- 30 Aralık 2009
- 22.583
- 87.514
- 40
-
- Konu Sahibi Nimesay1818
Biz çok çirkefiz abla ahahahaKonu olarakmı açmış orada başlıklara baktım gerçide sayfa çoktu.
Evet hatırlayan olmuş,bizde öyle değil derinine kadar inceliyoruz burada:))
Ya valla burdakiler de kanmasinlae diye uyarmak istedimKonu olarakmı açmış orada başlıklara baktım gerçide sayfa çoktu.
Evet hatırlayan olmuş,bizde öyle değil derinine kadar inceliyoruz burada:))
Oooo noldu yine ya sazan.avi mi?Katibin Ruhu de görmemiş
Silmiş o postunu bende oraya üye olup post açtım o şekilde buldum işte ilk açtığında gerçekten çok üzülmüştüm
Dalga geçen ifitra edenn sizsiniz bana hala svunuyosnuz kendinizi ispatınz da yoj
Çünkü siteye baktım paylaştığı şeye ve bir soru sordu bunu sordu yorumlarda ilk üye oldun bunun için mi dediler üye olmadan okunuyorsiz diğer siteye yeni mi üye oldunuz?
eğer öyleyse size dedi ki iftira atmak için üye olmuşsun.
diğer sitede üyeliği yoksa ne bildi sizin yeni üye olduğunuzu acaba
İskendere hayır demem bil terayagli
Big Menü ?
Yoksa dahil etmeyiz oyuna
Dilenci dediğiniz için insanı zorla kışkırtıp iftira atıp kizdirgnz için suçlu ben değilim ve dilenci bir hakarettir
Heee valla aynen doktorum,incik cıncık soruyoz hemen sjskjksjksjkBiz çok çirkefiz abla ahahaha
Hemen konuya atlardık.
Aşırı meraksızlar
İyi yaptınızYa valla burdakiler de kanmasinlae diye uyarmak istedim
Neler kaçırdın katipcmOooo noldu yine ya sazan.avi mi?
O site oldugunu nereden biliyordun ?Çünkü siteye baktım paylaştığı şeye ve bir soru sordu bunu sordu yorumlarda ilk üye oldun bunun için mi dediler üye olmadan okunuyor
Dilenci diyosn iftira ediyosun hemde ispatın yok bir sazanin lafıyla geliyorsun bana suçlu kimHaha az önce ettiğin ve alıntıladığım küfrü bile inkar ediyosun. S…g… yazdın. Başkalarının iddialarını inkar etmene şaşırmadım. Küfürlü mesajlarını silmen bir şeyi değiştirmiyor. Ekran görüntüsü var. Zaten sitede silinen mesajlar geri geliyor. Özür dileyip helallik alacak yere hala inkar ediyosun. Savcılıkta anlatırsın meramını herkese bilgilerini de vermişsin rahatça buluruz seni
Bu kez kim dolandırıldı?Heee valla aynen doktorum,incik cıncık soruyoz hemen sjskjksjksjk
İyi yaptınız
Neler kaçırdın katipcm
Kendisi söyledi malum ben misim ya o kısiO site oldugunu nereden biliyordun ?
Ben dilenci demedim. Ben aksine adresini ver muhtaç olduğunu teyit edeyim yardım göndericem dedim. Cevap vermedin. Millete küfür ettin. Küfürün suç olduğunu biliyosun di mi?Dilenci diyosn iftira ediyosun hemde ispatın yok bir sazanin lafıyla geliyorsun bana suçlu kim
Yemek siparişi verenler sjksjksjksjkBu kez kim dolandırıldı?
Noldu sildim mi sandın?Dilenci dediğiniz için insanı zorla kışkırtıp iftira atıp kizdirgnz için suçlu ben değilim ve dilenci bir hakarettir
İftira atmak beni başkasıyla kıyaslamak yalan yere günahımı almak?????Ben dilenci demedim. Ben aksine adresini ver muhtaç olduğunu teyit edeyim yardım göndericem dedim. Cevap vermedin. Millete küfür ettin. Küfürün suç olduğunu biliyosun di mi?
Noldu minnoş kalbin mi kırıldı. Milletten yemek dilenirken kedi gibiydinİftira atmak beni başkasıyla kıyaslamak yalan yere günahımı almak?????