- 2 Aralık 2020
- 126
- 43
-
- Konu Sahibi Mavilimorcicek
Evet sertlik kayboluyor aynı hissiyat olmuyor zaten benin için devam ediyor olması güzel tabi ama rahatsız olduğum nokta boşaldığını gözlemesi ve benden sonra bozuyor taklidi yapmasıYani cinsellik önemli bir konu sonuçta evlilikte birbirinizi kırmadan konuşmanız lazım. Zaten boşalınca şeyi iner ki ama işte seninde bosalmani düşündüğü için devam ediyor demek ki bilemedim yani
Bence eşinizin bosaldigini hissettiginiz an siz de taklit yapın 5,10 dk dinlenip tekrar devam ederiz deseniz hem sertlik tekrar sağlanmış olurEvet sertlik kayboluyor aynı hissiyat olmuyor zaten benin için devam ediyor olması güzel tabi ama rahatsız olduğum nokta boşaldığını gözlemesi ve benden sonra bozuyor taklidi yapması
Malesef bi kere şuan hissedemiyorum yarim saat sonra tekrar deneyelim dedim ama 2.olmuyor olayı dağıtıyor sonrada uyuyorBence eşinizin bosaldigini hissettiginiz an siz de taklit yapın 5,10 dk dinlenip tekrar devam ederiz deseniz hem sertlik tekrar sağlanmış olur
Zamanla olur birden herşey normal olmaya bilir önemli olan bu durumda sizin daha sakin olaya hakim olup yönlendirme yapmanız lazım en yakinimdan biliyorum bu durumuMalesef bi kere şuan hissedemiyorum yarim saat sonra tekrar deneyelim dedim ama 2.olmuyor olayı dağıtıyor sonrada uyuyor
Zamanla olur birden herşey normal olmaya bilir önemli olan bu durumda sizin daha sakin olaya hakim olup yönlendirme yapmanız lazım en yakinimdan biliyorum bu durumu
Anladım 2.yi denemek bir alternatif olarak aklımda bulunsunpeki sizde sprey vs kullanmayı teklif etmeli miyim yoksa bu işleri daha çıkmaza mi sokar acaba
Sertlik azalıyor ama inmiyor hemen bir kaç dk daha devam ediyor sonrasında zaten hiç hissetmiyorum bile ama kliatris temasından etkileniyorum sanirimBoşaldıktan sonra inmiyor mu nasıl dev ediyorda sizde boşaliyorsunuz
Denemek isterim ama eşim erken boşaldığını saklıyor o yüzden bir tedaviye yönetemiyoruz bende bunu uygun bir üslupla nasıl söyleyebilirim onu bilmek istiyorum aslındaBitkisel takviyeler denediniz mi acaba?
Erken derken Süre olarak ne kadarDenemek isterim ama eşim erken boşaldığını saklıyor o yüzden bir tedaviye yönetemiyoruz bende bunu uygun bir üslupla nasıl söyleyebilirim onu bilmek istiyorum aslında
Kendi farkinda belki denemiştir dedim.Denemek isterim ama eşim erken boşaldığını saklıyor o yüzden bir tedaviye yönetemiyoruz bende bunu uygun bir üslupla nasıl söyleyebilirim onu bilmek istiyorum aslında
Erken derken Süre olarak ne kadar
3 4 ten eksiktir fazla değildir tam olarak bilmiyorum ama
Keşke kadınlar bi problemi dile getirmeden erkek kendisi farkedip çözüm arada nerdee☹Kendi farkinda belki denemiştir dedim.
Evet malesef3.4 dk mi
Süre kısa ama önerim araya çok zaman girmeden daha sık yapmaya çalışın en azından süre uzaya bilirEvet malesef
Işte isteksizlik olunca sık sık olmuyor bunda erken boşalmaya bağlıyorum böyle zincirleme bir durumSüre kısa ama önerim araya çok zaman girmeden daha sık yapmaya çalışın en azından süre uzaya bilir