Nasıl bir eş nasıl bir baba anlayamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya okuyorum okuyorum sinirim zıplıyor bu nedir yaa işim var elime her ay geçen düzenli maaşım var birikmiş param var kenarda duran arabam var kötü bişey olsa arkamda kapı gibi duracak ailem var ama güvenip çocuk yapmaya korkuyorum ben. kadın elinde çöp yok 2. yapıyor hadi allah verdi neyse anlattığı korunmayla da biraz zor ama olmuş derdi hamburger ya gitmiş bi konu daha açmış arkadaş siz bizimle d…..k mı geçiyorsunuz. düşünmeniz gereken aş erince bebeğe bişey olması değil iki çocuğu ileride nasıl büyütürüm okuturum falan olmalı valla oturduğum yerde sinir bastı ya

Konu sahibini bilemem ama korunurken hamile kalınabilir. 1. De kaza oldu ertesi gün hapı içtim buna rağmen oldu. 2.de yine bütün ay prezervatifle korunduğumuz halde ve hiç ihtimal olmamasına rağmen yine oldu. Hayatta sadece sizin doğrularınız yok.

Konu sahibinin üzerine ne kadar gitmişsiniz. Küçük çocuğu var üstelik hamile. Gidecek yeri var mı? Çalışsa çocuğuna bakacak biri destekleyecek biri var mı acaba? Ortalık diplomalı işsiz doluyken çocuklarına yetebilecek Bi mesleği var mı? Napsın şimdi imkanı olmadığı halde hemen boşanma kararı mı alsın?

Arkadaşım sana iki tavsiyem var. Birincisi şimdilik evden de olsa Bi iş yap çocukların ve kendi isteklerin için az da olsa paza kazan.
Bir de eşinle ailecek görüştüğünüz arkadaşlarınız olsun. İnsanlar bazen yetiştirilme tarzından dolayı kendi yaptığını doğru zannediyor. Ama önünde Bi örnek olunca hatasını anlayabiliyor. Kendi eksikliğini görebiliyor. Mümkünse görüştüğünüz yakın arkadaş ya da akraba her neyse kocanın zıttı olsun.

Eşinizin huyunu bildiğinizden eminim.
Çocuğa destek olmak yerine bir sekilde açıklama yapmalıydınız. Çocuk yokken eşinize söylemeliydiniz.

Eşiniz denilen varlığa diyecek laf yok zaten
Ama siz de garıpsınız biraz.

Şimdi ben ütopik tavsiyeler vermeyeceğim ya da niye ikinci çocuk olmuş yapacak bir şey yok. Zaten yazılan yazıldı herkes de kendince haklı. Buradaki sorun şu aslında eldeki koca profili su katılmamış bir öküz. Konu sahibi hamilelik kartini çıkarmış ama adam onu da umursamiyor belli. Dogmusunu umursamayan adam karindakini önemser mi hiç. Olası senaryo. Anne canım hamburger çekti. X kıyma al da hamburger yapayım, değişiklik olsun. Adam buna yüksek ihtimal sorun çıkarmazdi. Elimizde bir öküz varsa bunu gütmeyi öğrenmek lazım. Madem başka şansımız yok yönetmeyi öğreneceğiz. Eşinizin davranış profilini siz bilirsiniz. Adam dışarıya çıkarıp yedirmez ya da dışarıdan söylemez biriyse çocuğun önünde bunu konuşmayın. Çocuğun dikkatini o an dağıtın çocuk yokken söyleyin.

Konuyu da dakika dakika okuyor halbuki

Konu sahibi gibi düşünen kadınlar da kesin burada yazsam linç yerim düşüncesiyle cesaret edemeyip özel mesajdan kadına şey diyolardır “tatlım sen onlara bakma hepsi senin kötülüğünü istiyor yuvanı sakın bozma kocanı mutlu et” falan

ben yardim icin mesaj atacaktim ama baktim konu sahibi hicbir sey yazmiyor, bizim dertlendigimiz kadar dertlenmiyor. ozelden konusmakla mesgul.

icimden bir ses benim gibi safin biri tam su an konu sahibinden iban aliyor diyor ama bilmiyorum.

Kadının bir banka hesabının bile olduğunu sanmıyorum desem?

