Nasıl bir eş nasıl bir baba anlayamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Silmiş o postunu bende oraya üye olup post açtım o şekilde buldum işte ilk açtığında gerçekten çok üzülmüştüm

siz diğer siteye yeni mi üye oldunuz?
eğer öyleyse size dedi ki iftira atmak için üye olmuşsun.
diğer sitede üyeliği yoksa ne bildi sizin yeni üye olduğunuzu acaba

Dalga geçen ifitra edenn sizsiniz bana hala svunuyosnuz kendinizi ispatınz da yoj

Bunlar ne ?
2.jpg
3.jpg
1.jpg

siz diğer siteye yeni mi üye oldunuz?
eğer öyleyse size dedi ki iftira atmak için üye olmuşsun.
diğer sitede üyeliği yoksa ne bildi sizin yeni üye olduğunuzu acaba
Çünkü siteye baktım paylaştığı şeye ve bir soru sordu bunu sordu yorumlarda ilk üye oldun bunun için mi dediler üye olmadan okunuyor

Haha az önce ettiğin ve alıntıladığım küfrü bile inkar ediyosun. S…g… yazdın. Başkalarının iddialarını inkar etmene şaşırmadım. Küfürlü mesajlarını silmen bir şeyi değiştirmiyor. Ekran görüntüsü var. Zaten sitede silinen mesajlar geri geliyor. Özür dileyip helallik alacak yere hala inkar ediyosun. Savcılıkta anlatırsın meramını herkese bilgilerini de vermişsin rahatça buluruz seni
Dilenci diyosn iftira ediyosun hemde ispatın yok bir sazanin lafıyla geliyorsun bana suçlu kim

Dilenci diyosn iftira ediyosun hemde ispatın yok bir sazanin lafıyla geliyorsun bana suçlu kim
Ben dilenci demedim. Ben aksine adresini ver muhtaç olduğunu teyit edeyim yardım göndericem dedim. Cevap vermedin. Millete küfür ettin. Küfürün suç olduğunu biliyosun di mi?

Ben dilenci demedim. Ben aksine adresini ver muhtaç olduğunu teyit edeyim yardım göndericem dedim. Cevap vermedin. Millete küfür ettin. Küfürün suç olduğunu biliyosun di mi?
İftira atmak beni başkasıyla kıyaslamak yalan yere günahımı almak?????

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X