Nasil bir uslupla söylemeliyim

10.15 dk çok mu uzun süre

Evliligimin ilk yıllarında olsaydi aha biz derdim zamanla duzeliyor
Tabi konusarak
Bu arada bir muddet sadece esinizin bosalmasini destekleyin sadece
Ara uzun olmayacak tabi 2 3 gune bir yapilirsa
Sonra ne kadar uzun olabilicegini ayarlarsa ona gore sizde orgazm olursunuz
Bence eşinizin bosaldigini hissettiginiz an siz de taklit yapın 5,10 dk dinlenip tekrar devam ederiz deseniz hem sertlik tekrar sağlanmış olur
Biz boyle yendik
1 dk surmeyenler var ilk bosalma icin
Aslinda erkencecik bosalmanin bir sebebi de asiri istemesi
Egzersizler de var bir kac kez yapmistik duzelmisti tabi simdi birbirimizi bulabilsek isik hizi da olsa yapacağız ama nerde

Siz kaç yıllık evlisiniz

Isteksizligu üzerine oldukça dan dün sert kırıcı tartışmalarımız oldu doğrusu o yüzden birde bu konuyu gündeme getirme konusunda biraz hassasiyet duyuyorum kelimeleri cımbızla seçmeliyim adeta

Hormonal bir durum olduğunu ben düşünüyorum isteksiz olduğu için çünkü sebebini soruyorum benimle alakalı bir şey olmadığını söylüyor o yüzden bende hormonlarında sıkıntı var o zaman gidip bir test yaptır diyorum onuda kabul etmiyor.peki affınıza sığınarak bir şey daha sormak istiyorum ne kadar sürede normal hale donuyor bir iki hafta mi ay mi yıl mi

Ne kadar sürede düzeliyor acaba zira bizde 3 yıllık evliyim yaşlar malum bir kaç sene sonrasında başka problemlerin cikmayacaginin garantisi yok tabi o yüzden her türlü çözüm yoluna açığım fakat bunun için önce sorunun varlığını eşim farkettiğimi farketmeliona kalsa hep benden sonra boşalıyor çünkü ikinciyi denemek mantıklı bir çözüm ama o arada soğuyor eşim ilişkiyi dinamik tutmak imkansız gibi erkek boşaldıktan sonra

Uzerinden cok zaman gectigi icin hatırlayamıyorum ki.
13 yillik evliyim ben.

Peki Bu zamana kadar cinsellik hakkinda ne konuştunuz da sinirler geriliyor hemen? Baska ne gibi sorunlariniz vardi?
Önceside sorunlu zamanlarını vardı iki yıl kadar vajinismus sonrasında terapi aşamasında hamile kaldım araya hamilelik girince uzunca bir duraksama oldu yasak olmadığı halde eşim yaklaşmak istemedi doğumdan sonra yine aynı tavrı sürdürdü bende düşündüm ki basından beri tek sorun bende değil meğer eşimin isteksizligindenmiste çok vakit kaybetmemize rağmen eşimin durumu düzeltme çabası yerine hala zamana yayması vs doğumdan sonra her ay 2 3 kavgamız olmuştur ve bunlar 4 5 gün kuskunlukle geçmiştir 1 2 aydır biraz daha ılımlı yaklaşıyor

Erken boşalan adamın pipisi nasıl sert kalıyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…