Tabii anlattıkları gerçekse. Kadın kendi eve hamburger söylese kocasından dayak yer.

ben yardim icin mesaj atacaktim ama baktim konu sahibi hicbir sey yazmiyor, bizim dertlendigimiz kadar dertlenmiyor. ozelden konusmakla mesgul.

icimden bir ses benim gibi safin biri tam su an konu sahibinden iban aliyor diyor ama bilmiyorum.
Herhangi biri: para göndereyim kızına hamburger al

Konu sahibi: hayatım para kazandım gel barışalım bize hamburger al

ikinci çocuğum sprail ve prezervatif le oldu Allahtan napim.
Bu adam hele de sizde spiral varken -bence o da yok- prezervatif kullanacak kadar çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmamış ki. Sarhoştum hatırlamıyorum deseniz daha inandırıcı olurdu.

Konu sahibine kocasi yapacagini yapmis zaten. Ben mi bagirdim, dalga mi gectim? Aserdigi için sasiranlar olurken ben dogru duzgun cevap verdim. Dalga geçenleri alintilasaydiniz ya. Gunun gunah kecisi benim galiba

Ertesi gun hapi korunma yontemi degildir. Ne kadar gec alirsaniz ilacin etkinligi o kadar duser.
Korunma yontemleri turlerine gore %95-99 arasi etkili. Bu sitedeki kadinlar ozellikle magdur olanlar korunmalarina ragmen hamile kaliyor. Isteye isteye cocuk yaptim diyeni henuz gormedim. Bilim adamlarini bu siteye davet ediyorum istatistikleri oluştururken orneklemleri buradan almaları lazim. Buraya bakilirsa korunma yontemlerinin koruyuculugu %1 falan.

Gerçekten çok acımasız yorumlar yapıyorsunuz ben ne dilenciyim dediğiniz gibi ne de kimseyen iban falan vermiyorum çok kriicisinis yardım edeceğiniz den de değil laf olsun inşan düşmesin bir kere vuran çok olur bana ne acıyın ne başka bisey burası dert lerim paylaşıldığı yer dıe derdimi söyledim ama siz daha çok kirdniz

bin tane soru sorduk, esinizi sorduk, ailenizi sorduk onlara cevap yok. sabahtan beri her seyi okuyup okuyup ozelden konusuyorsunuz ki yeni uye olmussunuz. eski uye olsaniz arkadaslariyla konusuyor derim. baska bir konu daha acip orada da param olsa alirdim yazmissiniz. bu parcalari birlestirince ben sizin dertlesmek istediginizi dusunmedim acikcasi.

kirdiysam ozur dilerim sizi ama insanlar size vakit ayirip bir sey yaziyorlarsa bir zahmet siz de cevap verin ki derdinize cozum bulun. e tamam madem okuyorsunuz konuyu, kocaniz ne is yapiyor? bosansaniz aileniz destek olur mu?

Sakin olun. Sizi sadece korunmayla ilgili alıntıladım. Sadece ilk paragrafı sizin gibi korunarak hamile kalınmayacağını düşünenler için sizi alıntılayarak yazdım. Prezervatifle kaza olup ertesi gün de hapı içtim ilk hamilelikte. İkinci de kaza da olmadı yine Prezervatifle hamile kaldım. Yani bazen önlem alsanız da olabiliyor. Hayır daha ne yapabilirim. En garanti yol ilişkiye girmemek onu mu denesem Bi dahakine. Sprial kayabiliyor kadın sprialle hamile kaldım diyor olabilir. Ben olabileceğini gördüm bu yüzden bu kadar net konuşmayın.

Yok yahu kocanız kadar kırmış olamazlar.

Kocanız bugün böyle olmadı değil mi.Deve diyar meselesi.Diyardan gitmiyorsan çocuğunu düşün ona göre delini idare et madem ,çocuk daha fazla yipranmasin.Simdi marketlerde herşey var.Nefis yemek tarifleri var iki eli olan herkes o kanala bakıp birşeyler yapabilir.Yap hamburgeri kizart patatesi ye cocukla

Hanımefendi insanların amacı sizi üzmek değil ama gercekten neden bu hayatı kendinize reva görüyorsunuz? Çocuklariniza çok üzüldüm...

Eşim kaynakcilik yapıyor ailem destek olmz gelinliğinle gittin kefeninle çıkarsın kafasindalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…