- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.840
- 38
-
- Konu Sahibi Nimesay1818
Bir tek sen hamilesin ,sen bu prenseslikle o adamla niye evlendin madem, durmadan hamileyim hamileyim yazman çok komikİnsanların %99 i kalp kırıyor usluplari yanlış hamıleyim zaten fazlaisyla alinganim
Bir kadının kendine yapabileceği en büyük kötülük kendini bu pozisyona düşürmek, esine yalvarmak ,para istemekEşime dedim almaya useniyosan para ver alayım ben
Tanımadığı kadını samuray kılıcıyla doğrayan adam da durduk yere sinirlenmemiştir, sebebi vardır illa değil mi?hayır tabi ama altında yatan bir sebep vardır illa boş yere neden sinirlensin
Dost acı söylerHayir burası bir derdini paylaşma platformu bende derdimi paylaşıyorm kimsenin bana açılmasına Grek yok ama sonuçta karsisidna hamıle biri var yorumlar acımasız
E tamam işte lüks görüyorsa 300 Gr kıyma aldırıp kendiniz yapardınız. Siz de kızınız da uzulmezdiniz. Yani sizi anlıyorum normal şartlarda alınması gerekir ama eşiniz lüks görecek biriyse çaresini bulurdunuz.Kendi aliyor eksikleri ama hamburger ona gore lüks bisey kızına eşine layık görmüyor
yanlis mi oldudamarın annesi:ben ne alaka mk
Ben de anlamadım, damar kim?yanlis mi oldu
Bunu bile bile isterseniz hamile dahi olsanız süze bu şekilde davranır kocanız. siz eş çocuğunu da evlat gibi görmeyen bir adamla evlisiniz. Temizliğini yapın, yemeğini yapın sevişin zevk verin adama ama susun bir şey istemeyin. sizin hayatınız bu.Kendi aliyor eksikleri ama hamburger ona gore lüks bisey kızına eşine layık görmüyor
Kıyma alabilir mi? Kilosu 135 TL.E tamam işte lüks görüyorsa 300 Gr kıyma aldırıp kendiniz yapardınız. Siz de kızınız da uzulmezdiniz. Yani sizi anlıyorum normal şartlarda alınması gerekir ama eşiniz lüks görecek biriyse çaresini bulurdunuz.
Kocası markete göndermiyormuş ki, harçlık bile vermiyomuş, adam markete gittiğinde de sadece kendi istediği şeyleri alıyomuş.Kocanız bugün böyle olmadı değil mi.Deve diyar meselesi.Diyardan gitmiyorsan çocuğunu düşün ona göre delini idare et madem ,çocuk daha fazla yipranmasin.Simdi marketlerde herşey var.Nefis yemek tarifleri var iki eli olan herkes o kanala bakıp birşeyler yapabilir.Yap hamburgeri kizart patatesi ye cocukla
Allah yardımcısı olsun herkesin anliyorum tabii ki ama yani adamın fikrine göre alternatif düşünüyorum ben de. Şimdi adam hamburgeri lüks görüyor dışardan alınıyor çünkü. Ama azıcık kıyma al dese gözüne batmaz belki. Hani belli konu sahibi boşamaz, çalışamaz da. E ne yapacak oturup tüm gün adamla mı didişsin?Kıyma alabilir mi? Kilosu 135 TL.Beden emekçisiymiş, zor bir hayat.
