Nasıl bir eş nasıl bir baba anlayamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Etmiyorum iban isteyen oldu kabl etmedim sadece birinin kabul ettim kızım için

İki kişi yardım talebiyle geldiğini söyledi, üzerine de konunuz hala açık duruyor.
Siz hangisine hayır dediniz?
Zaten ibanı öyle kolay kolay yollamıyorlar "Ben para istemedim kimsedenn dolandırmadııım" diye bi savunması olması gerek insanın değil mi birileri sıkıştırıverince köşeye, olur ya?

Tamamen bir empati içinde yaklaşmaya çalışınca dahi, özelden yardım talebiyle gelen biri olsa, aynen tarif ettiğiniz şartlar içinde ne yapardım diye de düşününce "Kabul edemezdim" diyorum. Basitçe kabul edebilmek için, biraz o yolda peynirleşmek gerekiyor. Anlatabildim mi?

Yemek gonderenler gonderdigi adresle birlikte derhal sikayetci olsunlar hanimlar. Yoksa bu isi iyice buyuturler, bir dur denmeli.
Nasıl ispt edeceksiniz benim dolandırıcı olduğumu Allahin askina bir deli kuyuya taş attı kırk akili çıkarmadı bari deliliniz o
Kadının biri benle kavga etti bizim milelte mustehak ya
Çünkü yalan ifitra ediyosun Allahtan korkun yok

Nasıl ispt edeceksiniz benim dolandırıcı olduğumu Allahin askina bir deli kuyuya taş attı kırk akili çıkarmadı bari deliliniz o

ispat edemeyiz yenmis hamburgerin davasi olmaz

Senin Allah korkun varsa o hamburgerlerin birini benle paylaş vize haftasindayim yemek yapamıyorum bdbdhdhdh

Dolandırıcılıktan değil küfür ettiğin için hakaretten suç duyurusunda bulunucaz. He dolandırıcılık yaptıysan o da rahatça ispatlanır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…