- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.649
-
- Konu Sahibi Nimesay1818
Boşuna çırpınma istersen ip adresinden anında bulup açıklanacak kazenin işi yoksa iftara açıklanır zatenİftira atmak beni başkasıyla kıyaslamak yalan yere günahımı almak?????
İnsan duygusuyla oynadin güya yardım et em dedin kziim için kabul ettim hamilesin sana sadcee dalga geçtiğin için ah ediyorum Rabbım bunun hesabını sorsunBoşuna çırpınma istersen ip adresinden anında bulup açıklanacak kazenin işi yoksa iftara açıklanır zaten
Ayrıca böyle bi siteden yardım kabul etmek falan pişkinlik ister
Dalga geçmeye utanmadın benimle bide hamilesin Allahtan korkBoşuna çırpınma istersen ip adresinden anında bulup açıklanacak kazenin işi yoksa iftara açıklanır zaten
Ayrıca böyle bi siteden yardım kabul etmek falan pişkinlik ister
Dalga geçen sensin yok yere üzdün ahın da seni bulur merak etmeİnsan duygusuyla oynadin güya yardım et em dedin kziim için kabul ettim hamilesin sana sadcee dalga geçtiğin için ah ediyorum Rabbım bunun hesabını sorsun
Sorma epey karıştı buralar.C ceycey0406 i gördüm orda kıyamam.
Çünkü siteye baktım paylaştığı şeye ve bir soru sordu bunu sordu yorumlarda ilk üye oldun bunun için mi dediler üye olmadan okunuyor
Ben dalga geçmedim yardım etmeye çalıştım dolandırılmaktan korktum arkadaşımın uyarısıyla benden giden 100 liradan değil adresimi biliyor iftira falan atarsın diye korktum açıkçasıDalga geçmeye utanmadın benimle bide hamilesin Allahtan kork
Dalga geçmeye utanmadın benimle bide hamilesin Allahtan kork
Nurdan yardım isteyene kadar çevren yokmu ailen felan onlara de alsinlarBen yardim istemedim etmek isteyen kendi yazdı bnde kabul ettim kziim sevinsin dıe ama yardım etmedi
Konuşmalar olduğu gibi duruyor beni etkileyen aşeriyorum yemezsem bişi olur mu sorusuydu ona üzüldüm gerçek sandığımdan ama başına bişi gelir adres falan alınacak her türlü insan var diye arkadaşımm engel oldu. Üzüldüğüm bi konuda dalga geçiyor oldumyardım edicem deyip etmedi diye mi dalga geçtiğini düşündünüz?
hanımefendi demek istediğim iki taraftan bakmak lazım ancak böyle çözülür sorunlar sonuçta bu bir evlilik samuray kılıçlı adamla aynı kefeye koyarsanız sizin insanlarla işiniz zor olurTanımadığı kadını samuray kılıcıyla doğrayan adam da durduk yere sinirlenmemiştir, sebebi vardır illa değil mi?
Konuşmalar olduğu gibi duruyor beni etkileyen aşeriyorum yemezsem bişi olur mu sorusuydu ona üzüldüm gerçek sandığımdan ama başına bişi gelir adres falan alınacak her türlü insan var diye arkadaşımm engel oldu. Üzüldüğüm bi konuda dalga geçiyor oldum
eve yola çıkan onlarca hamburger olmasın şu an?Sorma epey karıştı buralar.
100 lira bişi kaybettirmez ama insani duygularımıza dokunmasalar yeter bide dalga geçiyor olduk konu sahibinin üslubu herşeyi ele veriyor mazlum bi insanın yazacağı düşüneceği şeyler değil bunlar utanmak bi erdemdiriyiki sormuşsunuz arkadaşınıza.
Boşa gitti hamburgerler yazık oldu.eve yola çıkan onlarca hamburger olmasın şu an?
aaa valla ya. o siteyi ben ilk kez duydum mesela.bakmadım da henüz.ama kendisi hemen bakmış.nasıl kullanıldığını anlamış ve kendisiyle ilgili bölümü bile bulmuşşO site oldugunu nereden biliyordun ?