- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
- Konu Sahibi Nimesay1818
ee gönderilen adres var dimi?ispat edemeyiz yenmis hamburgerin davasi olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ee gönderilen adres var dimi?ispat edemeyiz yenmis hamburgerin davasi olmaz
Hakaretlerin kabak gibi duruyor. yalnız diğer site gibi burada silemezsin yazdıklarınıNasıl ispt edeceksiniz benim dolandırıcı olduğumu Allahin askina bir deli kuyuya taş attı kırk akili çıkarmadı bari deliliniz o
Çünkü yalan ifitra ediyosun Allahtan korkun yok
Eskisini mi yenisini miMalum sitedeki postu buldum
o sanki başka bişeydiispat edemeyiz yenmis hamburgerin davasi olmaz
Küfür etmedim iftiradan hakaretten sizi şikâyet edicemDolandırıcılıktan değil küfür ettiğin için hakaretten suç duyurusunda bulunucaz. He dolandırıcılık yaptıysan o da rahatça ispatlanır
anaa abla bana da at bana daMalum sitedeki postu buldum
Sizin açtığınızı diğerine baktımda bulamadım konu başlığındamıydı yoksa mesajmı .Eskisini mi yenisini mi
Lan kah(b)e demedin mi ?Küfür etmedim iftiradan hakaretten sizi şikâyet edicem
Dalga geçen ifitra edenn sizsiniz bana hala svunuyosnuz kendinizi ispatınz da yojHakaretlerin kabak gibi duruyor. yalnız diğer site gibi burada silemezsin yazdıklarını
Arkadaşın yei açtığı postu buldum.anaa abla bana da at bana da
Silmiş o postunu bende oraya üye olup post açtım o şekilde buldum işte ilk açtığında gerçekten çok üzülmüştümSizin açtığınızı diğerine baktımda bulamadım konu başlığındamıydı yoksa mesajmı .
Arkadaşın yei açtığı postu buldum.
Haha az önce ettiğin ve alıntıladığım küfrü bile inkar ediyosun. S…g… yazdın. Başkalarının iddialarını inkar etmene şaşırmadım. Küfürlü mesajlarını silmen bir şeyi değiştirmiyor. Ekran görüntüsü var. Zaten sitede silinen mesajlar geri geliyor. Özür dileyip helallik alacak yere hala inkar ediyosun. Savcılıkta anlatırsın meramını herkese bilgilerini de vermişsin rahatça buluruz seniKüfür etmedim iftiradan hakaretten sizi şikâyet edicem
İskendere hayır demem bil terayagliBu konu içinde sorduğum bütün sorular cevapsız kalıyor. Ya bi menü göndermedim diye mi dışlanıyorum ya şoyan?!
Konu olarakmı açmış orada başlıklara baktım gerçide sayfa çoktu.Silmiş o postunu bende oraya üye olup post açtım o şekilde buldum işte ilk açtığında gerçekten çok üzülmüştüm
Evet hatırlayan olmuş,bizde öyle değil derinine kadar inceliyoruz burada:))Onu ben de gördüm bazilari hatirlamiş ama orada üyeler bizim kadar umursamamiş.
Big Menü ?Bu konu içinde sorduğum bütün sorular cevapsız kalıyor. Ya bi menü göndermedim diye mi dışlanıyorum ya şoyan?!