Valla siz üzülmüşsünüzdür isim isim ne yazıyor diye takip etmiyorum ama bazı yorumlar var ki vicdansızlığın kitabını yazar. Kadına dilenci muamelesi yapmışlar. Evet artniyetli konu da açılabilir burada ama emin olmadan bu söylenmez ya, hele ki alay ederek bu üslüpla. Konu sahibi gibiler diye aşağılamak nedir. Nasılmış konu sahibi. Neyi varmış. Kötü Bi evlilik yapmış. Birileri kadar şanslı değilmiş. Bu zayıf gördüğünün üstüne basarak ego mastürbasyonu yapmak ya hu. İğrendim. Bazılarının yorumlarından, zihniyetinden.Bugün konu açan
Evden bir iş yapması için malzeme vb. alması gerekiyor. Dikiş dikmek istese kumaş, örgü örmek istese yün, el işi yapmak istese ona göre ürün lazım. Kadının elindeki para miktarı 0. Adam bir günde böyle olmamıştır. En azından ilk çocuktan sonra çalışıp üç kuruş kenara koymalıydı. Küçük çocuğu var demişsiniz ama yorum yapan herkesin derdi zaten o küçük çocuk. Biz üzüldük burada çocuğa. Benim de iki kızım var valla eşim bunu yapsa boğasım gelir adamı.
Gidecek yeri yok, mesleği yok... biz de bunları diyoruz. Niye yok? Anne zor durumdayım, bu adam bana kuruş vermiyor yarım gün veya haftanın 3 günü de olsa kızıma bakar mısın çalışmam lazım desin annesine. Biraz para biriksin kreşe veririm desin. Ya herkes üniversite mezunu mu? Merdiven silip 2-3 çocuk okutan var. İşyerlerinde çay kahve yapan hanımlar var. Mahalledeki markette reyon bile dizebilir. Yarım gün çalışsa o bile yeter kendi harçlığı için.
Kocası boşasa kendi boşanmaz zaten. Kız çocukları babaya düşkün olur, yeterli ilgi sevgi görmeden büyürse nerede arızalı tip var ona gider. Kendinden büyük adamlarda sevgi arar.
Yapay zeka, yazışma ve konuşmaya göre reklamlar sunuyor.Şu an bu konuya bakarken sayfaya hamburger reklamı çıkması normal mi
Valla siz üzülmüşsünüzdür isim isim ne yazıyor diye takip etmiyorum ama bazı yorumlar var ki vicdansızlığın kitabını yazar. Kadına dilenci muamelesi yapmışlar. Evet artniyetli konu da açılabilir burada ama emin olmadan bu söylenmez ya, hele ki alay ederek bu üslüpla. Konu sahibi gibiler diye aşağılamak nedir. Nasılmış konu sahibi. Neyi varmış. Kötü Bi evlilik yapmış. Birileri kadar şanslı değilmiş. Bu zayıf gördüğünün üstüne basarak ego mastürbasyonu yapmak ya hu. İğrendim. Bazılarının yorumlarından, zihniyetinden.
Bende korse çıkıyor hay AllahŞu an bu konuya bakarken sayfaya hamburger reklamı çıkması normal mi
ona rağmen 2. çocuğu da yaptınız?Eşim bana hiç para vermez hamburger yapcam evde para ver desem vermez kendi bildiğini alır
Çocuğu isteyincedemi lüks olarak görüyor,insan olan buna dayanamaz.Kendi aliyor eksikleri ama hamburger ona gore lüks bisey kızına eşine layık görmüyor
Böyle herifler maalesef eti, meyveyi, dışarıda yenecek bir yemeği lüks görür. Kuru ekmek, makarnadan başkasını layık görmez, onu da tepene kakar gırtlağın doyuyor işte diyerek. Adamın ayılığına kılıf değil;ama muhtemelen ekonomik girdabın büyük bir etkisi var. Evet alternatif olarak, yavrum bunlar pis evde yaparız diyecek, kocasına ne aldırabilirse yapacak artık. Ailem arkamda da durmaz diyor. Çok da fazla denecek bir şey yok.Allah yardımcısı olsun herkesin anliyorum tabii ki ama yani adamın fikrine göre alternatif düşünüyorum ben de. Şimdi adam hamburgeri lüks görüyor dışardan alınıyor çünkü. Ama azıcık kıyma al dese gözüne batmaz belki. Hani belli konu sahibi boşamaz, çalışamaz da. E ne yapacak oturup tüm gün adamla mı didişsin?