Nasıl bir eş nasıl bir baba anlayamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşuna çırpınma istersen ip adresinden anında bulup açıklanacak kazenin işi yoksa iftara açıklanır zaten

Ayrıca böyle bi siteden yardım kabul etmek falan pişkinlik ister
İnsan duygusuyla oynadin güya yardım et em dedin kziim için kabul ettim hamilesin sana sadcee dalga geçtiğin için ah ediyorum Rabbım bunun hesabını sorsun

Başka siteden istemişsiniz ya. Ordan gönderen biri adresinizi ve adınızı hatırlar. Burdan gönderen de hatırlar. İftira olup olmadığı çok kolay anlaşılır.
Ki ben iftira olduğunu düşünmüyorum

Çünkü siteye baktım paylaştığı şeye ve bir soru sordu bunu sordu yorumlarda ilk üye oldun bunun için mi dediler üye olmadan okunuyor

şimdi bende baktım o siteyi kullanmayı bilmeyen üyenin yeni olduğunu anlamaz. yazmıyor çünkü buradaki gibi yeni üye falan.

Konu sahibi ne kadar iğrenç bir uslubunuz var mide bulandırıcısınız

Küfür etmeden iki kelam edemiyorsunuz sözde hamilesiniz ve çocuğunuz var.
Eşinize uzatamadığınız dilinizi burda uzatabileceğinizi mi sanıyorsunuz? Komik ve acınası haldesiniz.

yardım edicem deyip etmedi diye mi dalga geçtiğini düşündünüz?
Konuşmalar olduğu gibi duruyor beni etkileyen aşeriyorum yemezsem bişi olur mu sorusuydu ona üzüldüm gerçek sandığımdan ama başına bişi gelir adres falan alınacak her türlü insan var diye arkadaşımm engel oldu. Üzüldüğüm bi konuda dalga geçiyor oldum

Tanımadığı kadını samuray kılıcıyla doğrayan adam da durduk yere sinirlenmemiştir, sebebi vardır illa değil mi?
hanımefendi demek istediğim iki taraftan bakmak lazım ancak böyle çözülür sorunlar sonuçta bu bir evlilik samuray kılıçlı adamla aynı kefeye koyarsanız sizin insanlarla işiniz zor olur

iyiki sormuşsunuz arkadaşınıza.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…