Nasıl bir eş nasıl bir baba anlayamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocasının eve doğru dürüst bir şeyler aldığını sanmıyorum ki dediğinizi yapsın. Eve kıyma alan adam hamburgeri de söyler.

Hanımefendi insanların amacı sizi üzmek değil ama gercekten neden bu hayatı kendinize reva görüyorsunuz? Çocuklariniza çok üzüldüm...
İnsanların %99 i kalp kırıyor usluplari yanlış hamıleyim zaten fazlaisyla alinganim

Hiç para vermez ki bana alırım verseydi kziima ağladı yavrum o kdr
Bugün konu açan
Evden bir iş yapması için malzeme vb. alması gerekiyor. Dikiş dikmek istese kumaş, örgü örmek istese yün, el işi yapmak istese ona göre ürün lazım. Kadının elindeki para miktarı 0. Adam bir günde böyle olmamıştır. En azından ilk çocuktan sonra çalışıp üç kuruş kenara koymalıydı. Küçük çocuğu var demişsiniz ama yorum yapan herkesin derdi zaten o küçük çocuk. Biz üzüldük burada çocuğa. Benim de iki kızım var valla eşim bunu yapsa boğasım gelir adamı.

Gidecek yeri yok, mesleği yok... biz de bunları diyoruz. Niye yok? Anne zor durumdayım, bu adam bana kuruş vermiyor yarım gün veya haftanın 3 günü de olsa kızıma bakar mısın çalışmam lazım desin annesine. Biraz para biriksin kreşe veririm desin. Ya herkes üniversite mezunu mu? Merdiven silip 2-3 çocuk okutan var. İşyerlerinde çay kahve yapan hanımlar var. Mahalledeki markette reyon bile dizebilir. Yarım gün çalışsa o bile yeter kendi harçlığı için.

Kocası boşasa kendi boşanmaz zaten. Kız çocukları babaya düşkün olur, yeterli ilgi sevgi görmeden büyürse nerede arızalı tip var ona gider. Kendinden büyük adamlarda sevgi arar.

dangalak adam
can sıkmaya değmez. aç yemek sepetini sipariş et gelsin

Bu arada mağdur da değilim.

Normalde alışveriş işlerini nasıl hallediyor ki? Eve bir şey almıyorsa ne yiyip içiyorsunuz?

Konu ve konuya olan cevaplarınız bana vicdan yaptırıp maddi destek almak için açılmış izlenimini verdi
Hayir burası bir derdini paylaşma platformu bende derdimi paylaşıyorm kimsenin bana açılmasına Grek yok ama sonuçta karsisidna hamıle biri var yorumlar acımasız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…