- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi Nimesay1818
GöreceğizBen hiç oraya üye olmadım bikere siteyi bilmem günahımı almayın yeter
Yardım etmeyin orda da ettiler bende edecektim ucuz atlamışım az daha kandiracaktimMaşallah sayfalarca mesajlara cevap vermediniz şimdi patır patır mesaj döşüyosunuz
Ne dedim mesajına yardım et mı deidm yargiliysnz ama başınıza gelmesin istemem benim durumumOoo konu sahibi seri cevaplara başlamış.
Gerçi S sassyassyy nin yardım mesajına da çok çabuk cevap vermişti.
bu üyeyi bilemem günahını alamam ama dolap vs uygulamasında çocuklarımın kıyafeti yok diyen birine kargo da benden bedava kıyafetler göndermiştim.başkaları da göndermişti.sonra onları başka bir platform da sattığını öğrendik.ondan beri kimseye bedava vermiyorum satıyorum sitede ucuz da olsaYa gözüme mi inanayım aynı başlıkla açmıştım o konuyu da aynı cümleler sadece yiyecek farklıydı neden böyle yapıyorsun bak günah Ramazan ayındayız orda da bir sürü yiyecek aldin
Allaha havale ediyorum iftiranda bogulYardım etmeyin orda da ettiler bende edecektim ucuz atlamışım az daha kandiracaktim
Ya nolur yalan söyleme ne kadar kötüsün orda da evine yiyecek yolladılar orda açtığın post ya aynıydı nasıl bir baba nasıl bir koca diye aynı başlık aynı cümleler sadece orda yiyeceği lahmacun demiştinBen hiç oraya üye olmadım bikere siteyi bilmem günahımı almayın yeter
ya cok benzerini yasadik cunku bir uye boyle kocasindan sikayet ediyordu iste beni babamla gorusturmuyor yok cocugum hasta onu hastaneye goturmedi bagirip cagiriyor diyordu, araya sadece bir cumle iste param olsa soyle yapardim yazinca biz yardim ettik. sonunda herkesten yardim topladigi cikti ortaya.Ooo konu sahibi seri cevaplara başlamış.
Gerçi S sassyassyy nin yardım mesajına da çok çabuk cevap vermişti.
Eğer ben sana iftira ediyorsam rabbim bunu benden çıkartsin ama bak sende bu şekilde insanların duygularıyla oynama günahtır git çalış herkes sana orda da yardım ettiAllaha havale ediyorum iftiranda bogul
Böyle bir adamla yaşanır mı ya lütfen size böyle davranmasina izin vermeyin nasıl böyle söyleyebiliyor çok ayıp imkanınız varsa ayrılınböyle koca ve baba olmaz olsun kızım az önce babasından hamburger menü oluyor ya hani onu istedi çok seviyor oruçlu değiliz ben hamileyim eşim zaten tutmuyor bende gülerek dedimki hayatım al benimde canım istedi bebis istedi dedim bağırdı bir anda sizde ne cok şey istiyorsunuz fazla simardiniz sen aseriyorum diye yalan söyler herseyi istersin kızın da hazıra alışmış falan ama kızım nasıl ağlıyor bari onun istediğini alsaydı ben neyse dedım useniyosan gider ben alırım dedim üzerime yürüdü çıktı gitti evden annesine aç kalın da görün elinizdekinin kıymetini falan dedi kızıma çok üzüldüm. Ben annemde yicem ne halniz varsa görün dedi
Allahm yaaa nasıl insansın sen ifitra atıyorsun eline ispatın yok Allahtan kork insan karalama ben hicbirsey istemiyorm derdimii paylastimYa nolur yalan söyleme ne kadar kötüsün orda da evine yiyecek yolladılar orda açtığın post ya aynıydı nasıl bir baba nasıl bir koca diye aynı başlık aynı cümleler sadece orda yiyeceği lahmacun demiştin
Nick değil konu aynı konu ordaki başlık cümleler sadece oradaki yiyecek lahmacundu hikaye aynıydı hatta çok üzüldüm diğerleri yardım etti ben etmedimArkadaşlar saçmalamayın, kimseye beş kuruş vermeyin de göndermeyin de teklif etmeyin de. Böyle gücü olmadığını söyleyen, üç beş sümüğü akan paspal çocuk ve boş buzdolabı, devamlı fatura paylaşanlar özellikle Twitter’da var. Yapacağım tek yardım prezervatif yardımı olur. Geri kalanla ilgili kurumlar ilgilenir.
Konu sahibi ile ilgili olan şey şu an bir iddia, o olduğunu nasıl anladınız ki? Nick mi aynıydı? Z Zehrasan
Bi alinti paylassan bizde okusakKesinlikle değil aynı başlık aynı cümleler çünkü bende çok üzülmüştüm yardımı edeecektim bire bir aynı postu orada da açtı keşke silmeseydi de bulsaydim
Ben değilim o eğer öyle olsa burda da dediğin gibi yardım isterdim!!!!!Eğer ben sana iftira ediyorsam rabbim bunu benden çıkartsin ama bak sende bu şekilde insanların duygularıyla oynama günahtır git çalış herkes sana orda da yardım etti
Bakin ne reklam yapıyorum ne de başka birşey yazık kandırdın istemedim çünkü orada da kadınlar yardım ettiler evine yiyecek gitti aynı cümleler aynı başlık ve hikaye aynısıydi bu kişi bu işi meslek edinmiş ben bu sefer de kandırdın istemedim orda görünce çok üzüldüm ama yalanmis
Ama orda evine adres soranlara verdin özelden yazdım dedin ve onlar yolladılar sonra da Allah razı olsun dedinBen değilim o eğer öyle olsa burda da dediğin gibi yardım isterdim!!!!!
Alinti yap mademAma orda evine adres soranlara verdin özelden yazdım dedin ve onlar yolladılar sonra da Allah razı olsun dedin
Benim le uğraşma kimsin sen beni tanıyormuş un ben derdimi paylastim okadar ifitra atmaBakin ne reklam yapıyorum ne de başka birşey yazık kandırdın istemedim çünkü orada da kadınlar yardım ettiler evine yiyecek gitti aynı cümleler aynı başlık ve hikaye aynısıydi bu kişi bu işi meslek edinmiş ben bu sefer de kandırdın istemedim orda görünce çok üzüldüm ama yalanmis