- 24 Ekim 2019
- 1.383
- 7.542
- Konu Sahibi Nimesay1818
Bence bu ucube erkek.S***** G** (Defol) lan iftiracı kahbee
Cocugun varsa sen s.ol git cocugunla ilgilen, ne yazip duruyosun burda. Kalk cocuga yemek yap madem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bu ucube erkek.S***** G** (Defol) lan iftiracı kahbee
Çok ayıp be güzellik yakışıyor mu hiç sanaİftiracı köpek
Bulunacağım bunu seninle konuşalım Mirta. Böyle rahat rahat dolandırıcılık yapamayacağını küfür edemeyeceğini öğrensinbir de küfür ediyosun inşallah C Calcifer hakkında suç duyurusunda bulunur. @gurbettekikardelen sana bilgilerini vermiş. Lütfen bilgilerini özelden ver. Bizzat suç duyurusunu ben hazırlarım
agladim lan ben yemin ederim yemek yiyodum gozlerim doldu shsjshsjshs neyapsamkiye sordum sonra vazgectim. yoksa bi whopper da benden gidiyodu
yazıklar olsun sana.çocuklarına acıdım.böyle üslup mu olur?onlara da böyle mi konuşuyorsun?Sende beş dklik seysin
Ben olduğumu nerden çıkardın kahbeee
Son mesajlara bak. Konu sahibi profesyonel dilenciymişKadinlara çalışın, kocanizin verecegi 3 kurusa minnet etmeyin diyince aldığım cevap, kocamin maasi yetiyor calismama gerek yok.
Iste bu yuzden diyorum; calisin, calisin, calisin...
Gerektiğinde, boyle hayvanca bir muameleye maruz kaldiginizda, ayrilmak istediginizde dimdizlak kalmayin ortada, nafakaya el acmayin bu sefer.
Evde oturup, sabah aksam temizlik, yemek, cocuk olmasin hayatiniz ya
alin gucunuzu elinize
O adamin omur billah hayatinizda olacaginin garantisi yok
kavrayin bunu artik
menuyu mu begenmedin noldu ya?S***** G** (Defol) lan iftiracı kahbee
İftiracı köpek
Neyse benim bebe de istiyor sen bana gönderagladim lan ben yemin ederim yemek yiyodum gozlerim doldu shsjshsjshs neyapsamkiye sordum sonra vazgectim. yoksa bi whopper da benden gidiyodu
Ortada Çocuk falan da yoktur muhtemelen.yazıklar olsun sana.çocuklarına acıdım.böyle üslup mu olur?onlara da böyle mi konuşuyorsun?
İfitra atmayın iftiraaaaaamenuyu mu begenmedin noldu ya?
Iftira atmak için de üye olunamaz ki yalancı
Soguk gitmişse demek kimenuyu mu begenmedin noldu ya?
Etmiyorum iban isteyen oldu kabl etmedim sadece birinin kabul ettim kızım içinAma kızınız(!) için yardım kabul etmeye olunur di mi?
Sirani bekle kardeş ben siradayim İskender var dahaNeyse benim bebe de istiyor sen bana gönder