- 22 Kasım 2020
- 6.268
- 86.558
-
- Konu Sahibi Nimesay1818
bi daha gonderen kisi patatesi king boy secmezse bozusuruz hanimlar sonra lafi biz yiyoruzİfitra atmayın iftiraaaaaa
Hxhzhzhxhdhsgsvsgbi daha gonderen kisi patatesi king boy secmezse bozusuruz hanimlar sonra lafi biz yiyoruz
milletten iskender döner lahmacun göndermelerini istemiş. bazıları da para göndermiş
Calcicim bu sitede bi kahpe olmamıştın be yivrummilletten iskender döner lahmacun göndermelerini istemiş. bazıları da para göndermiş
Kadının biri benle kavga etti bizim milelte mustehak yamilletten iskender döner lahmacun göndermelerini istemiş. bazıları da para göndermiş
Etmiyorum iban isteyen oldu kabl etmedim sadece birinin kabul ettim kızım için
Kahpe değil lütfen kahBeCalcicim bu sitede bi kahpe olmamıştın be yivrum
Az önce calciye dedim.Kadının biri benle kavga etti bizim milelte mustehak ya
Nasıl ispt edeceksiniz benim dolandırıcı olduğumu Allahin askina bir deli kuyuya taş attı kırk akili çıkarmadı bari deliliniz oYemek gonderenler gonderdigi adresle birlikte derhal sikayetci olsunlar hanimlar. Yoksa bu isi iyice buyuturler, bir dur denmeli.
Çünkü yalan ifitra ediyosun Allahtan korkun yokKadının biri benle kavga etti bizim milelte mustehak ya
Çetesindeki biridir hahahahaKadının biri benle kavga etti bizim milelte mustehak ya
Tdk anama avradıma sövmesin diye doğrusunu yazdım kızımKahpe değil lütfen kahBe
hey Allahım ya hergun sasirmaktan bi hal olduk bu tipleremilletten iskender döner lahmacun göndermelerini istemiş. bazıları da para göndermiş
Elit çirkefler dimiAz önce calciye dedim.
Çok müptezel çirkefler var
ispat edemeyiz yenmis hamburgerin davasi olmazNasıl ispt edeceksiniz benim dolandırıcı olduğumu Allahin askina bir deli kuyuya taş attı kırk akili çıkarmadı bari deliliniz o
Çünkü yalan ifitra ediyosun Allahtan korkun yok
Bak kimse etiketleyip özet geçmedi halaYardım mardım giysi satma ortalık karışmış yemek hazırlıyordum nolur beni etiketleyip özet geçiversin biri Allah rızası için
Senin Allah korkun varsa o hamburgerlerin birini benle paylaş vize haftasindayim yemek yapamıyorum bdbdhdhdhNasıl ispt edeceksiniz benim dolandırıcı olduğumu Allahin askina bir deli kuyuya taş attı kırk akili çıkarmadı bari deliliniz o
Dolandırıcılıktan değil küfür ettiğin için hakaretten suç duyurusunda bulunucaz. He dolandırıcılık yaptıysan o da rahatça ispatlanırNasıl ispt edeceksiniz benim dolandırıcı olduğumu Allahin askina bir deli kuyuya taş attı kırk akili çıkarmadı bari deliliniz o