ilk kez oldu ona bagli olarak erken bosalma oluyordu. Eger hormonal bir sey varsa her gun 2 defa da olsa duzelmeyebilir.
Hormonal bir durum olduğunu ben düşünüyorum isteksiz olduğu için çünkü sebebini soruyorum benimle alakalı bir şey olmadığını söylüyor o yüzden bende hormonlarında sıkıntı var o zaman gidip bir test yaptır diyorum onuda kabul etmiyor.peki affınıza sığınarak bir şey daha sormak istiyorum ne kadar sürede normal hale donuyor bir iki hafta mi ay mi yıl mi 😔

Tabi konusarak

Biz boyle yendik

Ne kadar sürede düzeliyor acaba zira bizde 3 yıllık evliyim yaşlar malum bir kaç sene sonrasında başka problemlerin cikmayacaginin garantisi yok tabi o yüzden her türlü çözüm yoluna açığım fakat bunun için önce sorunun varlığını eşim farkettiğimi farketmeli😂ona kalsa hep benden sonra boşalıyor çünkü 🤦‍♀️ikinciyi denemek mantıklı bir çözüm ama o arada soğuyor eşim ilişkiyi dinamik tutmak imkansız gibi erkek boşaldıktan sonra

Hormonal bir durum olduğunu ben düşünüyorum isteksiz olduğu için çünkü sebebini soruyorum benimle alakalı bir şey olmadığını söylüyor o yüzden bende hormonlarında sıkıntı var o zaman gidip bir test yaptır diyorum onuda kabul etmiyor.peki affınıza sığınarak bir şey daha sormak istiyorum ne kadar sürede normal hale donuyor bir iki hafta mi ay mi yıl mi 😔
Uzerinden cok zaman gectigi icin hatırlayamıyorum ki.
13 yillik evliyim ben.

Peki Bu zamana kadar cinsellik hakkinda ne konuştunuz da sinirler geriliyor hemen? Baska ne gibi sorunlariniz vardi?
Önceside sorunlu zamanlarını vardı iki yıl kadar vajinismus sonrasında terapi aşamasında hamile kaldım araya hamilelik girince uzunca bir duraksama oldu yasak olmadığı halde eşim yaklaşmak istemedi doğumdan sonra yine aynı tavrı sürdürdü bende düşündüm ki basından beri tek sorun bende değil meğer eşimin isteksizligindenmiste çok vakit kaybetmemize rağmen eşimin durumu düzeltme çabası yerine hala zamana yayması vs doğumdan sonra her ay 2 3 kavgamız olmuştur ve bunlar 4 5 gün kuskunlukle geçmiştir 1 2 aydır biraz daha ılımlı yaklaşıyor

Merhaba hanımlar eşimle yaşadığım bir soruna karşı nasıl bir tavır takınmam gerektiği ile ilgili fikir almak istiyorum sizden. Öncelikle eşimle cinsellik konusunda sıkıntılı süreçler yaşadık karşılıklı olarak kullandığımiz ağır kalelerimiz oldu tartışma sırasında bu sebeple bu konuda birbirimize karşı tahammül seviyemiz çok düştü bu yüzden tatlı dil kullansam bile bir sorunu dile getiriyorsam eşim gergin bir ses tonu ile cevap veriyor bu konuda iyice hassaslasti yani bu detayida dikkate alarak iki sorum olacak sizlere
Sorunum şu ki eşimde erken boşalma var ve benim bunu farketmedigimi düşünüyor bosalinca soruyoruk yok boşalmadım diyor boşalma sırasında ses çıkarmayarak bunu saklıyor ve boşalmamış gibi ilişkiye devam ediyor ben boşalama kadar.Benden sonra boşalıyor takliti yapıyor o andaki taklidi bana çok itici geliyor gururuyla erken boşaldığını kabul etse çözüm arasak daha mantıklı geliyor şimdi ben bunu eşime nasıl söyleyebilirim boşaldığını anlıyorum numara yapma cümlesinin daha ılımlı nasıl söylerim yada bu konuda ne yapabilirim?
Bir ıkincisi isteksizlik ve erken boşanma için macun ve sprey almak istiyorum eşim bir macun aldı ama hiç tesiri yok macun almasında ben söylemiştim zaten başka bir urun keşfettim denemek istiyorum özellikle erken boşalma için sprey nasıl derim erken boşaldığını farketmedigimi düşünüyor çünkü 🤔fikirleriniz için şimdiden teşekküler
Erken boşalan adamın pipisi nasıl sert kalıyor ki

X